daha ne enteresan şeyler duyucaz acaba :))
artık askerden geldiklerinde herşeyi tek tek anlatırlar:) biri anlatmıştı bana komutanın odasının önunden geçen askerlere, içinde komutan olmada bile selam verip öyle geçirtiolarmış:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha ne enteresan şeyler duyucaz acaba :))
evet canm yannda telefonu kapalı duruyor müsait olduğunda açıp beni arıyor
ilk 1 ay yoktu gemlikteyken
Bu konuyu en kısa zamanda askerimle konuşmam gerekiyor sanırım :97:
acemiliği bitince zaten onada yasak değil ki canım o zaman rahat rahat konşursunuz
şimdi gene aradı konuşuyoruz çok şükür![]()
ben yemin töreninden beri çok hastayım düzelemiyorum iyileşmeyi istemiyor sanırsam bünyem kendimi mahfettim annem herkes tepkili direk kilo veriyorm üzülünce şimdi ben bunu yapıyorum ya allah cezamı vericek benim biliyorum şehit yakınları yapsın benim bunu yapmaya hakkım yok dimi
korkuyorum ama korkuyorum onun kimsesi olammaktan korkuyorum onun değerini çok iyi anladım ben duygularım daha çok yanımda olur oldu katılığım hep gitti
oda sinirlenmeye başladı sabırı büyüdü bana karşı daha anlayışlı artık
ama korkuyorum biliyorum haksızlık biliyorum büyütüyorum ama korkuyorum
dün 20:45 te aradı bugün ise 17 de aradı ilk kez 20 saat duymadım 5 yıl boyunca böyle bişi yaşamadım ben 5 ten beri sürekli arıyor ama o aramadğı saatler boyunca ben kendimi çok harab ettim
sende ağlama canım ne olur telefonda ağlayarak konuşpta üzmeyin sevdiklerinizi bende yaptım onu ahhh ne büyük hata artık gülerek açalım telefonlarını
ben bügun öyle donuk konuştum öyle bırakmıştım ki 25 şehidi söleyince demek buydu herşey dedi haklıydı başka nasıl konuşabilirdim ki
herkesin yarine dua ediyorum tez vakit sağ salim kavuşalım askerlerimize
gözün aydın canıö çok sevindim..
acemiliği bitince zaten onada yasak değil ki canım o zaman rahat rahat konşursunuz
şimdi gene aradı konuşuyoruz çok şükür![]()
inciciceği canım bugün çizelgemi değiştirdimbana şafak 10 ay diyor biz nie 11 ay hesaplıyoruz :44:
aynen öle canım izin kullanmazsam 7 temmuz kullanırsam 31 demişti. O zaman bu çizelge doğru söylüyorbilmem ki canm ben hiç heasplamadım izin kullanırsa 31 temmuz kullanmazsa haziran sonu dedi ama
şafak kaç bilmiyorum
10 ay kalmışsa iimiş o zaman![]()
aynen öle canım izin kullanmazsam 7 temmuz kullanırsam 31 demişti. O zaman bu çizelge doğru söylüyor
Yaklaşık 20dakika sonra tamı tamına 10 aycık kalcak yaklaşık 300 gün diyelim![]()
e seninkinin acemilik kasımda bitmiyor mu ? ben mi yanlış hatırlıyorum yedek subay değil miydi canım askerin?:44:
aynen öle canım izin kullanmazsam 7 temmuz kullanırsam 31 demişti. O zaman bu çizelge doğru söylüyor
yaklaşık 20dakika sonra tamı tamına 10 aycık kalcak yaklaşık 300 gün diyelim![]()
inşallah yeni güne güzel haberlerle başlarız kızlar melekler askerlerimizin yanında olsun Allah onları korusun
az önce aradı sevgilim
hiç bu saatte aramamıştı. yatmamışlar daha bide öğlen uyumuş o yüzden uykum yok dedi. heyecan sarmış onu da inşallah yarın sarılabileceğim sevgilime
tez vakitte kavuşun inşallah:)
yedek subay canım
nişanlım 1 ağustosta gemliğe teslim oldu acemiliği bitti ustası vana çıktığı için 15gün ıspartaya eğitime gitti şimdi vana ekimde gidicek onların acemilkleri 1 ay sürüyomuş canım. van değilde batıda biyer olsaydı hemen ustasına gidicekti
meslek kurasıyla gitti nişanlım sanırım o yüzden böyle oldu
senn ki ne mezunuydu?
tez vakitte kavuşun inşallah:)
yedek subay canım
nişanlım 1 ağustosta gemliğe teslim oldu acemiliği bitti ustası vana çıktığı için 15gün ıspartaya eğitime gitti şimdi vana ekimde gidicek onların acemilkleri 1 ay sürüyomuş canım. van değilde batıda biyer olsaydı hemen ustasına gidicekti
meslek kurasıyla gitti nişanlım sanırım o yüzden böyle oldu
senn ki ne mezunuydu?