- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
Canım mide bulantıların başladı mı?
Ay o takvim %93 tutuyormuş hadi bakalım hayırlısı.
Rusu da mı varmış bunun ona nerden baktın bana da bak.
Gizom bende folik içiyorum bu arada Haziran'ın 2'sinden beri ama en azından ben 3 ay içip öyle kalmak istiyordum şimdi olduysa oldu artık ki şuan sol tarafımda acayip batma başladı üşütmediysem yerleşme olduğunu düşünüyorum. Yumurtlama otomatik hesaplayıcıda dünü gösteriyordu ama ben yumurtanın 15'nde çatladığını düşünüyorum çünkü uzun akıntım o gün geldi ve o gün oldu bizimde ilişki. Şuan yerleşme olabilir ay bilmiyorum. Göğüsler şişti, uçlar çıkık ve acıyor. Noluyor bana yahu?:44:
topigi 1 gun bos birakmaya gelmiyo kizlar bu ne hiz yaaaa :) lovelymmm nasil kaza oldu cok merak ettim yaa pazartesi gunu evli bi insan olarak bende ozel mesajla anlatım istiyorum :)))) bu aksam imam nikahimiz kiyildi kizlar saka maka evleniyorum ben yaaaa heyecanim doruklarda ama hic stresim yok acayip bi mutluluk var icimde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amma kaynatılmış yahuu günaydın kızlarr :)
Mercii hayırlı olsunn evlilere katılmana bir adım kldı imam nikahı kıyılmışş tebrilerr hayırlı olsun artık :)
Stantii bebeğin çok tatlı küçük adam resmen bakışlar keskin yerimm onu yerr :))
Lovely ve giz siZide tebrik etmemize az kaldı gibi izlenimm vaarr bebişleriniz hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelsinler inşallaahhh Allahm nasip etsin o günlerii
Nena ve hüm sizin bebişler ne alemde karnında bişiler hissetmek nasıl bir duygudur kimbilr yaa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amma kaynatılmış yahuu günaydın kızlarr :)
Mercii hayırlı olsunn evlilere katılmana bir adım kldı imam nikahı kıyılmışş tebrilerr hayırlı olsun artık :)
Stantii bebeğin çok tatlı küçük adam resmen bakışlar keskin yerimm onu yerr :))
Lovely ve giz siZide tebrik etmemize az kaldı gibi izlenimm vaarr bebişleriniz hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelsinler inşallaahhh Allahm nasip etsin o günlerii
Nena ve hüm sizin bebişler ne alemde karnında bişiler hissetmek nasıl bir duygudur kimbilr yaa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sabahları kalkıyor evet akşamları da birşey yiyemiyorum aç susuz gezxiyorum öylekusamıyorum da öğürüp öğürüp kalıyorum
ağzımın içi yara oldu
Günaydın kızlar rapor almam çok iyi oldu evde dinleniyorum bol bol şu anda da yatagimin icinden yaziyorum size bu yatakta gecirecegim iki gecem kaldı ama moral bozmak yok gülüyoruz hep :)
Günaydın kızlar rapor almam çok iyi oldu evde dinleniyorum bol bol şu anda da yatagimin icinden yaziyorum size bu yatakta gecirecegim iki gecem kaldı ama moral bozmak yok gülüyoruz hep :)
sende bnm gıbısn 2.5 ay da hıc kusmadm sadece öğğ öğğ yapıodm her kokuda hala bıle banyodakı cop kutusnu ve mutfaktakını degstıremıyorm bazı kokulara karsı alerjm devam edıyor allah yardmcn olsn beyaz peynrlı tost ye zor da olsa ac kalma
arkadaşım bakmış doğum tarihleri falan yazılıyormuş netten bul
,Nena atlattı gene bayağı o dönemleri darısı başına Hümcüm.
Valla kalmam herhalde diyip kaldıysam bana da bir şok olacak bu durum. Eşimde inanmıyor hiç ben hapla bile kendimi hamile sandığım için hiç ihtimal vermiyor ama korunurken bile kalanlar olunca ben en ufak şeyler için acaba diyordum.
Dün de dedim ki eşime canım eğer ki hamileysem ben doktora yalnız mı gideyim yoksa sende gelip görmek istermisin bezelyemizi demeye kalmadan tabi ki bende gelicem dedi. Halbuki ben sürpriz yapıp ultrason görüntüsünü iş yerine yollamak istiyordum ama kısmet olmucak herhalde.
Bizimki de izin almış bugün 3 gün evde mis gibi bugün bırakıp çıkmak bir başka koydu.
Aldem birşeyler var canım ama değilimdir herhalde diyorum bilmiyorum artık bir 10 gün bekleyip görücez.
,
eşinle birlikte gitmek çok tatlı oluyor
Mercim 2 gün sonra evinde uyumak muhteşem bir duygu. Düğünden sonra kapıyı açıp içeri girdiğimizdeki evimizin kokusunu asla unutamam.
Ben yaptım onu ya hepsinde farklı çıkıyor. Çin mi doğru rus mu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?