347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bak hissetti herhalde aradı :)
Buranın uğuruna da inanıyorum hem ben
İyi ki varsınız kızlar
Bu iyi ki varsınız cümlesi çok özel bi cümle bence
Yani hem söyleyene hem duyana

O yüzden
İYİ Kİ VARSINIZ
İYİ Kİ VARIZ

ben çok sevdiğimi anladım...askerden önce sürekli konuşup didişirdik.. başının etini yerdim heppp.. çok özledimmm..

offff Kurtlar Vadisi Filistin =( Aşkımla sinemada izlemiştik bunu yaa her sahnesinde ne konuştuğumuzu hatırlıyorum. Şimdi yalnız onları hatırlayarak izlemek çok acı =(

ben çok sevdiğimi anladım...askerden önce sürekli konuşup didişirdik.. başının etini yerdim heppp.. çok özledimmm..

uzak kalınca anlaşılıyor bazışeyler dmi? Emin ol burdakilerin %90 ı çok sevdiğini şu günlerde daha iyi anlıyordur

Aramasi konusunda bu sayfamiz i bana uhurlu gelmiyor sanirim.
Aramadiginda ne zaman yazsam ertesi gun ariyor.en son oglen konustuk.aksam ararim dedi ama aramadi.
Evdeyken yalniz degildim cok.okadar kotu olmuyodum ama burda daha bi yalnizim daha kotu oluyorum.

benimki bugün öğlen aradı törende nerde duracağını falan söyledi. törene katılmıcam katılmıcam diyodu ama kıyamamış yine bana :) umarım hepinizin ki en kısa sürede arar

Son düzenleme:
Kucuğum aradı şimdiii yine benii mutlu etti. Sürekli eğitim yaptırıyolarmışş çok yoruluyomuş ama keyfi yerinde gibi 2 gündür. Onun morali iyi olsunda başka bişey istemiyorum. Bide sağ salim gelsin.

aynen canım duşa falan aramadan giremiyorum ararda konuşamazsam çok üzülürüm diye

aynen bende öyle.. telefon benle her yere geliyor.. ben birde hemşireyim. hasta başındayken arayınca , benim bu telefona bakmam gerek diyip çıkıyorum odadan.. hastalarda tabi tabi bakın biz bekleriz diolar. bende bir kez sabah 05.50 de aramış duymamışım acamadım ozaman çok üzülmüştüm

Son düzenleme:
aynen kızlar bende sevgilimin arama saatlerinde duşa girmiyorum kesinlikle :)
öğlen tam benim şirkette yemek saatime denk geliyo hemen çıkıyorum hızlı hızlı yiyip odaya iniyorum rahatça konuşayım diye :)
meğer ne önemliymiş konuşmak.
buda değişik bi heyecan işte..

ya hadi cep telefonunu geçtimm, insanlar önceden telefonsuz ne yapıyormuş acaba,
nasıl sabrediyolardıııı
düşünsenizeee ada askere gidiyor,
kışlada telefon belki yokk
izne çıkabilirsee telefon edebilceke bi yer bulabilirse arıyor, oda evinizde telefon varsa tabii,
allahım sen sabır ver,
burası da bana hiç uğurlu geliyor :)
ama günde 1 kere bile araasıı benim için yeterli dediğin gibi
sağsalim gelsinnn, sıkılmasın üzülmesinn, 5 günde bir konuşsam bile olur beni içinnn
vakit bu gelir geçer
neler geçmiyorkiii
25 günü devirdikkk,
33 gün sonra 2 rakamlılara düşücek, sonrada plakaya tabiii
sonra sayası daha kolay olurrrr
allahım tüm askerlerimizinnnn yardımcısı olsunnnn

her an arıyacak die tetikte duruyorsun ve işlerin aksıyor...

Aynen.elim,gozum,kulagim telefonda olunca hicbiseye konsantre olamiyorum.ubugun toplanti vardi okulda.mudurumle bi ogretmen arkadas tartismaya basladilar.baya haearetli bi ortam.birden bi calmaya basladi tledfon.bide hep ayni 2numaradan aradigi icin.o numaralari kaydedip en en yuksek sesli duyabilecegim melodi atadim.bangir bangir jennifer lopez calmaya basladi o ultra gergin ortamda:) toplanti falan unuttum herseyi.aldigim gibi telefonu pencerenin yanindan( bide cekme sorunu var bende.koyde heryerde cekmiyo) apar topar bos bi sinifa kostum.velhasil isler gucler fazlasiyla aksiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…