teröristlere ihtiyaçları yokki askerlerimizin şehit olmak için, ya minibüsleri yoldan çıkar şarampole yuvarlanır 10 şehit , ya cephanelik patlar 25 şehit .. yok yok canım türkiyem senin artık yaşanılası hiçbir yanın kalmadı
kahretsin ya kesin bu da askerlerin şarampole yuvarlanması gibi kazadır dimi 25 can 25 ocak dayanılırmı buna.sabah bu haberle uyanmak canımı çok acıttı.az önce de askerim aradı ve tutamadım kendimi alo aşkım demesiyle başladım ağlamaya yazık haberleri bile yok hiçbirinin gizleyemedimde heberi afyonda deyince dahada şok oldu kıyamam onunda sesi titredi dayanamadı. kaza değildir o saat dokuzdan sonra ne işi var okadar askerin cephanelikte diyor. of ya kime yanmalı şimdi şehidemi,anaya,babaya, kardeşe, evlada mı yoksa bizim gibi sevdiklerin dört gözle bekleyen yarenlere mi?? içim acıyor kızlar, içim yanıyor( yok yere bu ölümler yok yere
Kesinlikle inanmıyorum kaza olduğuna. Bizimkilerin her haberden haberleri oluyor maalesef tv yüzünden, her yemekte izliyorlarmış. Ben olsun istemiyorum çünkü çok etkileniyorlarmış. Hepsi küfürler ediyormuş hep bir ağızdan.
Günaydın kızlar
Tabi gün hangi birimize aydı ki?
İçim yanıyor resmen
Burnumun direği sızlıyor
Ah dedim bir daha ahh dedim içime ateş düştü
Böyle iş mi olur
Bir tane el bombasının patlamasıyla olmuşmuş
Gör ki kim çekti o bombanın pimini
Gitti 25 can
Belki daha da artacak sayı25 kişinin dnası filan deniliyordu ne alaka ya diye düşündüm
Sonra tüylerim ürperdi
Paramparçalar ya paramparça
Düşünemiyorum
Düşünmek dahi istemiyorum
Pisi pisine gitmek değil de ne bu şimdi
Rabbim dayanma gücü ver çok muhtacız çünkü
Haberleri dinlerken alt yazıda Mersinde patlayıcı bulundu filan yazıyordu
Spikerde arkadan meğer bu olayı anlatıyormuş
Noluyor dedim kaldım öylece
Meğer sadece harfiyat çalışması sırasında bulunmuş patlayıcılar
Kadın arkada askeriye filan bahsediyor o kadar kötü oldum ki
AFYON'DAKİ PATLAMADA BÜYÜK ŞÜPHE! CANLI YAYINDA AÇIKLADI - WEB TV :: Hürriyet
Kızlar tuğgeneral tüm şüpheleri anlatıyor bakın
Hürriyet gazetesindeki yorumları da okuyorum ben, beğenmedime tıklayan insanlar var. O zaman daha da ürperiyor içim, gazeteleri takip ediyorlarsa bizi de takip ediyor bu pislikler.
kızlar bu neya felaket üstüne felaket
Allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin
hiçbirşey diyemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?