canım benim az da olsa rahatlatabildiysem çok sevindim. benim de gözlerim doldu cevabını okurken :) 1 aya sıcaklarda biter zaten. inşallah hepimizin askeri sağ salim gelcek. Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim aynı dilekler seninle olsun :)
Aaa cidden mi canım ?? Bu dönem ne kadar emre dye asker var çok duydum Emre'sini bu dönemde yollayan=)Canımmm Allah kavuştursun bende Emre'mi bekliyorum
hepimizi Allah kavuştursun bidaha da hiç ayrılmayalım
ben çok sevdiğimi anladım...askerden önce sürekli konuşup didişirdik.. başının etini yerdim heppp.. çok özledimmm..
uzak kalınca anlaşılıyor bazışeyler dmi? Emin ol burdakilerin %90 ı çok sevdiğini şu günlerde daha iyi anlıyordur
Inşallah hayirlısyla kavuşursunuz
benimki bugün öğlen aradı törende nerde duracağını falan söyledi. törene katılmıcam katılmıcam diyodu ama kıyamamış yine bana :) umarım hepinizin ki en kısa sürede arar
herkesin eli gözü telefonda... ha aradı ha aramadı .. nefret ederim böyle ikilemlerden...
evet canım çok kötü
meğer telefon ne kadar önemli bişeymiş
saatlerce telefon çalsın die izlediğimi biliyorum(
her an arıyacak die tetikte duruyorsun ve işlerin aksıyor...
aynen canım duşa falan aramadan giremiyorum ararda konuşamazsam çok üzülürüm diye
her an arıyacak die tetikte duruyorsun ve işlerin aksıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?