347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hepimizi çok kötü etkiledi bu askerlik
benmde gözlerimin altı çöktü resmen hasta gibi duruyorum
biran önce kendimizi toplamamız lazım sevdiceklerimizinde aklı bizde kalıyor

canım üzmeyin artık kendinizi askerlerimizin bizim morallerimize ihtiyaçları var. ordaki bütün olumsuzluklardan streslerinden 5 dakikalık telefon konuşmalarıyla kurtuluyolar o yüzden o 5 dakikalarını da üzülerek geçirmelerine izin vermeyelim. onların en büyük destekçileri biziz o yüzden dimdik ayakta durmamız lazım

Kızlar gece 12den sonra arananınız oldu mu? benim canım gece 2-4 nöbetinde olcak şimdi uykuya gitti bi ihtimal arar mı diye bekliyeym mi acaba ? sormadım vaktimiz olmadı sizinde hiç oldu mu:?:

Hepimiz aynıyız galiba
Bende bugün sesini duyunca ağlamaya başladım sebepsiz yere ne evde durabiliyorum ne işte,
Benim erkek arkadaşım kilis suriye sınır da mültecilerin olduğu yerde rahatı yerinde ama insanın elinden bişey gelmemesi ne kadar kötüymüş.
Ağlamayalım artık Allahın gücüne gitcek vallahi...Dua edicez sabredicez elimizden bişey gelmiyor ki malesef

Benimkide kıbrısta canım aynı dertlerden muzdaribimm napıcam bilmiyorummm..((

kızlar ben uyumaya gidiyorum yarın sabah 5te uçağım var yemin törenine gidiyorum pazartesi günü görüşmek üzere hepinize iyi geceler iyi ki varsınız

Hepimiz aynıyız galiba
Bende bugün sesini duyunca ağlamaya başladım sebepsiz yere ne evde durabiliyorum ne işte,
Benim erkek arkadaşım kilis suriye sınır da mültecilerin olduğu yerde rahatı yerinde ama insanın elinden bişey gelmemesi ne kadar kötüymüş.
Ağlamayalım artık Allahın gücüne gitcek vallahi...Dua edicez sabredicez elimizden bişey gelmiyor ki malesef

Hayırlı akşamlar Kızlar,
Mesajlarınızı tek tek okudum bende sizinle aynı durumdayım

Alttaki mısralara kk facebook sayfasında rastladım. Okuyunca neler hissettiğimi anlatamam.

"Gül yanaklı sevgiliyi saramaz insan, yüreğine diken batmadan, vurulmadan.
Kim bir güzelin saçına dokunabilmiş, tarak gibi diş diş, didik didik olmadan ?"

Ömer Hayyam

kızlar ben uyumaya gidiyorum yarın sabah 5te uçağım var yemin törenine gidiyorum pazartesi günü görüşmek üzere hepinize iyi geceler iyi ki varsınız

Benimkide kıbrısta canım aynı dertlerden muzdaribimm napıcam bilmiyorummm..((

offf benimkide kıbrısta canım acaba aynı yerdeler mi ki aynı dertlerden muzdaribim hiç memnun değil benim sevgilimde..( moraller sıfır ne diyecegimi bilemiyorummm....

ewt canım haklısın.. moraller yüksek kızlar... 4 ay ne ki göz açıp kapayana kadar geçiyor. okulu bitirip işe girdiğim günü hatırlıyorum dünmüş gibi. ama tam 2 yıl geçti..

Kızlar gece 12den sonra arananınız oldu mu? benim canım gece 2-4 nöbetinde olcak şimdi uykuya gitti bi ihtimal arar mı diye bekliyeym mi acaba ? sormadım vaktimiz olmadı sizinde hiç oldu mu:?:

dün tam umudumu kesmişken 00.22 de aradı :))
belki gecede arayabilir sennkide

Selam canım ,
Acemilikte bir kez 12-2 nöbetinde aramıştı heryer aynı olmayabilir ama aramazsa mrk etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…