benımkı de aynen oyle dedı o yuzden 5gun ızın ıstıcem carsamba gıder teslım olurum dedı ama son durumu bılmıyorum tabı, yarın aradıgında soyler belkı. Ama cok uzuldum ya 5gun uzucak askerlıklerı ızın alırlarsa
sagol canım sende olmasan ben ogrenemezdım bu kadar detayını, ozaman merakla pazartesıyı bekleyıp gorcez nolucagını. gunler de gecmek bılmıyo zaten ya bı bu aksılıkler eksık..
geçicek canım geçicek
haftasonu konser varmış yine iskenderun da
maç izletirler mi bilemem ama
sevgilim hafta sonu daha çabuk rahat geçiyor diyor
sevdiceğini görüp göremeyen tüm kızlara ankara mamak mebsten selamalr aldım aşkımı geldim çok mutluyum o atmosferi yaşayıp o duyguyla onu gördüm yaa aşırı mutlu oldu inşallah sizde nizamiyelerine gider görürsünüz
bugün evli gibiydi kuzeninin kayınpederlerine gittik bizi öyle güzel ağırladılar ki onların evini adres gösterdik iyidi herşey gelin gibiydim evli gibiydik yaprdım ediyorum o gülüyorr öyle güzeldi ki sabahta yine buluşcaz artık istanbuldayım son 24 aatir yollardaydım harab oldum
mbste saat 6 da olduk o saatte bile kapılar doluydu bebekli yaşlı çok insan vardı kızlar, yemin töreni sırasında sancak geçişi herşeyde ağladım harika bir duyguydu annesi ben beraber ağladık
hepinizi çok öpüyorum
beynim sulandı ders çalışmaktan
bu günlük bırak yeter bu kadar beyin mi dayanır bu kadar çalışmayakaç gün kaldı sınava?
3 hafta kaldı
günde 2 denemeye çıkarıcam yarından itibaren
beyin dayanmak zorunda
Allah kolaylık versin canım bende böyleydim temmuza kadar istediğim puanı aldım darısı senin başına inşallah
[video=vimeo;41714334]http://vimeo.com/41714334[/video]
bende böyle video istiyorum düğünümde ya gece gece izlediğim şeylere bakın
yok anacım bu düğünün maliyeti bizi aşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?