İyi akşamlar nasılsınızzz
Günlerimiz hep özlemekle geçiyor zaten :)
yaz canım yaz çok güzel bir şey ama tavsiyem mektupta olsa kargoyla gönder çünkü benimki mektubu 23 ağustosta yazmış bugün geldi yani acemi birliğinde yazdı ama usta birliğindeyken geldi ama geldi sonuçta genede:) ben bu arada askerimi bile gördüm ah canım türkiyem işte işler böyle yürüyor:)
öncelikle hayırlısı olsun.. bizim 3.5 sene oldu evlenene kadar 4 olucak.. bazen öyle bir an geliyorki tahammülüm kalmıyor hiç bir şeye.. ben en güzelinin uzamaması olduğunu düşünüyorum.. iyi kötü çok şey yaşadım çünkü..
ii akşamlar canım
vakit geçiriyorum kuzum evinde unuttu biraz beni(
sen nasılsın
Funda Arar'ın "yoksun" diye bi şarkısı varmış bugün keşfettim tam bizim durumumuzu anlatan sağlam bir depresyon marşı olabilecek türden :2:
Olsun tatlım en azından evinde ailesiyle o bile huzur veriyodurr inşallah arar kısa zamanda
Bende çok heyecanlıyımmm yarın sabah iş görüşmesine gidicemm benim için dua edin inşallah güzel geçer
Amin inşallahh hayırlısı olur tabi..... Haklısın cok uzayıncada tadı kaçmaya başlar herhalde çok sabretmişsin inşallah kavusursunz artıkk... olursa 2014 de olmuş olur bizim öyle bahsetmiştik tarih konustugumuzda hiç kendimi evliliğe bu kadar yakın hissetmemiştim ama cok garip geliyor...:)
ben hiç slow şarkı dinlemiyorumm zaten sürekli ağlıyorum bide onları dinlesem komalık olurum
özlemek, düşünmek, duygusala bağlamakla... elimizde telefon aradı arayacak diyye beklemekle...
Amin inşallahh hayırlısı olur tabi..... Haklısın cok uzayıncada tadı kaçmaya başlar herhalde çok sabretmişsin inşallah kavusursunz artıkk... olursa 2014 de olmuş olur bizim öyle bahsetmiştik tarih konustugumuzda hiç kendimi evliliğe bu kadar yakın hissetmemiştim ama cok garip geliyor...:)
canım biz seninle aynı durumdayız. Anlattıklarında kendimi gördüm.
Bizimde tam 6 ay oldu başlayalı. Gitmeden önce haftanın 7 günü sürekli birlikteydik dolu dolu yaşadık her günü herşeyi.
Aşırı bağlandım evlilik aklımın ucunda yoktu. Ama geldiğinde yüzük takıcaz kısmetsede 2014'te evlenicez.
Aradığın aşkı bulduysan vakit kaybına gerek yok
lavaboya bile telefonla gidiyorumm yüksek seste müzik dinlemiyorum seminelerrde bile telin sesi hep açık..
ayy aynen bende sizdenim :))
canım biz seninle aynı durumdayız. Anlattıklarında kendimi gördüm.
Bizimde tam 6 ay oldu başlayalı. Gitmeden önce haftanın 7 günü sürekli birlikteydik dolu dolu yaşadık her günü herşeyi.
Aşırı bağlandım evlilik aklımın ucunda yoktu. Ama geldiğinde yüzük takıcaz kısmetsede 2014'te evlenicez.
Aradığın aşkı bulduysan vakit kaybına gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?