işte şu zamanda malesef bizim olmamız lazım canım. Takma kafana sinirlenme yıpratma kendini boş yere...
Kızlar aranızda kasık fıtığı olan varmı?
bugün doktora gittim ameliyat olman gerekiyo dedi. Nasıl bişey nerde olsam falan hiç bişey bilmiyorum
NİKİTA geçmiş olsunn canımm :119:
İyi olmana sevindim kısa zamanda daha iyi olursun inşallah
nikita çok korkulacak bir operasyon değil.. bu fıtık karında da olabiliyor..
Yok bnm fıtık değil 2 yumurtaligimda da kist vardı onlari aldrdimb
geçmiş olsun canım.. biri fıtıkla ilgili birşey yazmıltıda... kimdikii
bugün cumartesi komutanları yoktur beni araması gerekiyordu. acaba bir şey mi oldu. acaba başına bir şey mi geldi diye saat 9 a kadar meraktan çatladım.ama beyefendi biraz önce aradı nasıl sevindim, durmuş diyo ki çarşı iznim varmış bugün çarşıya çıktım. ya saat 1 de izine çıktın saat 5 e kadar beni neden aramadın neymiş ipsos kart almışta akşama ararım demiş 9 da da ancak fırsatı olmuş sinirimden kuduruyorum. ya ben onu nasıl merak ediyorum ararda duymam diye telefon hep gözümün önünde ya. onun bana yaptığına bak hiç mi aklına gelmedim bugün ya.
Canım üzülme dün bizimkide çarşıdaymış, aramadı beni hiç. Akşam kayınvalidemlere gittim işten sonra dün mesaim vardı. Ordayken onların evi aradı. Önce kayınvalidem konuştu, sonra bana uzattı. Bende dedim ki aşkım çok bekledim bütün gün aramanı, dün de aramamıştın çok merak ettim çıkmadın herhalde bugün çarşıya yarın mı çıkıcaksın dedim. Bizimki demesin mi çıktım aşkım ama dışarda telefon kulübesi göremedim, zaten burdan aramak daha rahat diye. Kayınvalidem var diye kızamadım bende ama gerçekten sinir oldum çünkü elim, gözüm, kafam herşeyim telefonum resmen. Bütün gün beklemiştim. Bugünde çıkacaklardı dediğine göre bakalım göreceğiz arayacak mı dediği gibi internete girecek mi bekliyorum daha bu saat oldu ses seda yok...
seninki de haber vermedi demek. böyleler işte biz telefonla yaşayalım adamlar çıksınlar bi telefon bile etmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?