347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben biletimi aldım zaten baya önce pegasustan internetten almadım bileti. tamam ben check in yapıyım yarın yine havaalanında uğrarım check in yerine de

tamam ozaman ben onu hallediyim yarın. gerçi valizim falan da yok ama oraya da uğrarım bi sormak için en azındandan koltuğumu kendim seçiyim de kanat üstü olmasın

metal eşyalar bulundurmayın üzerinizde kontrolden geçerken. kemer takmayın hepsini çıkarttırıyorlar. benm çizmelerimi çıkarttırmışlardı.

ben biletimi aldım zaten baya önce pegasustan internetten almadım bileti. tamam ben check in yapıyım yarın yine havaalanında uğrarım check in yerine de

uçuş kartın elinde ise check in felan yapmana gerek olmaz ki. ben biletle aldığımda internetten almıştım. sonuçta internetten değil direk havaalanından almışsın sen bileti. uçuş kartın elinde. uçuş kartın ve nufus cuzdanınla ucaga bineceksin sıkıntı yok şimdiden iyi uçuşlar

metal eşyalar bulundurmayın üzerinizde kontrolden geçerken. kemer takmayın hepsini çıkarttırıyorlar. benm çizmelerimi çıkarttırmışlardı.

biliyorum canım uçmaya alışkınım da bu onlıne check ın işini ilk defa duyuyorum. ingiltereye gittiğimde benim converse lerimi çıkartıp içine bakmışlardı ya ona da alışkınım

tamam canım çok sağol

bende uyumaya gidiyorum kızlar yarın sabah erkenden kalkıp şu tercih işleriyle uğraşmam lazım yoksa pazartesi atanamam herkese tatlı rüyalarrr

bendede bugün bi pozitif enerji var sanırım sonunda uzun uzun uyuyabildim onun etkisi
oo az kaldııı plakalara bizimde 2 hanelilere 34 gün kaldı

kızz bugün havada mı var ne bende rahat uyudum valla ilk defa soluksuz uyudum bifazla enerjiğim bugün :)

the secret circle izle canım 1sezon bitti şimdi 2.sezon başlıcak yetişirsin hem:) vampir günlüklerini izleyen biri olarak sevebilceğini düşünüyorum:)

günaydın kızlar

canım secret circle izledim ama bitti o sanırım 2. sezon olmucakmış hatta faye vampir günlüklerinde oynucakmış

kızlar sanırsam ben dayanamıyıp 21 eylüle bilet alcam özledimmmmm uçucam yanınna 2 haftada bir çarşıları varmış belki denk gelmez askeriyedede ziyaret ederim :)

Uçuş kartını kendinizde basabilirsiniz siteden. Zaten check-in yapmak uçuş kartınıda basmanızı gerektirir ama eğer askerinize bu çıktıyı ulaştıramıcaksanız çıktı almanıza gerek yok. Check-in yaparsınız sadece o havaalanına gittiğinde sadece çıktısını alır check-in'le uğraşmaz zaten bagaj verecekler. Eğer uçuş kartını ulaştırabilcekseniz basarsınız, veremicekseniz sadece check-in yapın bastırmayın. Onlar zaten bagaj vermek için boardinglere gidecekler mecbur, orda basarlar.

Bu arada pegasus her şeyden para alır bilginize. Koltuk seçmek ücretli, su ücretli, yemekler ücretli herşey ücretli. Tercih edecekseniz önceliğiniz uçuyorsa Atlasjet (bana kalırsa en iyisi Ets'ye ait) ya da Thy ya da yine onun bünyesinde olan Anadolu Jet olmalı...

Bu arada el bagajında 100 ml'yi geçen sıvı bulundurmayın. Likit ruj, deodorant, rimel, diş macunu vs hepsini atarlar.

Son düzenleme:

21 eylül benim doğum günüm :))
canım bence gideceksen ekimde git arayı biraz açmış olursun ayda 1 görmüş olursun. yinede sen bilirsin tabi

21 eylül benim doğum günüm :))
canım bence gideceksen ekimde git arayı biraz açmış olursun ayda 1 görmüş olursun. yinede sen bilirsin tabi

sendemi başaksın benim çok yakın bir arkadaşımda başak nikitada başak sanırsam bende başağımmmm

ben 21 eylülde gidip bide ekim 15 gibi düşünüyorum dayanmadığımı hissettim canım inan zorlanıyorum uçağada hiç binmedm korkuyorumda ne olcak

parasal durumumu ayarlamam lazım inşallah peşin alacak gücüm olur karttan almak istemiyorum annem doğum günü hediyemi almamıştı uçak biletimi aldırsam die çakallık peşindeyim

evet canımm bende başağımmmm başak kızlarıyla çok iyi anlaşırımmm
bence çok iyi düşünmüşsünn zaten şuan bize verilebilicek en güzel hediyee sevgililerimizin yanınaa gitmek değilmiiii annen alır inşallah biletleriniii :))

evet başak ve plancı biriyim bak hediyeyi bile planladım hatta son 3 haftam planlı bende en iyi arkadaşlarım başak çok severim başak kızlarını tam senin günün teraziye yakın oluyor o yüzden benden farklı olarak daha az plancı ve detaya takılmayan biri olabilirsin ben tam başlangıcım die aslandan huy kapmışım canım senin hayatın daha iyidir 21 eylül doğan arkadaşım çok spontone takılıyor bazen ben ise panikkk heryere erken gitme kaygım var

ahh canım yaaa nerdeeeeee. İnanılmaz detaycıyımmm ve herşeyimm planlıdırr. Bak 13 ekimde gidicem yanına dedim ya o bileti alıp herşeyi kesinleştirmeden rahat edememm aklımda hep o olur rahat duramamm daha şimdiden geldiği günler için birer birer plan yaptım neler yapıcaz nerelere gidicez diye

aaa ciddimisin bilmiyodum canım 2.sezonun olmucağını(

aaa ciddimisin bilmiyodum canım 2.sezonun olmucağını(

secret circildekiler vampire diariese transferler son günler kaldı vampir günlüklerine kavuşcam stef ve elenayı çok özledimmmmm

bubleee o zaman bendensin çoook kötü olmakla beraber iyiz en azından işlerimizin rast gitmesini istiyoruz ama çabuk yaşlanırız bende azcık gamsızlık var ama bölee iş başa düşünce detaycılğmdan deliriyorum

inan düğün nişan söz detayları die klasörlerim var ilerde konu açıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…