347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ewt öyle. aama 27 ekimde kesin geliyorum biletimi agustos ayından aldım bile :=). sende ayarlayıp gitmelisin.

check ın yapmadan once geldı haber vermek ıcın canım. zaten check ın yapmadım yazıcıdan cıktı almak gerekıomus benımkının kartusu bıttı

check-in yap canım sonra pdf formatında veriyor belgeyi ben onu hemen kaydettim pc ye çıktısını almadım öyle duruyor pc de

check-in yap canım sonra pdf formatında veriyor belgeyi ben onu hemen kaydettim pc ye çıktısını almadım öyle duruyor pc de

check ın ı ıstersenız pegasus bankosundan da yapabılırsınız dıyodu orda beklememek ıcın ınternetı koymuslar bende ordan yaptırırım dıye dusundum ama yapsammı kı acaba ya?

check ın ı ıstersenız pegasus bankosundan da yapabılırsınız dıyodu orda beklememek ıcın ınternetı koymuslar bende ordan yaptırırım dıye dusundum ama yapsammı kı acaba ya?

zaten online check ın yapınca elektronik bilet olarak mail adresine geliyor. ve ucuş vakti uçuş kartını havaalanından alıyorsun

bende ordan aldım bileti.
ben hemen yaptım check-in işlemini
orda sıra falan oluyormuş vs.. işlemler uzamasın diye hallettim geriye bileti elimize almak kaldı

zaten online check ın yapınca elektronik bilet olarak mail adresine geliyor. ve ucuş vakti uçuş kartını havaalanından alıyorsun

ya bide uçuş kartı mı var iyice fransız kaldım ben olaya ya online check ın yapınca dırek ucaga bınıyomusuz o kagıdı gosterıp bidaha gidip sıraya mı gırcem orda yanı

anladım hayırlısı olsun. ne stajı yapıcaksın ki.

benim üniversite henüz bitmedii, son sene stajla devam edicek onun telaşı var, ona güveniyorum birazcıkta :)
ona kafa yorunca zaman hemen geçer diye bakalım inşallah tahmin etiğim gibi olurrrrrr

ee benım bıletım zaten elimde gece gece anlayamıyom galiba

check-in yapınca biniş kartı çıkıyor onu alıyorsun. valiz işlemlerini hallederken ordaki görevliye veriyorsun sanırım. ben bugün araştırdım biraz. ona bakarak biletini veriyorlarmış

Son düzenleme:
ya bide uçuş kartı mı var iyice fransız kaldım ben olaya ya online check ın yapınca dırek ucaga bınıyomusuz o kagıdı gosterıp bidaha gidip sıraya mı gırcem orda yanı

ewt direk uçağa binemiyorsun. internettebn biletini alıyorsun. eğer pegasustan alıcaksan dikkkat et orda sigorta kısmı var orayı istemiyorum yap ekstra ücret eklenmesin. işlemleri tamamladıktan sonra telefonuna şifre geliyor o şifre ile ister pegasus sitesinden, istersen mail adresinden biletini elektronik olarak görebiliyorsun. sonra hava alalnına gitme günü geldiğinde pegasus firmasını buluyorsun.. ve firmanın check in kısmına geçip uçuş kartını alıyorsun.

check-in yapınca biniş kartı çıkıyor onu alıyorsun. valiz işlemlerini hallederken ordaki görevliye veriyorsun sanırım. ben bugün araştırdım biraz. ona bakarak biletini veriyorlarmış

tamam ozaman ben onu hallediyim yarın. gerçi valizim falan da yok ama oraya da uğrarım bi sormak için en azındandan koltuğumu kendim seçiyim de kanat üstü olmasın

tamam ozaman ben onu hallediyim yarın. gerçi valizim falan da yok ama oraya da uğrarım bi sormak için en azındandan koltuğumu kendim seçiyim de kanat üstü olmasın

ben pencere kenarı seçtim hemen sevgilime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…