347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlarrr güzel pazarlar diliyorum. inşallah çarşı iznine çıkar askerlerimiz benimki dün belli değil diyoduda bugün çıkar inşallah.bir günde olsa bir değişiklik olur askerlerimize.

askerimle en son perşembe görüşmüştük çok zor acemiliktende zormuş demişti bugün sabah sanki çarşı iznine çıkacakmış gibi hissedip sabah kalkar kalkmaz neti açtım sanki onu bulacaktım ama olmadı galiba yine çıkamadı askeri çarşı iznine çıkan kızlar ne şanslısınız bekliyorum sevdiğimi bilgisayarın başında gelemeyeceğini bile bile...

Canım üzülme dün bizimkide çarşıdaymış, aramadı beni hiç. Akşam kayınvalidemlere gittim işten sonra dün mesaim vardı. Ordayken onların evi aradı. Önce kayınvalidem konuştu, sonra bana uzattı. Bende dedim ki aşkım çok bekledim bütün gün aramanı, dün de aramamıştın çok merak ettim çıkmadın herhalde bugün çarşıya yarın mı çıkıcaksın dedim. Bizimki demesin mi çıktım aşkım ama dışarda telefon kulübesi göremedim, zaten burdan aramak daha rahat diye. Kayınvalidem var diye kızamadım bende ama gerçekten sinir oldum çünkü elim, gözüm, kafam herşeyim telefonum resmen. Bütün gün beklemiştim. Bugünde çıkacaklardı dediğine göre bakalım göreceğiz arayacak mı dediği gibi internete girecek mi bekliyorum daha bu saat oldu ses seda yok...

seninki de haber vermedi demek. böyleler işte biz telefonla yaşayalım adamlar çıksınlar bi telefon bile etmesinler

seninki de haber vermedi demek. böyleler işte biz telefonla yaşayalım adamlar çıksınlar bi telefon bile etmesinler

Aynen öyle canım ben aramadığına göre bugün çıkamadı yarın çıkacak diye düşünür ve öyle yorumlarken meğerse çıkmış ve beni aramadı. Bugün içinde yarın yine çıkıcaz internet cafeyede giderim aşkım konuşuruz dedi. Saat 11:00'de bilgisayar açtım, dün fuardaydık çok geç döndük uyuya kalmışım nasıl koştum bilgisayar başına facebook sohbetim falan açık ama girmedi, telefonda etmedi daha, bekliyorum bakalım bugünde.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ( daha doğrusu ben yorgunluktan sonra yeni uyandım )
Cuma günü almaya gittim askerimi izmire
gelen yolcu kısmına gittim havaalanında valizlerin dağıtıldığı kapı bi açıldı gördüm hemen onu gülümsedik birbirimize
uçağı erken inmiş 21.15 te izmirdeydi
uzunca sarıldık gözlerimiz dolmaya başladı ama ağlasın istemedim o yüzden ona sürekli konuşup durdum.
bu hızlı hızlı konuşmalarını özlemişim dedi. ilk bi saat hep gözlerimiz dolu gezdik.
sabaha karşı eve geçtik. işte dananın kuyruğu orda koptu ağladık hemde uzun uzun... tek dediği şu : orda eğitim yapmak, emir almak zor değil zor olan hürriyetinin olmaması... akşam çıkıp evine gelememek dedi :85:
iskenderun maceralarını anlattı bol bol hiç susturmadım onu hep dinledim.
öğlen oldu kahvaltı edelim dedim tuttu iskender yemeye götürdü yemek yemeyi özledim bırak kahvaltıyı falan dedi
gezdik tozduk işte işin özeti.. 2 günü güzelce değerlendirdik. ellerinde yada yüzünde yara bere yoktu. sadece çok yanmış o kadar.
içeride yemin etmiş erkenden yemin töreni çok kalabalıktı dedi.
bugün sabahta yolcu ettim askerimi ama mutlu bi şekilde yolcu ettim. bir ay sonra görmeye gideceğimi düşünerek ağlamadım.
bakalım yeni yeri nasıl olacak.
hayırlısıyla tamamlayıp gelsin

Bu arada benimki tutturdu askerden gelince beklemek istemiyorum hemen evlenelim diye zaten planımız öyleydi askerden gelsin bi yıl içinde evleniriz diyorduk şimdi onu daha erkene çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…