• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sabret canım arıyacaktır... acemibirlikteykende sevgilim 4 gün aramamıştı.. sonra bir baktım aradı... seni anlıyorumm konuşamamak çok zor ama sabretmemiz lazım.. fırsatı olduğunda mutlaka arayacaktır.

aradı bitanem çok yoğunum yorgunum acemilikten zormuş dedi sesini duyunca insan rahatlıyo ama duyamayınca insan her şeyi düşünüyor işte ...

Son düzenleme:
aysegul canım benım sevgılımde acemilikte bır gun gece 2 de aramıştı. gün içinde aramamıştı ve o gün onunla konuşmam lazımdı delircektim.. arkadaşımın niişalısı askeriyede subay arkadaşa bile dedim bana numara bulamaz mı aramam lazım diye. tesadufe nişanlısıda çalışmıyrmuş o gün. hiç ummadığım zamanda gece 2 de aradı. uyuyordum ama telefonun sesini hep açık bırakıyorum o askere gittiği günden beri.

zaten üzülüyoruz bide uykusuz kalma canım
gece ararsa titrşime falan al telefonunu duyarsın
telefon gece gündüz sürekli seslide ama ararsa uykulu olmayayım diye beklmm demiştim. Ama zannetmiyorum ya baksana gece 2 de aranan da olmamış:2:
neyse yapacak bişe yok olsun canı sağolsun

aysegul canım benım sevgılımde acemilikte bır gun gece 2 de aramıştı. gün içinde aramamıştı ve o gün onunla konuşmam lazımdı delircektim.. arkadaşımın niişalısı askeriyede subay arkadaşa bile dedim bana numara bulamaz mı aramam lazım diye. tesadufe nişanlısıda çalışmıyrmuş o gün. hiç ummadığım zamanda gece 2 de aradı. uyuyordum ama telefonun sesini hep açık bırakıyorum o askere gittiği günden beri.

ohhh ne güzel olmuş canım yaaa vazgeçtim uyumuyorum :1:

telefon gece gündüz sürekli seslide ama ararsa uykulu olmayayım diye beklmm demiştim. Ama zannetmiyorum ya baksana gece 2 de aranan da olmamış:2:
neyse yapacak bişe yok olsun canı sağolsun

arar canım arar muhakkak
dün ben nasıldım aramadı die
demekki fırsatları olmuyor ama fırsatını buluncada ilk bizi aramaya koşuyorlar:16:

Back
X