347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bunu söylediğin çok iyi oldu canım teşekkürler

Amin inşallahh hayırlısı olur tabi..... Haklısın cok uzayıncada tadı kaçmaya başlar herhalde çok sabretmişsin inşallah kavusursunz artıkk... olursa 2014 de olmuş olur bizim öyle bahsetmiştik tarih konustugumuzda hiç kendimi evliliğe bu kadar yakın hissetmemiştim ama cok garip geliyor...:)

ii akşamlar canım
vakit geçiriyorum kuzum evinde unuttu biraz beni (
sen nasılsın

Olsun tatlım en azından evinde ailesiyle o bile huzur veriyodurr inşallah arar kısa zamanda
Bende çok heyecanlıyımmm yarın sabah iş görüşmesine gidicemm benim için dua edin inşallah güzel geçer

Olsun tatlım en azından evinde ailesiyle o bile huzur veriyodurr inşallah arar kısa zamanda
Bende çok heyecanlıyımmm yarın sabah iş görüşmesine gidicemm benim için dua edin inşallah güzel geçer

bayram maceramızdan sonra üstüne gitmiyorum zaten arama kavgası yapmıştık malum
ayy canım hadi inşallah olur hayırlısı olsun şimdiden

hayırlısı olsunda artık ne olursa olsun diyorum ben..

ben hiç slow şarkı dinlemiyorumm zaten sürekli ağlıyorum bide onları dinlesem komalık olurum

Gecelerdir yoksun yanımda
Özlüyorum beni şımartmanı kalk gel
Yara yüzlü sokaklarda
Umut gizli duraklarda yoksun
Keder yüklü yokuşlarda
Hüzün dolu akşamlarda yoksun
Aldılar senimi benden üstüme acılar örttüler
Gelmene yasak dediler
Ellerimi bağlasalar aşkımı nasıl alacaklar

canım biz seninle aynı durumdayız. Anlattıklarında kendimi gördüm.
Bizimde tam 6 ay oldu başlayalı. Gitmeden önce haftanın 7 günü sürekli birlikteydik dolu dolu yaşadık her günü herşeyi.
Aşırı bağlandım evlilik aklımın ucunda yoktu. Ama geldiğinde yüzük takıcaz kısmetsede 2014'te evlenicez.
Aradığın aşkı bulduysan vakit kaybına gerek yok

boleynkızı88 bizimde sizinki kadar oldu canım yalnız değilsin :)) ve aynı duyguları yasıyoruz benim askımda askerden once yuzuk takalım dıye tutturdu ama ben de aynı senın gbı yok henuz cok erken dedım boylesı daha ıyı oldu bence. gelınce hemen evlenelım dıyor her telefonunda aılesıyle fılanda tanıstım bakalım nasıl olcak

ayy aynen bende sizdenim :))

lavaboya bile telefonla gidiyorumm yüksek seste müzik dinlemiyorum seminelerrde bile telin sesi hep açık..

bugün yine hasta odasındaydım.. ozaman aradı.. hiç yapmayacağım şeydir hastaların yanında telefonu açmak ama açtım.. konuşmaya başladım ..odadan çıktım.. en sessiz alana gittimm.. bir amca vardı sen konuşta sonra gel dedi:)

Hadi yaaaa..:)))))Bizde öyle aynı ilde calısıyoruz zaten sürekli birlikteydik gercekten cok alışmısım yaz tatili girince ne olur falan diye merak ediyordum ama çok özledimm gercekten farklı bir yere koymusum onu anladım hele askere gidince daha bi anladım o da aynı şekilde...ben hep temkinliydim o gitmeden bile yüzük imasında bulunuyordu ama kendime güvenim yoktu tam ilişki için ama gidince öyle bir üzüldüm ki gelse sanki hiçbirseye itiraz edemeyecekmişim gibi geliyor..:))))Artıkk hayırlısı burdan alırım haberlerinizi çifte düğün mü var ne 2014 de:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…