Kızlar dün akşam kayınvalidemlerden çok geç döndük bende kafamda bir plan yaptım yarın giyeceklerimi eve gidince akşamdan ütü masasını açar, ütümü hazırlar, giyeceklerimi de koyar sabaha 2 dakkada ütülerim diye. Bu hafta hiç ütü yapmamıştım çünkü. Ben işten çıkıncada eşimin babaanesi ve halasına gidecektik ziyarete. Sabah bir kalktım elektrikler yok. Kafayı yicem ama eşimde çalışmıyordu bugün o da benim sövmelerime uyandı. Açtı kapıyı apartmana baktı apartmandada yok. Aşağı indi panodan baktı falan ordanda atmamış. Hemen 186'yı aradım apartmanda mı yok yoksa genel bir arıza mı var diye tabi onlarada kızdım. İşe gidicem ben olucak iş mi cts sabahı saçım kaldı, ütüm kaldı diye. Neyse bekle allah bekle gelmedi. İşe yarım saat geç geldim bugün. Giyeceklerimi yanıma aldım paspal bir şekilde çıktım evden. Terziye verdim hemen ütülettim giydim şimdi gene şıkır şıkırım. Çıkınca da kuaföre gidip fön çektireyim diyorum ama bugün güne kötü başladım hayır olsun.
lovelylı sende bugun calısıson dımı ya dun esımle ılgılı bsy paylastm okudunmu sende bı yorumyaparmsn yada yaptnmı kafam durdu yaaaa
allah canını alamasn gene sıkır sıkırsın he hatunum senın kafa basıo ben olsa 1 gun oncekılerı gıyıp cıkardm madem utuleyemıyorum dıe bnd egenelde sabah utulerm hatta cogunlukla aklmda bulunsn aksamdan utuleym barı enıstede kalktı sabah sabah elektrk bınadanmı gtmısmı dıe bakıo ay alemsnz vallahı cok hossunuz bnde dun sınrlendm su faturası 75 tl gelmıs oyle gelıo kardesm ben yokumkı butun gun evde bınada yenı gelın cok hepsı karı koca calısıo onlara 40 lı bsy gelms bızım ıskan alınmadı tek fatura gelıo sonra sayaclardan boluolar ev kadnı olanlarda var onlarn faturası bnmkıyle aynı gelıo annemler evde 6 kısı her kes evde bıde annemede 75 gelmıs eısmı ardm cınler tepme cıkms vazıyette her ay kazıklanıroz esımn gıkı cıkmıo hemen arıosn ev sahbnı dedm konusms sehır dısındaym gelınce bakalm demıs bn tatmın olmadm aradm basladm faruk bey dıe bu hesaplamalar neye gore yapılıyr buyuk adaletszlık var geldnzde ltfn bır toplantı ayarlayalm aksı halde ben bu faturayı kabul etmıyorum ve odemıyorum kım oderse odesn dedm ıste nena hnm gelınce bakalm ssuan bır sey soyleyemyrm toplantı talebnızı degerendrmeye aldm vs hoscakaln dedm kapadm ama kendıme gelemedm mesele ne kdr geldgı degıl adaletszlık kabak gbı ortada bn ekstra su sarfıyatı yapmadgma adım gbı emınm her gun temzlık yapılan bır ev degıl sadece her gun dus alıorz her gun yıkadgmz ıcın 5-10 dkka suruo yarımsar saat yıkanmıorz.... haftann 2 gunu mak. calısıo okdr bulask mak haftann 1 gunu acılıo 30 tl bıle cok bana gore.......... snra gerıldm durduk yere esımlede tartstm daha dogrusu ben ona kotu davrandm patladm hıc kabahatı yoktu yarı baygnlık gecrdm tansynm tavan yaptı resmen
Kuzum ben ütülerimi normalde pazar günleri tv karşısında toplu yaparım yapamazsam kayınvalidem pzts günleri ütüler. Ben İstanbul'da olduğum için geçen hafta kayınvalidem yapmış bir benimkiler vardı onlar yıkandı kurudu bende kıyafetim var nasılsa diye ütülemedim ama bütün hafta giydim ve bugünde babaanneye gidilecek diye şık giyineyim dedim. Normalde cts günleri kot giyebiliyoruz, spor ayakkabı giyebiliyoruz ama ben akşamdan ne giyeceğimi kafama yazdım ya onun dışına kattiyen çıkamadım.Neyseki yanda terzimiz var hemen ütü bastırttım, bir saç kaldı şimdi onu da ördüm ki güzel bir dalgaya girsin diye çıkıncaya kadar güzel bir dalga olmaz ise fön çektiricem artık.
Bu arada benim babamın da adı Faruk.Bizim de su faturası siizn gibi kabarık geliyor ki yemek için bile su kulanılmıyor bizim evde. Dışarda yiyoruz sürekli, eve söylüyoruz, kayınvalidemlerde yiyoruz. Makarna suyu bile koymuyorum tencereye. Sadece her akşam duş, sabah eşim duş. Haftada 1 kere bulaşık, 2 kere çamaşır renkliler beyazlar ama sizin gibi ödüyoruz.
