347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hayırlısı olsun Giz'im siz bayağı aceleci çıktınız. Bizde çalışma yapmaya başlamadık daha geçen gün kazara oldu diyelim aslı başka türlü.

Benim çin kameri takviminde bu ay olduysa kız gösteriyor.

Hürriyetailede bulunduğunuz yaşla hamile kaldığınız ayı kesiştirin diyor.

Çintakvimi diye bir sitede yaşınıza şubattan sonra doğanlar yaşına +1 eklesin diyor. 26'ysam 27'ye bakmam gerekiyor.

Kafam çorba oldu.

Son düzenleme:

lovelym kısmet bu işler sen anneni analtmıştın mesela herşey herkesin başına gelebilir ben buna inanan biriyim o yüzden kısmet diyorum biz öyle hap yada başka birşey kullanmıyoruz kısmetimizde ne varsa ne zaman gelecekse işte doktorda folik verdi ki bilinçsizce gelişmesin olaylar die tatil dönüşüde zehirlendim die kan testi yapmışlardıı demir hapuıda kullanıyorum
hayırlısı ile gelecektir inşalllah eşim çok istiyor düşünüyorumda zaten türkiyede çoğu yeri gezdim biliyorum onla okulda gezdik eee ertelemek durumumzda kendi halinde borcumuz yok bin şükür eee neyi bekleyelim dedik bilmiyorum

Son düzenleme:

Kuzum hayırlısı olsun benim şuan sol tarafımda batma başladı o da iki dakika wc gittim geldim şimdi oldu. Ay inanamıyorum geliyor olabilir. Sen balayı dönüşü regl oldun mu?

Kuzum hayırlısı olsun benim şuan sol tarafımda batma başladı o da iki dakika wc gittim geldim şimdi oldu. Ay inanamıyorum geliyor olabilir. Sen balayı dönüşü regl oldun mu?

lovelym hasta oldum dönüşte ama son bir haftadır sol sağ tarafta batma bugün sancı ve kasılma var ayrıcva sürekli lavaboya gidiyorum ve hergün çikolata yemeye başladım tatlı yiyorum ağırlık var üstümde garip bir durum ama bekliyorum bakalım çünkü heran herşey olabilir muaallaktayım anlcıağın

Gizom bende folik içiyorum bu arada Haziran'ın 2'sinden beri ama en azından ben 3 ay içip öyle kalmak istiyordum şimdi olduysa oldu artık ki şuan sol tarafımda acayip batma başladı üşütmediysem yerleşme olduğunu düşünüyorum. Yumurtlama otomatik hesaplayıcıda dünü gösteriyordu ama ben yumurtanın 15'nde çatladığını düşünüyorum çünkü uzun akıntım o gün geldi ve o gün oldu bizimde ilişki. Şuan yerleşme olabilir ay bilmiyorum. Göğüsler şişti, uçlar çıkık ve acıyor. Noluyor bana yahu?:44:

Son düzenleme:

bnm cın de rus ta erkek dıo ama nena kız dıo bakalım hyrlsıı farketmz ya bebek bnm dılmı her turlu sevıdem omrum oclak o bnm

sennkı olursa baaklm ne olck bnde merak ettm smdıden

bnm cın de rus ta erkek dıo ama nena kız dıo bakalım hyrlsıı farketmz ya bebek bnm dılmı her turlu sevıdem omrum oclak o bnm

sennkı olursa baaklm ne olck bnde merak ettm smdıden

Nena benim sol tarafımda batma başladı. Ay ben kendi kendime kuruntu yapmıyorsam bu vücutta bana oyun oynamıyorsa bebiş geliyor galiba.

aynı zamanı gösteriyoruz senden 3 4 gün önce benim yumurtlama ve ben malesef 1.5 haftadır kullanıyorum foliği ama geçen hafta hep antibiyotik içtim hastalandım hatta mantar oldum ve herkes hamiş olablrsn dedi eczacı kız bile test yaptırın şüphe varsa dedi ama ben bide flucon içtim offf bilmiyorum garip bir haldeyim şu sıra çok bademciğim şişiyor bakalım takvime göre 26 da olmalıyım geçen ay 25. de oldum ama şuda varreglm hep 3 4 gün gecikir zaten

ayyyy aman tanrm teker teker gelın noluo bol bebişli topık hayalımz vardı ona gercekten gecıomuyuz acaba kızlar durun sakın olun bırakın batmayı yanmayı hayal kırıklıgına ugramayalm topıkce uzulurum valla smdıden stres yaptm hamıleym ben be benı heyecan yaptrmayn burda durun az bı bakalm sonuclara kalbm pır pır oldu cimcimeler

Kuzu hemen hemen aynıyız. Benimde 18 gösteriyor hesaplayıcılar ama ben 15'i yumurtladımkine biliyorum %1500.

Eğer bu ay geliyorsa bebişler art arda doğum yapıciğiz.

Batım 2 temmuz beklemedeyim ben ama solumdaki batma ne ki bebiş mi geliyor geliyorsa kız mı geliyor bayağı batmam var.

