- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
askerliğin de bekleyenin de her türlüsü zor(
evet canım çok değişk bi duygu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askerliğin de bekleyenin de her türlüsü zor(
ayy burda en çiçeği burnunda benim galiba daha 6 aylık bi illişki..:)))hatta çok kararsızdımm başlaması konusunda bile süründürdüm de baya bi ama şimdi özlüyorum ikimizde sürünüyoruz galibaa.... gitmeden yüzük takalım diye tutturmustu bizimkiside ama çokkk erkenn daha yaaa....
canım bence hayırlı işler uzamaz.. benm arkadaşım 6 ay görüştüler sonra nişan oldu eylülde düğün oluck. 1 yıl olucak hemde tanışalı.ayy burda en çiçeği burnunda benim galiba daha 6 aylık bi illişki..:)))hatta çok kararsızdımm başlaması konusunda bile süründürdüm de baya bi ama şimdi özlüyorum ikimizde sürünüyoruz galibaa.... gitmeden yüzük takalım diye tutturmustu bizimkiside ama çokkk erkenn daha yaaa....
ayy canım benim ne kadar güzell
Allah mutluluğunuzu daim etsin nazar değmesin![]()
yeniymiş canım ömür boyu mutluluklar size
kısa dönem mi gitti gelince takarsınız yüzük canm
birbirinizi iyice tanıdıysanız, sana güven verdiyse sürenin az olması önemli değil canım kafalarınızda soru işareti yoksa olabilir
:))) evet çok yeni canımm teşekkürlerr.. kısa dönem bizimkide gelince düşünülür artık herhangi bir soru işareti yok aslında herşey uygun...( iş güç meslek aynı şehir)ama yinede daha tanımam gerek.... ben birazda askere gidecek diye yüz vermiyordum ama çok şey kattı bize bu durum ya birbirimizden başka kimsemiz yok gibi destek olmaya calısıyor o bana ben ona sanki büyüdük yani..(.ikimizde kazık kadarız aslındada 25:)ilişkiyi sanki saglamlastırıyor bu tarz şeyler..
usta birliğine gönderiyim ben de yazcam aşkıma asker mektubu aman da yerim ben onun ağzını yüzünü:)))))![]()
hepimiz çok seviyoruz hepimizin elinden telefon düşmüyo eminim ya ararsa diye benim gibi banyoya girerken zorlananlar bile vardır :) ama nası da sinirlenebiliyoruz o deli gibi beklediğimiz telefonda bi an tartışabiliyoruz
kızlar yok mu aramızda doktor falan sonumuz hayır olsun![]()
canım bence hayırlı işler uzamaz.. benm arkadaşım 6 ay görüştüler sonra nişan oldu eylülde düğün oluck. 1 yıl olucak hemde tanışalı.
bi örnek göndersen biz de yararlansak :))
canım bence hayırlı işler uzamaz.. benm arkadaşım 6 ay görüştüler sonra nişan oldu eylülde düğün oluck. 1 yıl olucak hemde tanışalı.
bi örnek göndersen biz de yararlansak :))
Bilmiyorum canım ya şimdilik onları düşünmüyoruz önce bi bitirsin gelsin bakalım toplasın kendini...çok acele etmem ama kendimi biliyorum her sey sindire sindire olsun istiyorum...:)Ama o dönünce başlayacak ısrarlara biliyorumm hazırız neyi bekleyecegiz falan diye..:9
İyi akşamlar nasılsınızzz![]()
yaz canım yaz çok güzel bir şey ama tavsiyem mektupta olsa kargoyla gönder çünkü benimki mektubu 23 ağustosta yazmış bugün geldi yani acemi birliğinde yazdı ama usta birliğindeyken geldi ama geldi sonuçta genede:) ben bu arada askerimi bile gördüm ah canım türkiyem işte işler böyle yürüyor:)usta birliğine gönderiyim ben de yazcam aşkıma asker mektubu aman da yerim ben onun ağzını yüzünü:)))))![]()
hoşgeldin:) iyiyiz özlüyoruz:)