Kuzum eşin görüşmek istemiyorsa bende görüşmemen taraftarıyım. Hep siz alttan alıyorsunuz ama onlar bir adım gelmiyorlar. Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Anlamamda mümkün değil, benim babamda kayınpederime göre ketumdur bizde ayda ya da 2 ayda bir gideriz görmeye ama ilişkilerimiz sizin kadar bozuk değil. Bir benzeri diyelim bende senin eşin nasıl senin aileni yakın bildiyse onun ailesini öyle biliyorum. Babama bir kere babacım dememişken kayınpederime binlerce kez söylemişimdir dilimden düşürmüyorum. Annem desen sürekli yurtiçi yurtdışı geziyor. Çok görüşemiyoruz. Bende ailesini ailem bildim bir yerde. Yakında oturuyoruz. Bebek doğunca belki değişirler. İnşallah bebek aranızdaki ilişkinin düzelmesine vesile olur. Benim babam yıllarca bir ev mevzusu yüzünden babaannemlerle hiç görüşmedi. Annem bayramlarda zar zor götürüyordu o da yarım saat ve onlara totosunu dönerek oturuyordu, elindeki telefonla bayram mesajları atıyordu sevdiklerine gelen telefonları cevaplıyor hiç bir şekilde muhattap olmuyordu ama annemle boşandılar babam yine ailesine gitti. Zaten çok yaşlandılar artık daha ne kadar ömürleri kaldı diye daha önceden de yumuşatmıştı ilişkisini. Zamana bırakın derim ya da konuşun. Susmak çözüm getirmiyor ve yıllar geçiyor. Bir gün toplanın ve neden böyle olduklarını yüzlerine sorun. Gerekiyorsa tartışın onlarda anlayacaklar bir zaman sonra. Özel günlerde eşin aramıyorsa, gitmiyorsa sen bir alo de sadece baktın bunca zaman eşinin tepkisi karşılıksız kaldı o zaman sende aramayı kesersin. Keyifleri bilir. Üzme sıkma kendini kimse için. Sonra geçen zamanı geri getiremiyoruz maalesef.
babaneye gıdıceksnz oylemı ne guzel tonton bsydır smdı o ben babanelerı cok severm ababnemden oturu,neysekı haletmssn aklıma gelmzdı bnm valla bravo....mesele kabarıkgelmesı degıl nasılsa oduyrz bnm ıtırazm bnmle aynı saatlerde evde duranlarn bnm yarı fıyatm gelıyor,saatlerı neye gore hesaplatıyor onumerak edıyorum ben saatte tatmn oldktan snra 100 d eoderm kullanmsm demekkı derm yemeklerı yapıyrm suyla kı bn 2.5 aydr bılıosnz hep annemdeym ekstra sarfıyat gerekten yapmıyorum....o sebeple sınrlerm bozuldu her ay oyle gelıo yenı evlıler arasnda hep ben fazla oduyrm evde bıyer su kacırsa evımın göl olması lazmdıoyle bsyde yok neyse toplantı yapalmda bakalımnedır ne degıldr bızden kaynaklıysa yapıcak bsy yok oderm
bılıosn nısanlıyken hep dertlesrdm sızınle,ama esımn bu kadr cıddı oldgnu dusunmezdm bu konuda bak gtmıyoruz hıc merak edıp aramıolar hayrdr gelmıosnz bır problemmı var hastamsnz,saglıgınz yerndemı napıosn ne edıosn bızsızın evlatlarnz merak edılmezmı ben 1 gun annemı aramayım annem benı 10 defa arar kızım merak ettm ıyımsn gokhan nasıl dıe,bebek doguncada degısmezler egoları tavan evde herkes ayrı alemde kımse kımseyı dusunmez evde atıorum bırının canı fastfodd cektıbasıt bı ornek ama olsn karsında onu yer yanndakıne ıstermsn dıe sormaz yada herkese bırden sıparıs verılmz onuncanı cektyse kendıne soyler ben hytmda boyle bır sey bılmem gormedmde duymadmdaboyle farklı ınsanlar esım annesıne dedıkı anne bebek dogunca haftann bı kac gunu sen bakarsn bı kac gunu nenanın annesı bakar annesıde dur helebı bebek dogsun dogup dogmıcagı bellı olsn bakarz dıo bn gelrm haftann 1 gunu bılemedn 2 gunu laf mı bebegn dogup dogmıcagı bellı deıl nedemk be kafaya zıhnıyete cehalete bak bı anneye soylencek sey mı bu snırden onalrn yannda aglayamdm gokhanda hıslerme tercuman oluo sen nedemk ıstıosn ya dedı orta bı bebebek var dogmıcakta napıcak dedı ... ıstemem onlarn bakmasnı zaten ebebk onlara benzer bnm annem sagolsun canı gbı bakar...smdıden bzde herkes heyecanlı erkek kardesm cıldrmıs napıcgnı bılemıo butun sorumluluk bnde dıo kosulsz sartsz destek olmaya calısıo onlarn dedgne bak cıldırıyorum boyle seylerı duyunca bıldgnz sınırden ucuyrm yaaa para var ama zıhnyet bambaska esım gercekten hıc brıne benzemıo hıccc onla nekadr gurur duysam azzzzzzzzzzz
Biz apartmanda 3 çift yeni evliyiz daha doğrusu o 3. çiftinde evli olduğunu sanırken beraber yaşadıklarını öğrenerek bir şok oldum bu hafta ki ben gayet modernim ama bunların afedersiniz s... seslerini duyuyoruz bağrış çağrış tövbe tövbe. Açık açıkta evli değiliz dedi ama sola yüzük takmışlar. Her neysem en alttaki kız bir tek yalnız öğretmen. Biz herkesten fazla ödüyoruz ama herşeyde böyle elektriktede doğalgazdada. Bizi geçen olmadı daha söylene söylene ödüyoruz.
