347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben de büyük ihtimal 2014 gelini olucam kızlar

Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr sabah 10 da aradı sevdiceğimmmmmmmmmmmmmm o uyandırdı beniiii..:)))))))) bugün serbestiz ararım bi kaç kez daha dediiiiiiiiiiiii yupppieeeeeee

Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr sabah 10 da aradı sevdiceğimmmmmmmmmmmmmm o uyandırdı beniiii..:)))))))) bugün serbestiz ararım bi kaç kez daha dediiiiiiiiiiiii yupppieeeeeee

Ayy ne güzel darısı başıma canım. Biz dün konuşamadık bende çok özledim sesini duymayı. Bugün çarşıya çıktı mı acaba yoksa pazar mı çıkıcak dün konuşamadığımız için onu bile bilmiyorum.

Arar canım serbestlermiş komutanlar falan gitmiş ama çarsıya cıkmıyoruz dedi benimki ilk haftadan izin yok sanırımmm.....haftasonları daha rahat konusucazz galibaa..:)

biz dün konuştuk. ben sordum çarşıya çıkacakmısın diye ama bilmiyordu oda.. bugünde aramadı daha.

Tünaydın kızlar

Uzun zamandan beri yoktum. Ben de yemin törenine gittim askerimin. Malesef otobüs gecikti yetişemedim. Ama çıkışta görüştük. Ve dağıtım izni kullandı. Bir hafta aşkımla vakit geçirdim. Daha dün teslim oldu o da usta birliğine. Usta birliğinde daha rahat koğuşlar 15 kişilikmiş. Su sıkıntısı falan yok. Yemekler iyiymiş. Yazıcı olmuş zaten. Eğitimlere katılmayacakmış. Ama izin kullandığı için 1 hafta geç çıkıcak:2::2:

biz dün konuştuk. ben sordum çarşıya çıkacakmısın diye ama bilmiyordu oda.. bugünde aramadı daha.

Canım her yerde farklıdır belki ama bizimkinin her hafta sonu çarşı izni varmış. Daha dün teslim oldu bugün çarşıya çıktı mesela.

giz beni duymamışşş kii canım oralardaysan gör beni :))

nasıl gidiyor bekleyiş umarım biraz daha alışabilmişsinizdir. az kaldı 1 ay sonra 100 den düşersiniz sonra plakalara geçince bitiverecektir. bizim 9 günümüz kaldı heyecanla bekliyoruz. çok günler daha çabuk geçmişti son günler daha zor geçiyor gibi sabırsızlanıyoruz.sizinki daha kolay ve çabul geçer inşallah.yemin töreni de bitmiş telefon kullanmaya başlayabilirler bi ümit

herkese merhaba kızlar benim sınavım olduğundan pek takılamıyorum aranıza kafam ne kadar sınavımdaysa bi okadarda askerime takılı kalıyor pek konsantre olamıyorum ama şu sınav bi geçsin sonra benide aranıza alın olurmu :) bide hem benim gibi şafağı hemde evliliğe ilk adım atmak için şafağı sayan varmı diyede merak ettim doğrusu dilerim şu 131 gün çabuk geçer hepimiz içinde kavuşuruz yarimize bu arada şafak konusunda farklı farklı yazılarıda okudum ama 347.dönem şafak sayacında ve yedeksubay.tk sitesinde 131 yazıyor kızlar bende onlara göre sayıyorum şafakı asker yarim izin kullanmayacak ocağın en geç 20 sinde gelir diyorum gerçi 20 sinede kalmaz ama ben öle diyorum erken gelsin ki daha çok sevineyim dimi :))) hepimize allah sabır versin beklemek çok zor çok özledim sevdiğimi hep uzaktaydı ama sesi nefesi benimleydi ya yetiyomuş aslında şimdi sesi ve nefesi olmayınca daha çok özlüyorum neyse çoook gevezelik yaptım dersin başına geçeyim artık görüşürüz kızlar askerlerimize bir an önce kavuşmak dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…