• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy ne kadar güzel canım benim...
benim aşkımda 4 gün izin kullandı mükemmeldi onunla olmak bir dakika bile ayrılmadık. çok güzeldi :16:
çook güzel bir gün diliyorum size yarın!

gelsin hele ben saniye ayrılmam yanından :1::1:

tez vakitte kavuşun inşallah:)

Amin canım sizinki kadr tez olmasa da kavuşcaz inşallah :72:
yedek subay canım
nişanlım 1 ağustosta gemliğe teslim oldu acemiliği bitti ustası vana çıktığı için 15gün ıspartaya eğitime gitti şimdi vana ekimde gidicek onların acemilkleri 1 ay sürüyomuş canım. van değilde batıda biyer olsaydı hemen ustasına gidicekti
meslek kurasıyla gitti nişanlım sanırım o yüzden böyle oldu
senn ki ne mezunuydu?

Hımmmmm ok tamam o zamn canım benimki ziraat mühendisi ağustos 12 de teslim oldu kasım 1 de bitecek acemilik. Bu aralar her gördüğüm sakallıyı dedem zannediyorum sanki tüm yedek subalar kasımda usta birliğine gececekmiş gibi :9:

Amin canım sizinki kadr tez olmasa da kavuşcaz inşallah :72:

Hımmmmm ok tamam o zamn canım benimki ziraat mühendisi ağustos 12 de teslim oldu kasım 1 de bitecek acemilik. Bu aralar her gördüğüm sakallıyı dedem zannediyorum sanki tüm yedek subalar kasımda usta birliğine gececekmiş gibi :9:

:1:
demekki yedek subaylık bile farklı oluyor bu da enteresan

saol canım
aman rahatları iyi olsunda görevleri pek mühim değil

aynen öyle canımm çok şükür böyle giderse sıkıntımız olmaz şu telefon olayına geçersek bizde çok daha iiyi olcak. Bakalım artık. Ama haftasonu ev işi bile yetiyor şu an... Her an mesajlaş konuş hele 24 saat sonra sesiyle+nefesiyle uyuyacağımı bilmek paha biçilemezz ... :16:

Back
X