• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tatlım bugün aşkım beni aradığında yol izinlerinin iptal olduğunu izin kullanacağını söyledi çünkü çoğu kişi öyle yapcakmış
ama akşam bi kere daha aradı ve dedi ki herkes itiraz etti karışıklık çıktı pazartesi belli olacak herşey belki yol izinlerini geri vercekler dedi
yani şu an hiç net değil.
pazartesi karar verilecekmiş.
inşallah 2 gün yol iznini verirler de askerlik uzamak zorunda olmaz

benımkı de aynen oyle dedı o yuzden 5gun ızın ıstıcem carsamba gıder teslım olurum dedı ama son durumu bılmıyorum tabı, yarın aradıgında soyler belkı. Ama cok uzuldum ya 5gun uzucak askerlıklerı ızın alırlarsa

benımkı de aynen oyle dedı o yuzden 5gun ızın ıstıcem carsamba gıder teslım olurum dedı ama son durumu bılmıyorum tabı, yarın aradıgında soyler belkı. Ama cok uzuldum ya 5gun uzucak askerlıklerı ızın alırlarsa

işte herkes izin kullanmayı düşünmüş. sonra şikayetçi olmuş herkes
uzun dönemleri öyle toplu gönderiyorlarmış ordan bizimkileri de katmak istemişler..
isyan çıkmış yani. komutanlar tekrar toplantı yapcaklarmış pazartesi netleşmesi için..

haftaya izmir :16:

[video=youtube;MVNqXDfcNgk]http://www.youtube.com/watch?v=MVNqXDfcNgk[/video]

sagol canım sende olmasan ben ogrenemezdım bu kadar detayını, ozaman merakla pazartesıyı bekleyıp gorcez nolucagını. gunler de gecmek bılmıyo zaten ya bı bu aksılıkler eksık..

sagol canım sende olmasan ben ogrenemezdım bu kadar detayını, ozaman merakla pazartesıyı bekleyıp gorcez nolucagını. gunler de gecmek bılmıyo zaten ya bı bu aksılıkler eksık..

geçicek canım geçicek
haftasonu konser varmış yine iskenderun da :1::1:
maç izletirler mi bilemem ama
sevgilim hafta sonu daha çabuk rahat geçiyor diyor

yanına gidemedim ama bütün gün msjlaştık konuştuk cam açtı çok güzeldi yani çok tuhaftı ona msj atmak bile mutlu etti beni aradığımda hemen ulaşabilmek.. yarında böyle geçicek hemencecik sonra yine özlemeye başlıcam. şuan sanki askerlik bitmiş gibi hissediyorum keşke öyle olsa..

sevdiceğini görüp göremeyen tüm kızlara ankara mamak mebsten selamalr aldım aşkımı geldim çok mutluyum o atmosferi yaşayıp o duyguyla onu gördüm yaa aşırı mutlu oldu inşallah sizde nizamiyelerine gider görürsünüz

bugün evli gibiydi kuzeninin kayınpederlerine gittik bizi öyle güzel ağırladılar ki onların evini adres gösterdik iyidi herşey gelin gibiydim evli gibiydik yaprdım ediyorum o gülüyorr öyle güzeldi ki sabahta yine buluşcaz artık istanbuldayım son 24 aatir yollardaydım harab oldum

mbste saat 6 da olduk o saatte bile kapılar doluydu bebekli yaşlı çok insan vardı kızlar, yemin töreni sırasında sancak geçişi herşeyde ağladım harika bir duyguydu annesi ben beraber ağladık

hepinizi çok öpüyorum

sevdiceğini görüp göremeyen tüm kızlara ankara mamak mebsten selamalr aldım aşkımı geldim çok mutluyum o atmosferi yaşayıp o duyguyla onu gördüm yaa aşırı mutlu oldu inşallah sizde nizamiyelerine gider görürsünüz

bugün evli gibiydi kuzeninin kayınpederlerine gittik bizi öyle güzel ağırladılar ki onların evini adres gösterdik iyidi herşey gelin gibiydim evli gibiydik yaprdım ediyorum o gülüyorr öyle güzeldi ki sabahta yine buluşcaz artık istanbuldayım son 24 aatir yollardaydım harab oldum

mbste saat 6 da olduk o saatte bile kapılar doluydu bebekli yaşlı çok insan vardı kızlar, yemin töreni sırasında sancak geçişi herşeyde ağladım harika bir duyguydu annesi ben beraber ağladık

hepinizi çok öpüyorum

ne güzelmiş canım ya darısı bizim başımızaa :16:

tripliii duy sesimi :24::24:
benimkinin usta birliği belli oldu İSTANBUL çıktı :32: ilk sayfaya uygun bi zamanında eklersin canım :54:

[video=vimeo;41714334]http://vimeo.com/41714334[/video]

bende böyle video istiyorum düğünümde ya gece gece izlediğim şeylere bakın :1:

Back
X