ya hadi cep telefonunu geçtimm, insanlar önceden telefonsuz ne yapıyormuş acaba,
nasıl sabrediyolardıııı
düşünsenizeee ada askere gidiyor,
kışlada telefon belki yokk
izne çıkabilirsee telefon edebilceke bi yer bulabilirse arıyor, oda evinizde telefon varsa tabii,
allahım sen sabır ver,
burası da bana hiç uğurlu geliyor :)
ama günde 1 kere bile araasıı benim için yeterli dediğin gibi
sağsalim gelsinnn, sıkılmasın üzülmesinn, 5 günde bir konuşsam bile olur beni içinnn
vakit bu gelir geçer
neler geçmiyorkiii
25 günü devirdikkk,
33 gün sonra 2 rakamlılara düşücek, sonrada plakaya tabiii
sonra sayası daha kolay olurrrr
allahım tüm askerlerimizinnnn yardımcısı olsunnnn
aynen kızlar bende sevgilimin arama saatlerinde duşa girmiyorum kesinlikle :)
öğlen tam benim şirkette yemek saatime denk geliyo hemen çıkıyorum hızlı hızlı yiyip odaya iniyorum rahatça konuşayım diye :)
meğer ne önemliymiş konuşmak.
buda değişik bi heyecan işte..
aminnnn bir an evvvellll
birde askerlik önceden daha uzundu benim babam 20 ay yapmış.. amcam 24 ay yapmış.. 2 sene çok kötü.. babam askerdeyken babası vefat etmiş cenazesine bile yetişememiş.
ya hadi cep telefonunu geçtimm, insanlar önceden telefonsuz ne yapıyormuş acaba,
nasıl sabrediyolardıııı
düşünsenizeee ada askere gidiyor,
kışlada telefon belki yokk
izne çıkabilirsee telefon edebilceke bi yer bulabilirse arıyor, oda evinizde telefon varsa tabii,
allahım sen sabır ver,
burası da bana hiç uğurlu geliyor :)
ama günde 1 kere bile araasıı benim için yeterli dediğin gibi
sağsalim gelsinnn, sıkılmasın üzülmesinn, 5 günde bir konuşsam bile olur beni içinnn
vakit bu gelir geçer
neler geçmiyorkiii
25 günü devirdikkk,
33 gün sonra 2 rakamlılara düşücek, sonrada plakaya tabiii
sonra sayası daha kolay olurrrr
allahım tüm askerlerimizinnnn yardımcısı olsunnnn
aynen canım çok değişik bi heyecan
yemin törenine giderken ilk buluşmaya gidiyormuşum gibi heyecanlanmıştım yaa
plakaları bir görebilsekkkkk
Aynen canımm yaa sanki ilk buluşmaya gidiyomuş gibi heycanlandım. Serbest bırakmalarını beklerken dakikada bir saçımı başımı düzeltip el aynama bakıyodum her an gelicek falan diye
aynen çok üzücüüü
bunada çok şükürrr, iyi olsunlarrr ben başka hiçbirşey istemiyorummm yaa
Biz zaten aman birşey belli etmeyelim,moralimizi yüksek tutalım derken pisikolojimiz ister istemez etkileniyor.Telefon etmesini dört gözle bekliyorum ama yarim o kadar sıkkın o kadar üzgün konuşuyor ki ne diyeceğimi bilemiyorum.az kaldı sayılı gün sabret vb.bir sürü şey söylüyorum ama sanki hiç bir işe yaramıyor,nasıl telkin edeceğiz kızlar ya,benim nişanlım daha bugün kendi birliğine teslim oldu 4 gün başka birliklerdeydi,şimdi gittiği yer baya zorlukları olan bir yermiş(kıbrısta)kaşık yoktu ekmeyi kaşık yaptık dediği an içimden bir şeyler koptu,çayı da tabakta içmişler,bizimki çok zorlanıyor,hiç alışamıycak sanki
benimkide öyle hiç memnun değil.. kirli çarşaflarda uyuyormuş.. ve sevgilim bu konularda çok hassas bir insandır. bende aynı şeyleri söylüyorum az kaldı idare et.. ama pek yararı olmuyor. az kaldı diosun ama daha 4 ay var diyor.. idare et diyorum ama yok.. her aradığında burası çok kötü diyor.
ayy kızlar bugün en son sabah 11de konusmustuk bu saate kadar aramasını bekledım. bende sizin gibi telefona yapısık yasayanlardanım askım asker oldugundan beri.
bugün tüm gün haberleri izledim filan sinirlerim nasıl yıprandıysa aşkım aradığında sesini duyduğum an varya nasıl bir ağlama aldı beniayyy resmen sinirlerim boşaldı yaaa kıyamam ben ona bitanem benim o da aşkım ben iyiyim ağlama diyor canım benim...
askere gidince çoook iyi anlaşılıyor önemsemediğimz şeylerin aslında ne kadar önemli olduğu
kızlar iyi akşamlar ben sevgilime 25 şehit haberini söyledim o biliyor sanıyordum meğersem bilmiyormuş tv hiç yokmuş ustada malesef söyledim ayrıntıya girdim kötü oldu çok pişmanım bilmiyordum offf hastayım yaa garip ruh halindeyim
benim sevgilim elektik elektronik mühendisi ve birkaç inşaat mühendisyle beraber komutan çağırmış birkaç soru sormuş soru detaylarını sölemedi ilk aradğında şimdi ise kaygılıyım dedi bende lütfen akım elektik böle şeylere kalkışma dikkatli ol özellikle eski yapılardan uzak dur die derken 25 şehiti böle söledim bilinçsiz oluyor herşey dedim
o ise kaygım şu yanlış bişi yapıp vebal almak istemiyorum hiç o işi yapmak istemiyorum dedi iş ne anlamıyorum ama sanırım ordaki teknik donanımla ilgili bişi boş durmucaktı doğru ama şaşırdım henüz yeni mezun ona güvenmeleri hata
geççççç bugün geçççç artık günler akıp gidin
aşkım herşeye rağmen tüm konuşmasında seni seviyorum unutma beni özledim dedi sürekli tekrar etti orası o kadar katı ve o hala duuygularıyla hareket ettti sevindim bunla avunuyorum
bugün yüzüm onla konuştu die güldü yoksa kötü bir gün geçirdim geçirdik ülke olarak
kızlar iyi akşamlar biliyorum düşününce tedirğinliğim saçma ama bugün giden 25 can ihmal yüzünden gitti deneyimsizlik yanlış yönlendirme sonucu ve neden gittikleri belli bile değil o yüzden acıyor içim
benim sevgilimde sabah 7.30 da aradı.. tekrar ara dedim ama daha da aramadı.
bir günleri bir günlerini tutmuyor tatlım. eminim fırsat bulamamıştır gönlünü ferah tut ilk fırsatında arayacaktır
canım benim üzülme hepimiz aynı durumdayız bende keşke telefonda ağlamasaydım dedim ama napim tutamadım kendimi( biz de çok yıpranıyoruz onları beklerken ve bazen tutamayabiliyoruz kendimizi. çok dua et inşallah sonu çok güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?