ozaman birlikte birliğe değişiyo denizlide usta birliğinde kesinlikle yasak daha yeni yakalanmış birisi 15 gün ceza almış
Evet canım işte o olabilir. Benim eski bir arkadaşım var askerde çocuk, faceten bulmuş beni yılar sonra askerdeyim dedi benim ve ortak bir arkadaşımız daha vardı onun numarasını istedi verdim bende o arada faceten yazışmıştık, uzun dönem yapıyormuş ve ocakta gelecekmiş. Numaramı verdiğime çok pişman oldum çocuk gece aradı bir kere beni açmadım, meşgulede atmadım. Uyuyorum sansın diye çünkü ben gece çok yakınlarım dışında arkadaşlarımla bile konuşmayı sevmem. Kimin ne işi varsa uygun bir saatte arasın isterim. Ertesi gün yine gece msj attı bu çocuk bana, yine cevap vermedim. Şükür aramıyor artık. Ordan da anladım çoğu kullanıyor ya da dediğin gibi yere göre değişiyor.
benm sevgilim telefonunu yanında götürmüştü.. ama emanete bırakmış.. ordakilerin çoğunda varmış ama sevgilime sen zaten kısa dönemsin hiç içeri sokma demişler..oda almadı yanına..
Kızlar başımız sağolsunn... bende afyonda yasıyorum ve patlamanın oldugu yeree çok uzak olmama ragmen sesi duydumm ve dısarıya baktımmm ben o kadar uzaktan sesi duyduysam orada neler olmuştur kimbilirr..(( çok üzüldükk ya sabahta işe giderken 25 şehidi duyunca yıkıldımmm.. (
Canım büyükşehirlerde birazcık daha katılar bu telefon konusunda ama doğuya gideceklere birşey demiyorlar, zaten adam doğuya gidiyor psikolojisi iyice bozulmasın diyorlar o yüzden tüm imkanları sunmaya çalışıyorlar. Dijitürk bile oluyormuş düşün artık. Çünkü onları orda hoş tutmaları gerekiyor. Bizimki alacak telefon yanına ama komutan demiş ki alın ama çekmeme ihtimali olur oralarda demiş. O denicek inş. çeker.
inş şeker. ama turkcell her yerde çekiyor. doğunun neresinde ki..
Bingöl canım. Biz avea kullanıyoruz ama turkcell çekiyorsa turkcelle geçeriz artık.
Bu arada herkesin sevdiğinin nerede askerlik yaptığı ilk sayfada yazıyor canım. Kendi adını da orada bulabilirsin hatta.
İnş. zaman tüm askerlerimiz için problemsiz ve çabuk geçsin inş.
Slm kızlarrr benimde sevgilimm 347.dönem olarak acemilikte ustalıkta Manisa/Kırkağaç olarak çıktı. 1 ayımız bittii...Ocak 18 biran evvell gelsinnnn
kızlar hep askerlerimizin gelmesine 3-5 gün kalıcağı zamanları düşünüyorum, burası bayram yerine döner herhalde
allah bir an önce hepimizi kavuştursun[/Q
İnşallah bir an önce geçer sevdiklerimize doya doya sarılır koklarızz...bu arada 10 ocak gibi bitmeyecekmi ben öyle biliyorumm sanki
merhaba,
ilk günler asker listesi vs hazırlarken yazmıştım hatırlayan vardır belki. daha ikinci gün annesiyle konuşurken bir kaç şeyi ağzından kaçırdı ve sevgilim aradığında telefonda "neden böyle yaptın çok kırıldım vs" demeye kalmadan yaktı yıktı kapattı benimki. o günden beri de aramıyor. elim kolum bağlı öyle bekliyorum. buraya yazasım da gelmedi ondan sonra. geldim okudum buraları filan da şunu söylemek istedim. beklenen beklenildiğini bilirken, beraber hayal kurarken, ne kadar zor gelse de özlemek de güzel. keşke sizin yerinizde olsaydım...
nasıl ulaşabilirim ki? hiç fikrim yok. ankesörlüden araması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?