Görüşmeyin kuzum siz onlarla sende gereken yerde gereken cevabı ver artık Nena. Hamile bir insana böyle söylenir mi!!!!! Aaa sinir oldum burda deli midir ulu mudur bu kadın.Aramada vazgeçtim haketmiyorlar önce konuşmayı öğrensinler.
ahaha onlar evlı degılmıymıs hadı deılsn tamm bnmde evlı olmayıp yasayan arkdslarm var da s... seslerı oha falan oldum destur yanı yuhhhhhhhhhh .....fılmmı cevırıolar acepbol sesliiii terbıeszler bzde anasını satım agzımıza corrap tıkıoz ses cıkmasn dıe ahahahaha evlı oldgmz halde corap tabı ısın sakası
aman bncede sız soyleynce esıme daaha cok hak verdm ıstedgnı yapsn bn ona uyarm dahada ılgılenmıyrm hıc bryle smdıbu mevsmler de yazlıklarna gder onlar ramazan ayınn sonu gbıde gelırler snra bıdaha gderler gecen yıl evlılık telası var dıe gtmemıslerdı neyse gtsnler bahanemz olur bzmde zaten annemde bugun yıne soruo sz ndn kv gtmıosnz ayıp kızım dıo offf arada kalıyrm yaaa her seyıanlatamıyrm ya ona eften püften seye takıldgmızı sanıp gtmedgmızı dusunuoalr popara yıorum halbukı boyle ınsanlar oldklarnıbılseler hak verıcek ama her seyı aıleme anlatamıyorum kiiii
Valla bende anlatmıyorum canım bir sorun olduğunda ne eşimle ilgili ne kayınvaldemle ilgili hiç konuşmuyoruz zaten beni kimselere yakıştıramayan insanlar ailem o nedenle ben demiştim demelerini istemediğim için hiç anlatmıyorum bir şeye kızdığımda daha sonra kendimiz hallediyoruz geçiyor.
öyle olması gerekıyor neden onlar da dusman olsun kı her sey kndı aramzda cozmek durumundayz bn anlatsam annemler huzursz olur bak smdı bıle hala soruo annem attım kafadan bsy esım dedm babasna bıraz darılmıs gecıcek annecm dıorum annemde kızım oyle yapmayn anne baba o sz gdın arayn sorun dıo tamm annecm bız hallederz dıyorum sen endıselenme
Napıcaksın artık idare edeceksin bir şekilde canım.
Ahahahah Arda'nı annesi vücudun senle dalga geçmiş demekki.
Bana da Nena'nın oğlu olacak gibi geliyor bakalım bizde öğrencez bu hafta ama ona hep kız doğuyor gönlünden geçeni verir inş. allah.
Yani %58 erkek demek mi oluyor bunun anlamı?İyice şüphelendim şimdi.
yok yok bence testte yanlislik var
test bnce bus efer dogru soyluyorrrrrrrrrrrsaan bsy sorcam sen hamıleoldgnu ogrendgn an bebegn cınsıyetnı ne hıssetmıstn
İlk hamile oldğumu öğrendiğimde ne hissediyorsun dediklerinde erkek demiştim. Sonra içimden kız da geçirdiğim zamanlar oldu belki istediğimdendir. Ama ben deli gibi kilolarca turşu yedim herkes kızın olacak dedi yok dedim bakın oğlum olacak
böyle konulara tam hakim değilim kuzucum ama sen güzel ve kaliteli şeyler beğenirsin zaten o yüzden yeterli olduğunu düşünüyorum.Kızlar burdan sonra anlattığım gibi eşimin babaannesine gidicez halasıyla birlikte yaşıyor. English homedan 3 tane güllü el havlusu ve yanına bir adet güllü mum aldım yeni gelmiş çok hoşuma gitti. Sizce bu ev hediyesi için çok mu zayıf kaldı? Bana iyi gibi geldi fiyatı da öyle uygun birşey olmadı çünkü ama bilemedim.
Kızlar burdan sonra anlattığım gibi eşimin babaannesine gidicez halasıyla birlikte yaşıyor. English homedan 3 tane güllü el havlusu ve yanına bir adet güllü mum aldım yeni gelmiş çok hoşuma gitti. Sizce bu ev hediyesi için çok mu zayıf kaldı? Bana iyi gibi geldi fiyatı da öyle uygun birşey olmadı çünkü ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?