Bu topic deki kişikeri özenle teker teker seçsek bu kadar uyumlu olamazdık. Askere gönderdik, evlendiniz sırayla, düğünlerimiz devam ediyor. Hamile kaldık, kalıyoruz. Doğuruyoruz Allah bozmasın, aile gibi olduk.

topigi 1 gun bos birakmaya gelmiyo kizlar bu ne hiz yaaaa :) lovelymmm nasil kaza oldu cok merak ettim yaa pazartesi gunu evli bi insan olarak bende ozel mesajla anlatım istiyorum :)))) bu aksam imam nikahimiz kiyildi kizlar saka maka evleniyorum ben yaaaa heyecanim doruklarda ama hic stresim yok acayip bi mutluluk var icimde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy topicimize iki bebiş birden mi gelecek yoksam ne hadi bakalım hayırlı haberler inşallah

şu özel msjı bende merak ettim bana da yollayın yahu eksik kalmayayım

stankim maşallah bize gerçekten harikayız

mercim imam nikahınız mı kıyıldı hayırlı olsun büyük güne çok az kaldı valla.

Mercim bebeğim mutlu ol hep hemde çok. Bir gelin daha çıkıyor topiğimizden.

Stankim ömrümün sonuna kadar görüşeceğim dostlarımsınız hepiniz. Sizsiz bir günüm geçmiyor benim. Bunca topiğe girip çıkıyorum aile gibi hissettiğim tek yer burası, bizim. Diğer sayfalarda misafir hissediyorum kendimi. Hepiniz benim bebeklerimsiniz, çok seviyorum sizi. En büyük kazançlarımdan biridir bu sayfa. Başkasına boş gelebilir ama bizi ancak biz biliriz. Ne günlerden ne günlere. Bence bu sayfada kalanlar çok şanslıyız. Gidenler çok şeyler kaybetti.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Bende tamamen ayni fikirdeyim bi gun gelmesem naptiniz diye merak ediyorum cagu arkadaştan cok daha fazlasini yasadik hep birlikte.
Daha da nice güzel günler yasicaz inşallahhh..
Evet incicicegim imam nikahi kiyildi bugun ben normalde gereksiz görüyordum ama hocanin aksam soyledikleri anlattıkları cok hosuma gitti isine cok hakim bi imamdi resmen vaaz verdi bize ama dinlemesi cok keyifliydi. Bunu da atlattik cok şükür darisi nikahimizin başına :)
Hepinizi cokkkk seviyorumm iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydınlarrrrr bu sabah kocıs bnden once uyanmısss baktım opucuk yagmuruna tutuo benı ve bebegı cok keyflıydı yataktan hıc cıkmak ıstemedm yaaaa

kızlar dun ıstanbula bıldgnz dolu degıl beyaz tas yagdı o sıra mınıbusteydım sonumuz geldı zannettm kabus gıbıydıııı:18::18:
Bu topic deki kişikeri özenle teker teker seçsek bu kadar uyumlu olamazdık. Askere gönderdik, evlendiniz sırayla, düğünlerimiz devam ediyor. Hamile kaldık, kalıyoruz. Doğuruyoruz Allah bozmasın, aile gibi olduk.

evet bız hepımz guzel uyum sagladk 10 kısı cıvarı kaldık nerdeyse 100 kısıydık demekkı en sadık bızmısız ayıklandık ayıklandk kaldk 11 kısı mıyız gecen oyle saydm sankı

hadı hyrlısı olsun sende artk allah katnda evlsnnnn kutsandın

ay agzına saglık ne guzel anlatmıssn hıslermıze tercuman oldun her zamnkı gıbı lovelylıssssya sen gercekten hamılemısın aklım ona takıldı hatta evın tvsı bozuk kocısle erkenden yataga grıoz dun boyle yatakta sohbet edıoduk bı ara sesslık oldu bne senı dusunuodum acaba lovelylı gercekten hamılemı dıodum kı esım hamılemıymışşşş dedi kim die sordum lovelyli dedi ne alaka dedm e dıosun ya dedı hamılemıymıs aaa meger ben onu dısımdan dusunuomusum gulustuk askım sen hamılelıkte ıyıce tuhaflastn dıo banakomedı yaaaa

Günaydınlar Nenacım çok güldürdün beni ya benim eşimde nicklerinizi biliyor. Mesela Stanki doğum yaptı dedim eşime ama ismiyle söylemiyorum da Stanki diyorum. Yani tanıştırsam bu eşim, bu da Stanki diyeceğim.

Bu arada hamiş miyim bilemem onu 2 temmuzda söylerim tabiki canlarıma. Olmasam daha iyi ben Ağustos'ta kalıp Mayısta doğum yapmak istiyorum ama kısmet bu işler işte. Bundan sonra canı ne zaman isterse gelsin bu ayı atlatırsam çokta problem kalmıyor.

benım kocıste sadece nıck bılıo hatta stankının druna gtcem falan demıstım Basarda cok yadırgıodu artk alıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…