aaaaa nasıl bakıyorsunuz kızlar ne değişik şeyler duyuyorum lovelym biz senle aynı olcaz ama ben hiçbir çaba sarfetmiyorum yani doğaçlama gelişecek foliğe başlattı şirketin doktoru mecburen içiyorum benim bebe süpriz olacak herkese canı ne zaman isterse gelecek
Hayırlısı olsun Giz'im siz bayağı aceleci çıktınız.
Benim çin kameri takviminde bu ay olduysa kız gösteriyor.
Hürriyetailede bulunduğunuz yaşla hamile kaldığınız ayı kesiştirin diyor.
Çintakvimi diye bir sitede yaşınıza şubattan sonra doğanlar yaşına +1 eklesin diyor. 26'ysam 27'ye bakmam gerekiyor.
Kafam çorba oldu.
lovelym kısmet bu işler sen anneni analtmıştın mesela herşey herkesin başına gelebilir ben buna inanan biriyim o yüzden kısmet diyorum biz öyle hap yada başka birşey kullanmıyoruz kısmetimizde ne varsa ne zaman gelecekse işte doktorda folik verdi ki bilinçsizce gelişmesin olaylar die tatil dönüşüde zehirlendim die kan testi yapmışlardıı demir hapuıda kullanıyorum
hayırlısı ile gelecektir inşalllah eşim çok istiyor düşünüyorumda zaten türkiyede çoğu yeri gezdim biliyorum onla okulda gezdik eee ertelemek durumumzda kendi halinde borcumuz yok bin şükür eee neyi bekleyelim dedik bilmiyorum
Kuzum hayırlısı olsun benim şuan sol tarafımda batma başladı o da iki dakika wc gittim geldim şimdi oldu. Ay inanamıyorum geliyor olabilir.Sen balayı dönüşü regl oldun mu?
Çok merak ediyorum cinsiyeti ne çıkacak canım senin?
Benim rus kız, çin erkek gösterdi şuan o da yaşıma +1 ekleyen çin takvimleri. Olduğu gibi yaşıma baktıklarım kız gösteriyor ben anlamadım bu çin takvimini her site farklı veriyor.
bnm cın de rus ta erkek dıo ama nena kız dıo bakalım hyrlsıı farketmz ya bebek bnm dılmı her turlu sevıdem omrum oclak o bnm
sennkı olursa baaklm ne olck bnde merak ettm smdıden
Gizom bende folik içiyorum bu arada Haziran'ın 2'sinden beri ama en azından ben 3 ay içip öyle kalmak istiyordum şimdi olduysa oldu artık ki şuan sol tarafımda acayip batma başladı üşütmediysem yerleşme olduğunu düşünüyorum. Yumurtlama otomatik hesaplayıcıda dünü gösteriyordu ama ben yumurtanın 15'nde çatladığını düşünüyorum çünkü uzun akıntım o gün geldi ve o gün oldu bizimde ilişki. Şuan yerleşme olabilir ay bilmiyorum. Göğüsler şişti, uçlar çıkık ve acıyor. Noluyor bana yahu?:44:
aynı zamanı gösteriyoruz senden 3 4 gün önce benim yumurtlama ve ben malesef 1.5 haftadır kullanıyorum foliği ama geçen hafta hep antibiyotik içtim hastalandım hatta mantar oldum ve herkes hamiş olablrsn dedi eczacı kız bile test yaptırın şüphe varsa dedi ama ben bide flucon içtim offf bilmiyorum garip bir haldeyim şu sıra çok bademciğim şişiyor bakalım takvime göre 26 da olmalıyım geçen ay 25. de oldum ama şuda varreglm hep 3 4 gün gecikir zaten
ayyyy aman tanrm teker teker gelın noluobol bebişli topık hayalımz vardı ona gercekten gecıomuyuz acaba kızlar durun sakın olun bırakın batmayı yanmayı hayal kırıklıgına ugramayalm topıkce uzulurum valla smdıden stres yaptm hamıleym ben be benı heyecan yaptrmayn burda durun az bı bakalm sonuclara kalbm pır pır oldu cimcimeler
Mercim bebeğim mutlu ol hep hemde çok. Bir gelin daha çıkıyor topiğimizden.
Stankim ömrümün sonuna kadar görüşeceğim dostlarımsınız hepiniz. Sizsiz bir günüm geçmiyor benim. Bunca topiğe girip çıkıyorum aile gibi hissettiğim tek yer burası, bizim. Diğer sayfalarda misafir hissediyorum kendimi. Hepiniz benim bebeklerimsiniz, çok seviyorum sizi. En büyük kazançlarımdan biridir bu sayfa. Başkasına boş gelebilir ama bizi ancak biz biliriz. Ne günlerden ne günlere. Bence bu sayfada kalanlar çok şanslıyız. Gidenler çok şeyler kaybetti.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Bu topic deki kişikeri özenle teker teker seçsek bu kadar uyumlu olamazdık. Askere gönderdik, evlendiniz sırayla, düğünlerimiz devam ediyor. Hamile kaldık, kalıyoruz. DoğuruyoruzAllah bozmasın, aile gibi olduk.
topigi 1 gun bos birakmaya gelmiyo kizlar bu ne hiz yaaaa :) lovelymmm nasil kaza oldu cok merak ettim yaa pazartesi gunu evli bi insan olarak bende ozel mesajla anlatım istiyorum :)))) bu aksam imam nikahimiz kiyildi kizlar saka maka evleniyorum ben yaaaa heyecanim doruklarda ama hic stresim yok acayip bi mutluluk var icimde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mercim bebeğim mutlu ol hep hemde çok. Bir gelin daha çıkıyor topiğimizden.
Stankim ömrümün sonuna kadar görüşeceğim dostlarımsınız hepiniz. Sizsiz bir günüm geçmiyor benim. Bunca topiğe girip çıkıyorum aile gibi hissettiğim tek yer burası, bizim. Diğer sayfalarda misafir hissediyorum kendimi. Hepiniz benim bebeklerimsiniz, çok seviyorum sizi. En büyük kazançlarımdan biridir bu sayfa. Başkasına boş gelebilir ama bizi ancak biz biliriz. Ne günlerden ne günlere. Bence bu sayfada kalanlar çok şanslıyız. Gidenler çok şeyler kaybetti.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
ay agzına saglık ne guzel anlatmıssn hıslermıze tercuman oldun her zamnkı gıbı lovelylıssssya sen gercekten hamılemısın aklım ona takıldı hatta evın tvsı bozuk kocısle erkenden yataga grıoz dun boyle yatakta sohbet edıoduk bı ara sesslık oldu bne senı dusunuodum acaba lovelylı gercekten hamılemı dıodum kı esım hamılemıymışşşş dedi kim die sordum lovelyli dedi ne alaka dedm e dıosun ya dedı hamılemıymıs aaa meger ben onu dısımdan dusunuomusum gulustuk askım sen hamılelıkte ıyıce tuhaflastn dıo bana komedı yaaaa
günaydınlar nenacım çok güldürdün beni ya benim eşimde nicklerinizi biliyor. Mesela stanki doğum yaptı dedim eşime ama ismiyle söylemiyorum da stanki diyorum. Yani tanıştırsam bu eşim, bu da stanki diyeceğim.
Bu arada hamiş miyim bilemem onu 2 temmuzda söylerim tabiki canlarıma. Olmasam daha iyi ben ağustos'ta kalıp mayısta doğum yapmak istiyorum ama kısmet bu işler işte. Bundan sonra canı ne zaman isterse gelsin bu ayı atlatırsam çokta problem kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?