ama benim 6. his iyidir baksana sende başak bende ve boğa uyumu aşklarmızda yakalamışız benim ilişkim anlatığım gibi büyük ihtimal seninkide öyle:))
ben mesela benm gibi biryle yapamam başak burcu erkeği yoktur hayatımda çok bilmiş oldğm için cıks başak erkeğide çok konuşur o yüzden yapamam boğa naiftir ayyy ölürüm ben aşkım hep kızar anladınmı deme anlıyorum der bana analtırım anlatırım aşkımmm anladınmı derim :)) karşımdaki çok zeki biri ama böle yapıyorum
ikizler koç akrep erkeği arkadaşım bile yok kardeşim ikizler o bile yetiyor saniyede karar değiştirir gitmicez der tamam derm hazırlanmam sonra gidiyoruz hadi hızlan der sırf buda olsa iyi daha bir dünya huy
bende 21 eylülde ve ekim 2. haftada giderm diyorum kaçıncı bölüktü gerçi uzun dönemler yedek subaylar 1. bölüğün yanındaydı benim sevdiceğimin bölükte çok arkadşaı olmuş ama hepsi ankranının değişik yerlerine gittiler
şimdi buraya ben aynı bizzz ekleyeyim de ayıp olmasın. ben de normalde yengeçim. fakat yükselen BAŞAk ne olduğumu anlamıyorum ikisi arasındayım. ama sevdiceğim Boğa. bence direk evlenilecek erkek diyorum
benim o yüzden dikaktimi çekti şimdi diğer asker topiklerinede bakıcam yani bu okuyucu iyide kötüde okuyabilir bilemiyorum gvenemiyorum haliyle
o yüzden yazdım kızlar sizi tedirgin etmek istemedm ama çok rahatsız oldum en ufacık bişiyimiz bile okuyolar ve ben güvenemiyorum ortalık kötü durumda
boğa mükemmel erkek bana göre ben o burcun erkeklerini hep sevmişimdir ayakları yere basan ne istediğini bile zor bir insandır
ama kara liste burçlarımda var belki ben sıradan insanım die sıradan istedim bizimki hem aşk hem ayakları yere basmak herşey varöyle olmasaydı aşk kavgaya dönüşür sonra nefret doğar sonrada duygular ölürdü alllaha şükür öle olmadı ben burçlara inanıyorum açıkçası
Giz08 burçlara çok takılmıyorum canım ben çünkü senin burcundakiler şöyle olur böyle olur diyorlar, hayır ben hiç öyle bir insan değilim diyorum. Her burcun iyisi ve kötüsü olduğuna inanıyorum. Anladığım kadarıyla burçlarla ilgin var. O zaman söyle bakalım ben akrep, sevdicek ne yazık ki maalesef üzülerek yay...Bizim için ne diyebilirsin? Bir yorumda senden alayım.
bende burçlara inanırım. insanları etkilediklerini düşünyorum. ama illa şu burçtakiler böyledir şöyledir diye genelleme yapmıyorum yada şu saçma sapan günlük yorumlara takılmıyorum... ama genel hatlarıyla birbirine benziyorlar....
canım farklı olabilirsin tabi ben burçları sadece tahmin edebiliyorum birisine çok alakasız şusun diyorum çok iyi bildiğim başak boğa ikizler aslan kova balık yay çevremde bunlar var
akrep koç ikizler benim erkek olanalrından özellikle uzak durduğum burç bu 3 burçtada erkeklerde ego patlaması var malesef canım o yüzden sevmem onlarda beni sevmez geveze ve bilmiş olduğum için
hiç akrep burcu arkadaşım olmadı kız olarak güçlü bir burç olarak duydum ama sadece bu etrafıma bakıyorum ama yok bir akrep sağımda başak solumda yengeç onun yanı yengeç onun yanı aslan boğaa hep öyle gidiyor :)))))))) hepicğide kız
analiz etmeyi severim burçlada değil gözlemim yeterli 6. hissimle beraber dediklerim çıkıyor :)
yaya neden üzülerek dedin ki kavgasız gürültüsüz naif sakin burç tanıdığım yay erkeği ve kızları yardımcı olurlar sürekli bir anaç tavır vardır onlarda yengeç gibiler :)tanıdığım en özgür ruhlu burçtur insanlarından yola çıkarsam eğer
merhabalar kızlarrr yeni katıldım aranıza benim sevgilimde kıbrısa gitti usta birliği için ama dogru düzgün arayamıyor morali de cok bozukk çok kötüymüş ortam..((( var mı başka benim gibi sevdiği kıbrısta olann???
Canım benimde annem yengeç acayip duygusal, evcimen, hamarat, becerikli. Kardeşim aslan, babam balık ama sevdicek yay işte. Yay burcu erkeği evet sessiz sakin, huzurlu, uyumlu tiplerdir denir ama dediğin gibi özgürlüğüne çok düşkün aldatmaya da meyillidir. Bir yerde uzun süre oturamaz mesela sıkılır genelde erkeklerde en tercih edilmeyen burç yay burcudur. Hatta tanıştığınız kişinin burcunu öğrendiğinizde eğer o bir yay erkeğiyse o ortamı arkanıza bakmadan terkedin, kaçın derler. Amaaan yay mı dinlen dinlen kaç diyeni de çok duydum.
evet yengeçler hep böyle benim babam balık çok zor annem kova oda zor onlar dominat karakter balık naif biraz ama kova dediğim dedik
yay burcu erkeğinin sesizliği bana cazip gelene etliye sütlüye müdahale etmez aldatmasını inan duymadm ama özgürlükçü benim arkadaşalrım deli gibiler inan özgürlük tatile gitmek değil onlara göre yurtdışında hayalleri oluyor pat gidiyorlar maddi durum iyi olunca engel zaten kimse olamıyor
ayyy hiç duymadım yay burcunun bu özelliğini kara lsiteme eklemediğim burççç :))))))))))))))))
netice itibariyle bence erkek arkdaşın sesiz sakin uyumluysa çok şanslısın canım benimkinin genel özelliği sinirlidir kişilik olarak erkek arkdşma bişi sölenmez parlar sonra susuncada üzüldünmü giz özür dielrm der sarılır :))))))
sakin erkeklerden süper aile babası oluyor şanslısın çok hemde yorulup yıpranmıcan canım
Canım yıprancak şeyler çıkıyor elbetteki biz bayanlara, buluyoruz yani dert etcek birşeyler her zaman. Evet çok çok sakin, çok nadir anlaşamadığımız zamanlar oluyor ama dediğin gibi ben daha baskın çıkıyorum. Bizde de çabuk parlayan ve alınan benim ama o da kızarsa tam kızar bir de takarsa inadını sürdürür. Bende çok inatçıyımdır işte o zamanlar çok zor oluyor ikimiz içinde ama yuvarlanıp gidiyoruz bir şekil. Bizimkisi hiç bir şeye karışmaz canım sen ne beğendiysen o olsun der her konuda, benim seçimlerime ve fikirlerime çok güvenir bir nevi çok tamamlıyoruz biz birbirimizi, genelde ben ondan habersiz hiç bir şey yapmam bıdır bıdır konuşurum hep ama onun kızarım diye söylemediği şeyler oluyor bazen ve o söylemediği şeyler sonra önüme geliyor benim nedense kalbim temiz işte o zaman dünyanın en sevimsiz kızı olabiliyorum.
Kızlar İzmir Kordon'da 9 Eylül için hava gösterileri var şuan gösteri uçakları tepemizden geçiyor harika.
titreşim falan olaymış iyimiş
triplii yazıma gel
Ayyy geldim kuzum geldim haydi sor sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?