Oo hareketli bugün buralar :) bende nisanlimi bekliyorum bavullari eve tasicaz sonra da nikah sekerlerimizi almaya gidicez gun icinde ugrayamazsam aksam ugricam.
Sizce manikur pedikur ve ojeleri cmt aksamindan yaptirsam daha mi rahat olur ? Pazar günü bozuldu derdim olmaz o yuzden öyle yapmayi dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu kadar mı aynı olur
Abowww tırsmaya başladım ben şuan.:18:
kızlar sizde fıkır verrmsnz usenmeyıp okursanız
şimdi herkesın bıldgı gıbı ben kv ve kp aynı zmanda esımn kardeslernden hoslanmıyorm dusman deılım ama onlar aramıo ben aramıyorum 2-3 haftada bır bılemednz ayda 1 defa gdıyrz onlarda gelmezler hamıleym bır seye ıhtycnz varmı dıye sormazlar neyse ıste bn anneme yakınm ya bır de hamılelıkte cok gttım halada gdyrm pek yemek yapamadgmdan neyse sız bunları bılıosnz zaten sorunum su benım esım kendı aılesıne gtmek ıstemıyor 1 aydan fazla oldu hanı meraklı oldgmdan degıl gtme ıstegm kendı aılesı ve onu doldurusa gtrdgmı her an dusuneblrler adam gtmıo yaaaa hadı hadı dmektn dılımde tuy bıttı ben hıc bır yere gtmıyorum dıyor ısrar etme lutfen onların yuzunu gormek ıstemıyorum naptıkları umurumda deıl dıyor en son annenler gununde gttık smdı htrladm kac zamn oldu dusunsenıze bnm endısem kafalrnda bsylerı dogru yanlıs krımalarnı ıstemedgm ...ki oyle ınsanlar deılız ama kendı ogullarınada yedırmezler oglum bızı durduk yere ıstememelık yapmaz dıe 2 saat once whatsapptan yazdm aksam annelere gdlm hem yemek yerız bahanesıyle gordu ama cvp vermedıBabalar gununde babsını aramadk gtmedk hedıye bıle almadknapıcam ben yaaa esım cok ıyı cok hos ama kın tuttumu kendı aılesı bıle olsa tavız vermz bnm aılemn ılgı alakasını gorukten snra kendı aılesnde degersz oldgnu hıssedıo ve onlardan kacıo evlenme arıfesnde dıodu evlenım onlarla bagımı koparıcam hıc bsyıme yardm etmedıler ımkanları oldgu halde dıo...benı rezıl ettıler kız tarafına falan dıe soylenıodu ama neyse ılk evlendgmzde 10 gunde bır gıdıoduk sonra 2 haftaya cıktı smdı 1 aydan fazla oldu
Bence hiç ısrar etme eşin nasıl isterse öyle davransın. Sende kim ne düşünecek diye kendini yıpratma, ne düşünürlerse düşünsünler. Onlar önce kendi ayıplarının farkına varıp, sizin üzerinize düşsün. Hamilesin şimdi ilgi alaka göstermiyeceklerde ne zaman gösterecekler.
Bence hiç ısrar etme eşin nasıl isterse öyle davransın. Sende kim ne düşünecek diye kendini yıpratma, ne düşünürlerse düşünsünler. Onlar önce kendi ayıplarının farkına varıp, sizin üzerinize düşsün. Hamilesin şimdi ilgi alaka göstermiyeceklerde ne zaman gösterecekler.
Bir önceki yorumu yaparken ilk hissettiklerimi yazdım, yormu yaptıktan sonra aklıma Arda geldi, eşinin ailesi eşini büyütmüş sevdiğin aşık olduğun insan haline getirmiş. Boşver sen yine teşvik et, çokta ısrar etme.
Nena ve hümüş cinsiyet belirleme testini yapın bakalım ne çıkacak sonuçlar...
http://www..................//hamilelik/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
Noktalı yere "hurriyetaile .com" yazmayı unutmayın.
Nena ve hümüş cinsiyet belirleme testini yapın bakalım ne çıkacak sonuçlar...
http://www..................//hamilelik/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
Noktalı yere "hurriyetaile .com" yazmayı unutmayın.
Kız çıktı
Hüm için elimde değerlendirecek yeterli veri yok ama nenanın belirtileri benimkilere çok benziyor. Bana Nena'nın oğlu olacak gibi geliyor.
ahahaha lovelylı testı smdı yaptım %42 kızzzz olcak dıe ılk defa bır test bnmle aynı kanaatte
Ahahahah Arda'nı annesi vücudun senle dalga geçmiş demekki.
Bana da Nena'nın oğlu olacak gibi geliyor bakalım bizde öğrencez bu hafta ama ona hep kız doğuyor gönlünden geçeni verir inş. allah.
Yani %58 erkek demek mi oluyor bunun anlamı?İyice şüphelendim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?