ya arkasından konuşmak gibi olmasın ama o kaddddar ilginç bir müdürüm var ki
cuma ameliyat oldum ki ctsi pazar dinleneyim pzt geliym. o bile sorun oldu, öyle hissettm yani
346 tane mail gelmiş sadece 1 günde. bi de bu ara yemin töreni için fln da izin aldım diye, erken geldim. sonradan stresi daha beter oluyor..
rapor yasal bir hak sonuçta.. alsaydın raporunu hiç bir şey yapamazdı..
yasal hak tabii, hiç bişey yapamazdı rapor aldığım için alenen kızamazdı o da doğru,
ama dolaylı yoldan o raporu öyyyyyyyyle bi burnumdan getirrir kiii,
işte onu düşünerek almadım :) neyse, fena değilim, evde ağrılı ağrılı yatmaktan daha da kolay geçiyor belki de böle, işlerin hengamesinden acımı unutuyormm
hem zaman geçiyo
yasal hak tabii, hiç bişey yapamazdı rapor aldığım için alenen kızamazdı o da doğru,
ama dolaylı yoldan o raporu öyyyyyyyyle bi burnumdan getirrir kiii,
işte onu düşünerek almadım :) neyse, fena değilim, evde ağrılı ağrılı yatmaktan daha da kolay geçiyor belki de böle, işlerin hengamesinden acımı unutuyormm
hem zaman geçiyo
Nikita geçmiş olsun canım benim ya keşke rapor alsaydın ama anlıyorum seni de, özel sektörsün sanıyorum sende. Benim çok iyi çalışma şartlarım gerçi zorlayıcı değil ama izne gelince iş değişiyor. Yıllık izinlerimizi bile birini yazın birini kışın kullandırıyorlar çok özel bir durum olmadıkça. Geçen seneden beri dolgu yaptırmaya gidicem hala.
bana bakma canım sen daha dün ayrıldık ya çok koydu bana onu yeniden biyerde tek başına bırakmak.. arkamdan el sallamasını görmek.. o yüzden pek keyfim yok bugün herşeyin hayırlısı
ben bulamadım bi türlü giz'in yazptığı şafak sayıcam artıkm :) çıktı alıcam ama göremediiim
Nikita geçmiş olsun canım benim ya keşke rapor alsaydın ama anlıyorum seni de, özel sektörsün sanıyorum sende. Benim çok iyi çalışma şartlarım gerçi zorlayıcı değil ama izne gelince iş değişiyor. Yıllık izinlerimizi bile birini yazın birini kışın kullandırıyorlar çok özel bir durum olmadıkça. Geçen seneden beri dolgu yaptırmaya gidicem hala.
Haklisin canim koymustur olmaz mi..zor tabii .uzulmemeye calis.
Daha sayfa acilmadi mi? O ekranin basinda beklemek nasil bilirim.dudaklarim ucuklamisti aciklanana kadar.
Hakkinda hayirlisi olur insallah.haber verirsin bizede.mera ettim.olur insallah
K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA
mektup yazıp bu şekilde adresi yazsam gider mi sizce...
K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA
mektup yazıp bu şekilde adresi yazsam gider mi sizce...
gider diye düşünüyorum canıım ulaşır
gider canım zaten mektuplar önce merkezde toplanıyo orda açıp kontrol ediyolar, sonra askerlere dağıtılıyo isim de yazınca rahatça ulaşır
ya içinde yazılanıda okurlar mı..
merci_88 senin ataman saat kaçta belli olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?