347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bunların hepsi mi aynı olur... yok ayakta yoruldum. üretecek bir ton bahaneleri var...

Yine bi şehit haberi yaa yeter artıkk nereye kadar gidicek böyle hergün bi şehit haberi alıyoruzz artık sinirlerim alt üst oldu

aradı az önce
varmış sağ salim ama daha teslim olmamış. yine başa döndük morali bozuk sürekli teselli etmeye çalıştım telefonda ama onun sesi öyle kötü gelince bende kötü oluyorum. :85:
bakalım buraya uyum ne zaman sağlayacak
şu 4 ay geçip gitsin bi an önce :85:

inş canım.. geçsede biz de rahatlasak

Son düzenleme:

bi kaç güne alışır canım benmki 3-4 günde alıştıı artık sesi neşeli geliyo ağlamaklı gelmiyo çok şükür.

ssevgilim her aradığın burası çok kötü diyorr.. ben de haykırmak istiyorum ama sesim çıkmıyorr.. askere gitmek istiyordu işinin bulunduğı yeride sevmiyor, işyeririni ortamınıda... hep orayı şikayet ederdi.. şimdi asker yeri çok kötü.. içimi şişiriyor bazen.. ama hiç bilmiyor benim ne şartlar altında çalıştığımı... sinir oluyorumm bazen..

buble canım ben küçükken fıtık amelyatı geçirmiştim korkulucak bişi yok hatırlamıyorum bile ama kasığımda ufacık iz var ama görünülecek bir bölgede değil dikiş izi şu anda kalmaz bile canım

nikita canım inşallah kistler gider ve geri gelmez canım kaç cm idi merak ettim 4 ten büyüklerde açıyolar genelde

dyyg canım 2013 topikinde görüyorum seni o topike burdanda hoşgeldin diyorum sana herkes çok iyidir orada canım

sedulu canım merak etme alışıcaktır benmki tam alıştı dedik 2 gündür başka bir iş verdiler sıkıntı hep bir sabah bir akşam konuşuyoruz ilk gittiğinde cep telle konuşucaktık ama bu yeni iş malesef öyle olmuyor acemilikteki gibi sık arıyamıyor

istanbul rahattır inşallah askerin rahat eder

kızlar bende aşkımı normal şartlarda hep uzakta yaşadım ama hep telefon vardı şimdi bana telefonsuzluk msj atmamak koyuyor yoksa hasret vız gelirdi ama canımı yakıyor onsuz kalmak onun heran beni düşünmesi

sürekli dışarlardayım arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama bir yandanda üzülüyorum arayıp soramıyor aklı bende kalıyor merak ediyor diye kıyamıyorum ona

hoşbuldum canımmm... ewt canım dün epey konuştuk ordakilerlede..

Son düzenleme:
ben dünden sonra müsait olmamaya inanmıyorum kızlar... müsait olsa da aramıyorlar.. dün yorulmuşmuş kapadı.. yarın yine ararım dedi.. ama aramadı.. ben ordaki arkadaşına msj atmasam arıycağıda yoktu dün.. merak etmiş bişe olmuş diye.. ben öyle başkalarına msj atmıazmışı.

sağol tatlım içimi rahatlattın

kızlar aramadılar die kırılsanız haklısınız ama psikolojilerini bilemiyoruz üstlerine gitmeyin başka zaman lafınıızı söleriniz benim sevgilim çarşı iznini bile bilmiyor ne zaman çıkcağı belli değil ankara iyi güzelde her güzelin kusuru var

ailesini istiyor evciye çıkarsınlar die ki bende izinlerimi kullanmadım ona sebep yanına gidicem ama gidemiyorum her haftasonu düğün var

az daha sabır herşey normale döner kızlar

Kapattık bizde şimdi telefonla arayacak. Bizimki 107 kilodan 99'a düşmüş. Aşkım çift basamaklıları görmeye başladık diyor.

Morali yerinde... Dün akşam atış varmış G3lerle, abisine mesaj atmış onu okudum. Bana söylemiyor. Bizimki 9 tanede 7 yapmış, delik deşik ettim diyor. İçim ürperdi. Allahım hepsini korusun ya çok korkuyorum ben.

Sensiz çarşı inan bana daha kötü geliyor, hep senle gezdiğimiz yerler diyor. Kötü oluyormuş. Çok duygulandım ağladım bende bütün konuşma boyunca.

Son düzenleme:
Vayy arkadas dun geldigimden 10 dakika oncesine kadar kucucuk olan kastamonu su anda gozumde ucsuz bucaksiz bozkir oldu.
İyi degilim hic.

valla bir insan bir telefon belirler öyle arar.. iki tane ankasörlüden aradı ikiside dışardan aramaya kapalı.. ben tanıyorum artık numaraları o bilemedi bir türlüü.. aradı şimdi haliyle konuşamadık..

kızlar kızmayın askerleinize aramıyor diye sitem etmeyin bide böyle gerginliklerle strese sokmayalım askerlerimizi gerçekten oranın psiklojisi farklı herşey emirle, özgürlükleri yok benimki hakkı olduğu halde çarşıya çıkamamış mesela komutan demiş çıkmıcaksınız bu hafta nedenini bile soramadık zaten sorsakta bişe sölemez canı öyle istemiştir diyor.içlerine atıp mıntıka temizliğine çıkmışlar pazar pazar. ben suan sesini duyayım iyi olduğunu bileyim yeter diye düşünüyorum çünkü durumunu anlatıyor bazen hak vermemek elde değil eminin hepsi aşağı yukarı aynı durumda o yüzden 4 aylık bir sabır süreci var önümüzde kızlar sabrımızı koruyalım askerlerimiz için.

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm:))))) nasıl gidiyorrr ağlamak sızlamak yok dimii:)) benimkide bugün 3 kez aradı kıyamam bazen iyi konusuyor bazen duygulanıyorr aglamaklı oluyorrr....yiyecek sey bulamadık diyor ekmeği kaşık yaptıkk o bile yok diyorr tuzlu çay içiyorlarmışş daha neler var da anlatmıyor gideli bir hafta oldu bunları bile yeni ögrendimm..((sıkma canını cok kalmayacaksınn seni bekleyen biri var diyerek avutmaya calısıyorum ama....

kesinlikle canım yaaa ne olursa olsun vah vah tüh tüh demeyinnn hele askerinize hiç demeyinnn güzel seylerden bahsedinn s-neşeli konusunn inanın iyi geliyor onlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…