Canım üzülme dün bizimkide çarşıdaymış, aramadı beni hiç. Akşam kayınvalidemlere gittim işten sonra dün mesaim vardı. Ordayken onların evi aradı. Önce kayınvalidem konuştu, sonra bana uzattı. Bende dedim ki aşkım çok bekledim bütün gün aramanı, dün de aramamıştın çok merak ettim çıkmadın herhalde bugün çarşıya yarın mı çıkıcaksın dedim. Bizimki demesin mi çıktım aşkım ama dışarda telefon kulübesi göremedim, zaten burdan aramak daha rahat diye. Kayınvalidem var diye kızamadım bende ama gerçekten sinir oldum çünkü elim, gözüm, kafam herşeyim telefonum resmen. Bütün gün beklemiştim. Bugünde çıkacaklardı dediğine göre bakalım göreceğiz arayacak mı dediği gibi internete girecek mi bekliyorum daha bu saat oldu ses seda yok...
aradı az önce
varmış sağ salim ama daha teslim olmamış. yine başa döndük morali bozuk sürekli teselli etmeye çalıştım telefonda ama onun sesi öyle kötü gelince bende kötü oluyorum. :85:
bakalım buraya uyum ne zaman sağlayacak
şu 4 ay geçip gitsin bi an önce :85:
aradı az önce
varmış sağ salim ama daha teslim olmamış. yine başa döndük morali bozuk sürekli teselli etmeye çalıştım telefonda ama onun sesi öyle kötü gelince bende kötü oluyorum. :85:
bakalım buraya uyum ne zaman sağlayacak
şu 4 ay geçip gitsin bi an önce :85:
buble canım ben küçükken fıtık amelyatı geçirmiştim korkulucak bişi yok hatırlamıyorum bile ama kasığımda ufacık iz var ama görünülecek bir bölgede değil dikiş izi şu anda kalmaz bile canım
nikita canım inşallah kistler gider ve geri gelmez canım kaç cm idi merak ettim 4 ten büyüklerde açıyolar genelde
dyyg canım 2013 topikinde görüyorum seni o topike burdanda hoşgeldin diyorum sana herkes çok iyidir orada canım
sedulu canım merak etme alışıcaktır benmki tam alıştı dedik 2 gündür başka bir iş verdiler sıkıntı hep bir sabah bir akşam konuşuyoruz ilk gittiğinde cep telle konuşucaktık ama bu yeni iş malesef öyle olmuyor acemilikteki gibi sık arıyamıyor
istanbul rahattır inşallah askerin rahat eder
kızlar bende aşkımı normal şartlarda hep uzakta yaşadım ama hep telefon vardı şimdi bana telefonsuzluk msj atmamak koyuyor yoksa hasret vız gelirdi ama canımı yakıyor onsuz kalmak onun heran beni düşünmesi
sürekli dışarlardayım arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama bir yandanda üzülüyorum arayıp soramıyor aklı bende kalıyor merak ediyor diye kıyamıyorum ona
Kızlar girdi aşkım nete, konuşuyoruz şuan faceten. Bana şarkı gönderdi. Onlarada minibüs şoförü bu şarkı sizlere gelsin demiş çalmış.
Ebru Yasar-Gelecegim Yanina klip H.Q. - Dailymotion video
buble canım ben küçükken fıtık amelyatı geçirmiştim korkulucak bişi yok hatırlamıyorum bile ama kasığımda ufacık iz var ama görünülecek bir bölgede değil dikiş izi şu anda kalmaz bile canım
nikita canım inşallah kistler gider ve geri gelmez canım kaç cm idi merak ettim 4 ten büyüklerde açıyolar genelde
dyyg canım 2013 topikinde görüyorum seni o topike burdanda hoşgeldin diyorum sana herkes çok iyidir orada canım
sedulu canım merak etme alışıcaktır benmki tam alıştı dedik 2 gündür başka bir iş verdiler sıkıntı hep bir sabah bir akşam konuşuyoruz ilk gittiğinde cep telle konuşucaktık ama bu yeni iş malesef öyle olmuyor acemilikteki gibi sık arıyamıyor
istanbul rahattır inşallah askerin rahat eder
kızlar bende aşkımı normal şartlarda hep uzakta yaşadım ama hep telefon vardı şimdi bana telefonsuzluk msj atmamak koyuyor yoksa hasret vız gelirdi ama canımı yakıyor onsuz kalmak onun heran beni düşünmesi
sürekli dışarlardayım arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama bir yandanda üzülüyorum arayıp soramıyor aklı bende kalıyor merak ediyor diye kıyamıyorum ona
kızlar kızmayın askerleinize aramıyor diye sitem etmeyin bide böyle gerginliklerle strese sokmayalım askerlerimizi gerçekten oranın psiklojisi farklı herşey emirle, özgürlükleri yok benimki hakkı olduğu halde çarşıya çıkamamış mesela komutan demiş çıkmıcaksınız bu hafta nedenini bile soramadık zaten sorsakta bişe sölemez canı öyle istemiştir diyor.içlerine atıp mıntıka temizliğine çıkmışlar pazar pazar. ben suan sesini duyayım iyi olduğunu bileyim yeter diye düşünüyorum çünkü durumunu anlatıyor bazen hak vermemek elde değil eminin hepsi aşağı yukarı aynı durumda o yüzden 4 aylık bir sabır süreci var önümüzde kızlar sabrımızı koruyalım askerlerimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?