bugün vakit geçmek bilmedi
aynen öyle valla ya 1 saati 10 saat gibi yaşadım bugün resmen bakıyorum bakıyorum ilerlemiyo saat foruma giriyorum hiç kimse yok, face e bakıyorum ilgi çekici bişey yok, telefona bakıyorum bi mesaj çekenim bile yok yaaa
günümü ders çalışarak doldurdum ama yine de bi vakit geçmek bilmedi
kaldı geriye 6 gün
çabuk geçsin önümüzdeki hafta bari.
bugün var mı seninkinden bi haber? en son geri verilmiş 2 gün yol izinleri diye duydum ben bugun
kızlar ATARSA son 94 başkada yok
kızlar ATARSA son 94 başkada yok
azalsın artık ya çok özledimgünler giderek azalıyor desene
plakalara az kalmış senin ne güzel bizim daha çok var
bugün aramadı dün söylemişti arayamama ihtimalini
çok yoğun olmaya başlamış telefonlar
yarın arar artık
merak ediyorum izin durumları ne oldu diye
benimki yüzbaşıyla konuşmuş bugün olurmu öyle şey demiş yüzbaşı. bugün tekrar sormuşlar kim ailesiyle gidicek kim askeriyeyle gidicek diye. heralde geri verdiler iznimizi dedi nişanlım ama kesin olarak pazartesi belli olcakmış.
azalsın artık ya çok özledimama herşeye rağmen beklemek çok güzel
Plakara az kalsada canım 3 ay gözümde büyüyor valla eylül ekim kasım üçünü düşününce uzun 90 diye bakınca yakın sanki
saçmalık yaptıkları
yerler açıklandı herkes biletlerini aldı
sonra hoppp olayı değiştirdiler mecbur izin kullanma fikri oluştu.
sonra millet isyan edince pazartesi netleşicek dediler
resmen mantık dışı askerlik
azalsın artık ya çok özledimama herşeye rağmen beklemek çok güzel
Plakara az kalsada canım 3 ay gözümde büyüyor valla eylül ekim kasım üçünü düşününce uzun 90 diye bakınca yakın sanki
evet resmen öyle birsürü asker iptal ettirmiş otobüs biletlerini izin iptal olunca şimdi nasıl geri alcaklar kafalarına göre iş yapıyolar. neyse 6 gün sonra öyle yada böyle kurtulucaklar ordan inşallah
plakalara düşünce çabuk geçer diyo herkes sizinki de öyle olur inşallah ay olarak sayma sende ne güzel yeni yıla birlikte girceksiniz :124:
ben beklemek istemiyorum artık gelsin istiyorum bi an önce
1 aylık askerlik yeter işte ne gerek var fazlasına ya zaten bol bol asker var 1 ayda yollasınlar hepsini geri. çok mu şey istiyorum :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?