347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nasıl ulaşabilirim ki? hiç fikrim yok. ankesörlüden araması lazım.

sevgilinse tabiki seviydur, seviyorsa arar diye bişi yokk, benim aramadığım zamanlarda oluyor,
inatımda birazz
nerede askerlik yapıyor oranın merkezini ara bağlamalarını iste durumunu anlat acil falan dee
mutlaka bağlarlarr,
ankesörlüllerin hepsi aranmıyor çünküüü

bence o seni arıyacaktır.. insan seviyorsa dayanamaz

benim canımı yakan da bu zaten. bu tarz sıkıntılarda hiç aramaz bir kere de bir ay bekledim yine ben aradım. aramız iyiyken pişman olur neden yaptım bilmiyorum der ama aramaz. bu hissi biliyorum. aylarını aramadan geçireceğini belki de öylece biteceğini biliyorum ve elim kolum bağlı şekilde yine de bekliyorum şafak sayıyorum...

içini yiyip bitireceğine nerde ise çık git yanına ...

ankesörlü çalmıyor ilk gün denemiştik onun kontürü bitmesin diye. yok çalmadı dedi.

genel bir telefon var internet sitesinde orayı arayıp görüşmek istiyorum mu diyeceğim acil filan demek ne bileyim sıkıntı olmaz mı? off

jandarma olarak yapıyor annesine daha dağıtım olmadı 2 hafta var demişti. izinleri yok yani şimdilik. gidip de yıkılmaktan korkuyorum.

jandarma olarak yapıyor annesine daha dağıtım olmadı 2 hafta var demişti. izinleri yok yani şimdilik. gidip de yıkılmaktan korkuyorum.

her şeyi göze al.. iyiyi kötüyü.. kafanda böyle miilyon tane soru ile dolaşmaktansa herşeye hazırlıklı olmak en iyisi bence.. ama ben gittiğinde kötü olucağını düşünmüyorum

evet gittiğinden beri görüşemiyorum bişey oldumu diye merak ediyoruz ailesi falan,
çok meraktayız kantini falan bağlayın hiç olmazsa de
zaten çok kalabalık değilse aradığın ulaşır ona,
sen yılmaz ben yaptığımdan biliyorum hepsi gayet anlayışlı bu konuda,
biride çıkıp niye aramadın etmedin demedi
bende internetten baktığım numarayı aradım numara verdiler birsürüü
onlardan ulaşabildimmm

Canım ilk sayfada ismin yok nerede yapıyor askerliğini? Seni de ekleyelim listemize acemiliğini ve ustalığını yazarsan...

Üzme kendini desemde üzeceksin tabi ki benimde en sevmediğim şey belirsizliktir ya hep ya hiçciyim ben. Bence ara ve telefona iste, kardeşiyim ya da ablasıyım bir kaç gündür aramıyor merak ettik müsaitse çağırabilirmisiniz değilse adını ve telefon beklediğini söyle. Adını söyleyeceklerdir ona en kötü ihtimal o zaman o döner sana.

Acil deme ama canım korkutma yani ortalığı velveleye verme. Bulamazlarsa adını ver sadece. İsmini duyunca arayacaktır eminim ben.

triplii ilk sayfada değildir herhalde mesajım temmuz sonuna doğruydu.

konyada sarayönü ilçesinde yapıyor. yedek subay sonuçları da usta da konya yazıyor ama ben tam anlamadım o işi başka yere de çıkabiliyor mu acemilikten sonra. aramadığı için tam vakıf olamadım.

İlk sayfada derken ilk sayfayı açarsan orada bir listemiz var bizim askerlerimizin nerede vatani görevini yaptığı yazıyor ki birbirimize kim nerde yapıyordu diye tekrar tekrar sormayalım diye. Seni de oraya eklemek istedim. Yedek subay dediğine göre 12 ay yapacak yani öyle mi canım?

hayır yedek subay değil kısa dönem ama sonuçlar o şekilde açıklanmıştı "347. dönem yedek subay sınav sonuçları" hani bir sınava girdiler de sonra gece heyecanla bekledik ya 10 ağustosta:) lisans mezunu olduğu için yani.

ekle beni de ben de bakayım başka var mı forumdan orada yapan.

Son düzenleme:
Doğu İstasyon Mah.
Sarayönü Merkez, Sarayönü, Konya
Tel: +90 332 617 10 27

bu var nette burayı aramalıyım öyle mi? çekiniyorum da biraz ben aramıyorum sen niye ortalığı velveleye veriyosun der diye.

Doğu İstasyon Mah.

bu var nette burayı aramalıyım öyle mi? çekiniyorum da biraz ben aramıyorum sen niye ortalığı velveleye veriyosun der diye.

ben arardım yinede sen bilirsinn, merak ediyorsan aramalısın,

ya merak etme şöyle normal haber alamasam zaten ortalığı yıkardım:) ama annesiyle görüşüyor kadın anlatıyor iyiymiş diye onun havası bana o yüzden kafam karışık. ben orada belki duygusallaşır derken adam iyice zalimleşti.

Doğu İstasyon Mah.

bence aramalısın.. seni anlıyorum karşında senı ne beklıyor telefonu kım acıcak bunları bılmıyorsun arıyamıyorsun.. ama kendini zorla

zalim olmak erkeklerin doğasında var canım.. bakma sen onlara ya hepsi aynı ... neymiş efendim biz duygusal düşünüyormuşuz.. farklıymışız.

annesi şu an çalışıyor arayıp önce ondan isteyeyim söyler misiniz arasın diye. onun demesiyle de aramazsa burayı ararım. o da olmadı çarşı iznini bekleyeceğim artık.. teşekkür ederim kızlar..

sen napıosn bakalm :) nerelerdesin? neden denk gelemiyoruz artık..

kızlarr.. ben yarın minik bir operasyon geçireceğim için aranızda olamayabilirim. pazar a kadar.
bu akşam da erkenden hazırlanmam lazım, çanta banyo vs..
o yüzden , her biriniz ben yokken bol bol sevgililieriniz ile konuşun,dertleşin,aşk tazeleyin, kırgınlıklar bitsinn..
özlem giderin,, görüşenler için zaman harika geçsin.. görüşemeyenler hep telefon ile konuşabilsin.. iyi olduklarını duyabilsin..
ve Allah ım, ne olur ne olur artık acı haberlerle yıkılmayalım. hiç bir evlat ölmesin. kimsenin anneleri babaları sevenleri üzülmesin. bu çileler bitsin acılar dinsin. nolur.
hepinizi özlicemm çok çok yazışın ki pazar günü okurken hiç ağrı sızı hissetmiyim kitap gibi geçsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…