Evet giz bayadir yok inst. Paylasm yapmio 2gundr nerelerde acaba ... gelir olur insallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pzts iş başı yapacaktır o bence ben gelene kadar gelir ne de olsa evde giremese işte girer Giz.
Kizlar sagolun annemi aramis doktorumuz acil ilav tedavisine başlamamiz lazim demis
Monurol.diye tek icimlik bir.toz.ilac demis bunu alsin pazartesi başka şeylerde verecem demis insallah azalır. ... eve geldiğimden beri wcden cikamadim yaaayanma koku hepsi mevcut maalesef...
Canim panik yapma duzelicksn ilaclar eminim cok iyi gelicektr sen sadece dikkat et kendine olurmu
demın senı gördüm ki dier topikim de hemde sana yazdm ama sen kacmıssn stankim... evet bız senle aynı semtte oldgmzdan aynı yagmuru paylasıoz seker... senın ıs yern nerdeydi
Canim hepimz istanbuldayiz giz stanki merci ben stanki bi ihtmal geleblr die dusunyrmaa uzak yerlere gdemeyeblr die tahmn ediyrm stanki ne diosn kuzu geleblcenmi,giz de gelr die tahmn ediyrm ki gelsn merci de gelsn toplanalm cok keyfli olur :)
Ay cnm bnm ya duzelick endiselenme tatlimEvet dikkat ediyorum canım
Insallah düzelir canım valla tuvalete gitmek istemiyorum artik yan yan
Ne kadar cok çektim. Böyle
Hehe evet o topikte burasi kadr huzurlu derdi olan yok bazen bnde bir derdim var topiklernde takilyrm amann ne insannlar var :) dogru mu gercek mi bilemiyrmBenim iş yerim Maltepe'de ama ben doğum izninde olduğum için Tuzlada'yım. Burda baya gök gürültüsü de vardı.
Hani arkadaşlarım kısmında yazdıklarınız çıkıyorya, senin mesajına tıklayınca o konuya gittim. Baktım derdi olan yok çıktım
Evet giz bayadir yok inst. Paylasm yapmio 2gundr nerelerde acaba ... gelir olur insallah :)
Kizlar sagolun annemi aramis doktorumuz acil ilav tedavisine başlamamiz lazim demis
Monurol.diye tek icimlik bir.toz.ilac demis bunu alsin pazartesi başka şeylerde verecem demis insallah azalır. ... eve geldiğimden beri wcden cikamadim yaaayanma koku hepsi mevcut maalesef...
Bak benim dediğim tek doz ilaç buydu, suyun içine katıp içtim. Gece yatmadan önce.
Evet dikkat ediyorum canım
Insallah düzelir canım valla tuvalete gitmek istemiyorum artik yan yan
Ne kadar cok çektim. Böyle
Canım, senin kadar eşininde dikkat ediyor olması gerek.
Ay cnm bnm ya duzelick endiselenme tatlim
Hehe evet o topikte burasi kadr huzurlu derdi olan yok bazen bnde bir derdim var topiklernde takilyrm amann ne insannlar var :) dogru mu gercek mi bilemiyrm
Evet canim. Yemek yedikten 2 3.saat sonra tuvaletimi tam yapıp. İçecekmisim.... Pazartei ye kadar kesse pazartesi. Igne gelevek zaten
Sana nasil etki etti???? Nette okudum yapmışlar tekrarlamis
Hüm bol su içmeyi ihmal etme, iş yerinde cam'dan bir şişen olsun. Çalışırken susuz kalma. İdrarını bekletmemeye dikkat et.
Hüm bol su içmeyi ihmal etme, iş yerinde cam'dan bir şişen olsun. Çalışırken susuz kalma. İdrarını bekletmemeye dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?