347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

rapor yasal bir hak sonuçta.. alsaydın raporunu hiç bir şey yapamazdı..

rapor yasal bir hak sonuçta.. alsaydın raporunu hiç bir şey yapamazdı..

yasal hak tabii, hiç bişey yapamazdı rapor aldığım için alenen kızamazdı o da doğru,
ama dolaylı yoldan o raporu öyyyyyyyyle bi burnumdan getirrir kiii,
işte onu düşünerek almadım :) neyse, fena değilim, evde ağrılı ağrılı yatmaktan daha da kolay geçiyor belki de böle, işlerin hengamesinden acımı unutuyormm

hem zaman geçiyo

gerçi bu şekilde aklını ağrıya yoğunlaştırmıyorsun ama yinede çok yorma kendini..

Nikita geçmiş olsun canım benim ya keşke rapor alsaydın ama anlıyorum seni de, özel sektörsün sanıyorum sende. Benim çok iyi çalışma şartlarım gerçi zorlayıcı değil ama izne gelince iş değişiyor. Yıllık izinlerimizi bile birini yazın birini kışın kullandırıyorlar çok özel bir durum olmadıkça. Geçen seneden beri dolgu yaptırmaya gidicem hala.

ben bulamadım bi türlü giz'in yazptığı şafak sayıcam artıkm :) çıktı alıcam ama göremediiim

canım çok geçmiş olsun umarım bugün çok hızlı geçer zaman bi an önce kavuşursun evine de rahat rahat dinlenirsin

ben devlette çalışıyorum ama rapor alsam hastayım diye arkadaşların nasıl gözüne batar.. onlarda haklı listeden bir kişinin eksilmesi.. direk olarak o kişinin nöbetleri uyan kişilere kalıcak...

ben mektup yazıp yollamak istyiorum ama oranın adresini bulamıyorum...

bana bakma canım sen daha dün ayrıldık ya çok koydu bana onu yeniden biyerde tek başına bırakmak.. arkamdan el sallamasını görmek.. o yüzden pek keyfim yok bugün herşeyin hayırlısı

Haklisin canim koymustur olmaz mi..zor tabii .uzulmemeye calis.
Daha sayfa acilmadi mi? O ekranin basinda beklemek nasil bilirim.dudaklarim ucuklamisti aciklanana kadar.
Hakkinda hayirlisi olur insallah.haber verirsin bizede.mera ettim.olur insallah

aynen öyle , ylık izin bile alırken mık mık mıkk .
üstüste kullanınca bi sürü laf vs.

saolun kızlarr, çok tşk ediyorumm

K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA

mektup yazıp bu şekilde adresi yazsam gider mi sizce...

açılmadı hala komple kapattılar sayfayı bağlanılamıyo, ankaradakiler öğrendi ne güzel gördüm demin tv'de darısı bizim başımıza artık. bi açıklansın hemen yazıcam buraya

K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 5'inci Ana Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA

mektup yazıp bu şekilde adresi yazsam gider mi sizce...

gider canım zaten mektuplar önce merkezde toplanıyo orda açıp kontrol ediyolar, sonra askerlere dağıtılıyo isim de yazınca rahatça ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…