ewt direk uçağa binemiyorsun. internettebn biletini alıyorsun. eğer pegasustan alıcaksan dikkkat et orda sigorta kısmı var orayı istemiyorum yap ekstra ücret eklenmesin. işlemleri tamamladıktan sonra telefonuna şifre geliyor o şifre ile ister pegasus sitesinden, istersen mail adresinden biletini elektronik olarak görebiliyorsun. sonra hava alalnına gitme günü geldiğinde pegasus firmasını buluyorsun.. ve firmanın check in kısmına geçip uçuş kartını alıyorsun.
tamam ozaman ben onu hallediyim yarın. gerçi valizim falan da yok ama oraya da uğrarım bi sormak için en azındandan koltuğumu kendim seçiyim de kanat üstü olmasın
ben biletimi aldım zaten baya önce pegasustan internetten almadım bileti. tamam ben check in yapıyım yarın yine havaalanında uğrarım check in yerine de
metal eşyalar bulundurmayın üzerinizde kontrolden geçerken. kemer takmayın hepsini çıkarttırıyorlar. benm çizmelerimi çıkarttırmışlardı.
uçuş kartın elinde ise check in felan yapmana gerek olmaz ki. ben biletle aldığımda internetten almıştım. sonuçta internetten değil direk havaalanından almışsın sen bileti. uçuş kartın elinde. uçuş kartın ve nufus cuzdanınla ucaga bineceksin sıkıntı yok şimdiden iyi uçuşlar
bende uyumaya gidiyorum kızlar yarın sabah erkenden kalkıp şu tercih işleriyle uğraşmam lazım yoksa pazartesi atanamam herkese tatlı rüyalarrr
Günaydın kızlarrr
Nasılsınız bugünn ?
Şafağımız 133
günaydın canım bugün keyfiler yerinde şükür
ŞAfağımız 90 Plakara son 9 gün kaldı
bendede bugün bi pozitif enerji var sanırım sonunda uzun uzun uyuyabildim onun etkisi
oo az kaldııı plakalarabizimde 2 hanelilere 34 gün kaldı
the secret circle izle canım 1sezon bitti şimdi 2.sezon başlıcak yetişirsin hem:) vampir günlüklerini izleyen biri olarak sevebilceğini düşünüyorum:)
ewt direk uçağa binemiyorsun. internettebn biletini alıyorsun. eğer pegasustan alıcaksan dikkkat et orda sigorta kısmı var orayı istemiyorum yap ekstra ücret eklenmesin. işlemleri tamamladıktan sonra telefonuna şifre geliyor o şifre ile ister pegasus sitesinden, istersen mail adresinden biletini elektronik olarak görebiliyorsun. sonra hava alalnına gitme günü geldiğinde pegasus firmasını buluyorsun.. ve firmanın check in kısmına geçip uçuş kartını alıyorsun.
günaydın kızlar
canım secret circle izledim ama bitti o sanırım 2. sezon olmucakmış hatta faye vampir günlüklerinde oynucakmış
kızlar sanırsam ben dayanamıyıp 21 eylüle bilet alcam özledimmmmm uçucam yanınna 2 haftada bir çarşıları varmış belki denk gelmez askeriyedede ziyaret ederim :)
21 eylül benim doğum günüm :))
canım bence gideceksen ekimde git arayı biraz açmış olursun ayda 1 görmüş olursun. yinede sen bilirsin tabi
sendemi başaksın benim çok yakın bir arkadaşımda başak nikitada başak sanırsambende başağımmmm
ben 21 eylülde gidip bide ekim 15 gibi düşünüyorum dayanmadığımı hissettim canım inan zorlanıyorum uçağada hiç binmedm korkuyorumda ne olcak
parasal durumumu ayarlamam lazım inşallah peşin alacak gücüm olur karttan almak istemiyorum annem doğum günü hediyemi almamıştı uçak biletimi aldırsam die çakallık peşindeyim
evet canımm bende başağımmmm başak kızlarıyla çok iyi anlaşırımmm
bence çok iyi düşünmüşsünn zaten şuan bize verilebilicek en güzel hediyee sevgililerimizin yanınaa gitmek değilmiiii annen alır inşallah biletleriniii :))
evet başak ve plancı biriyim bak hediyeyi bile planladım hatta son 3 haftam planlı bende en iyi arkadaşlarım başakçok severim başak kızlarını tam senin günün teraziye yakın oluyor o yüzden benden farklı olarak daha az plancı ve detaya takılmayan biri olabilirsin ben tam başlangıcım die aslandan huy kapmışım canım senin hayatın daha iyidir 21 eylül doğan arkadaşım çok spontone takılıyor bazen ben ise panikkk heryere erken gitme kaygım var
günaydın kızlar
canım secret circle izledim ama bitti o sanırım 2. sezon olmucakmış hatta faye vampir günlüklerinde oynucakmış
kızlar sanırsam ben dayanamıyıp 21 eylüle bilet alcam özledimmmmm uçucam yanınna 2 haftada bir çarşıları varmış belki denk gelmez askeriyedede ziyaret ederim :)
aaa ciddimisin bilmiyodum canım 2.sezonun olmucağını(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?