Bugün aramadı benimkisi ya özledim.
Süpermişş bende burda en taze ben sanıyodumm
Süpermişş bende burda en taze ben sanıyodumm
Hadi yaaaa..:)))))Bizde öyle aynı ilde calısıyoruz zaten sürekli birlikteydik gercekten cok alışmısım yaz tatili girince ne olur falan diye merak ediyordum ama çok özledimm gercekten farklı bir yere koymusum onu anladım hele askere gidince daha bi anladım o da aynı şekilde...ben hep temkinliydim o gitmeden bile yüzük imasında bulunuyordu ama kendime güvenim yoktu tam ilişki için ama gidince öyle bir üzüldüm ki gelse sanki hiçbirseye itiraz edemeyecekmişim gibi geliyor..:))))Artıkk hayırlısı burdan alırım haberlerinizi çifte düğün mü var ne 2014 de:)))
bugün yine hasta odasındaydım.. ozaman aradı.. hiç yapmayacağım şeydir hastaların yanında telefonu açmak ama açtım.. konuşmaya başladım ..odadan çıktım.. en sessiz alana gittimm.. bir amca vardı sen konuşta sonra gel dedi:)
Evett canım çifter çifter yapıcaz düğünlerii inşallahhh. bende anneme ilişkimizi söylemiştimm ama hemen söz falan düşündüğümüzü söyleyememiştim çok erken olduğunu düşünüyoduu ama onada söyledim rahatladımmm askerden sonra gelsin tanışalım dedisırada babam ve abim kaldı işin daha korkunç kısmı orası oyüzden o kısmı askerden dönüşüne bıraktım
O kadar degerli ki o aramalar herşeyin önüne geçebiliyor her şeyinn....
Sormaaa benimde annem biliyorrr ama baba kısmı gercekten korkutucuuu..:))))) ben bahsederken de böyle bahsediyorum o da çok korkuyorrr:)))))))
aynen öyle.. bugun üzerimde sabahtan beri bir karamsarlık varr..
hahaha aynen canım hatta benimki diyorki babanla tanışmasam seni istemeye geldiğimde tanışsam olurmu diyo. Son ana kadar kaçıcak yanidedim öyle saçma şeymi olur tanımadığı adamamı vericek kızını istemeye geldiğinde
Onlar bizden daha çok korkuyo babalardan
Ben tanıştım babasıyla hiç çekinmedim ilk 10 dk dan sonra
Ama o köşe bucak kaçıyo babamdan
hahaha aynen canım hatta benimki diyorki babanla tanışmasam seni istemeye geldiğimde tanışsam olurmu diyo. Son ana kadar kaçıcak yanidedim öyle saçma şeymi olur tanımadığı adamamı vericek kızını istemeye geldiğinde
Onlar bizden daha çok korkuyo babalardan
Ben tanıştım babasıyla hiç çekinmedim ilk 10 dk dan sonra
Ama o köşe bucak kaçıyo babamdan
bakmayın korkuyorum çekiniyorum demelerine.. sevgilimde öyle diyordu ama hiçde çekinmedi.. halada çekiniyorum diyor hal hareketlerine bakıyorum gayet rahat.
herşey istediğin gibi olur inşallahh canım bol şanslarr...:)))iyi gecelerrBen yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler aşklı rüyalar
Benim için dua edinnn yarın şu işi kapıyımm. Yeni iş telaşıyla günlerimde çabukcuk geçer gider :122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?