347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

usta birliğine teslim ettim dün çanakkaleye canım gerçi bi saat sonra aradı iyiyim diye ama bugünü nasıl geçiyo iyimi çok merak ettim

canım yanlış anlama sakın beni hani için rahatlasın diye diyorum kısa dönemlerin bizim uzun dönemler gibi olmuyor zor geçmiyor günleri o şuanda rahattır hemde çok rahattır bakınıyordur öyle etrafa zamanla dediğime hak vereceksin güven bana

inşallah öyledir canım ama farklı biyerde diye merak ettim askerlik biraz da şans işi galiba yanyana iki bölük bile birbirinin aynısı olmuyo birini çok çalıştırıyolar öbürü yatıyo. bekleyip görcez bakalım

Günaydın herkeslere. Herkese iyi haftalar olsun. Dün gece yazdıklarınızı okumaktan bugün uyanamadım desem...
Herkesin yazdıklarını teker teker okudum ama hepinizi kendimde dahil daha sabırlı ve anlayışlı olmaya davet ediyorum. Sayılı gün çabuk geçer derler ya şuan geçmiyor gibi gelebilir ama bittiğinde bir bakmışız geçivermiş ve onlar yanımızdalar. İşte o zaman ne derdiniz ne sorununuz varsa çözün şuan yeri ve zamanı değil. Onlar orda çok başka bir psikolojideler. Adapte olmaya çalışıyorlar. Biz bir tek onların yanımızda olmasını özlüyoruz ama onlar orda bir çok şeyi ve kimbilir anlatmak isteyip anlatamadıkları neler yaşıyorlar, biz ise şuraya iki satır yazıp rahatlayabiliyoruz. O yüzden lütfen biraz daha anlayış rica ediyorum. Zaten şuan telefonda hiç bir şeye çözüm getiremezsiniz. Zaman sınırlı, sözler kısıtlı. Kapattıktan sonra daha kötü hissedersiniz kendinizi. Sinirle askerdeki çocuğa neler söyledim dersiniz, kendinizi yer bitirirsiniz. Hayatınızı ertelemeyin, sınavlarınıza çalışın, gezin meşguliyetiniz arttıkça hem onlara sarmazsınız hem de kendiniz için bir şeyler yapıyor olursunuz. Bu dönemde hayatı bir kenarından tutup kendimiz ve onlar için kolaylaştırmalıyız.

Bu arada bugün tam 1 ay bitti. Darısı diğer 4 ayın başına...

Son düzenleme:
Kızlar birinizde şafak çizelgesi vardı 158 günlüktü sanırım kimdi o acaba unuttum önceki sayfalarda konusu geçmişti. Yazıcıdan basıcam biri bana onu atabilir mi?

Kızlar birinizde şafak çizelgesi vardı 158 günlüktü sanırım kimdi o acaba unuttum önceki sayfalarda konusu geçmişti. Yazıcıdan basıcam biri bana onu atabilir mi?

Bende var canım eve gittiğimde atarım şuan şirketteyim.
Mail adresini bana özel mesaj atarsan akşam atıyım

:) aminn
Günaydın kızlarr
şu excel de giz in yaptığı 158 rakamı var ya, ben de onu boyuyorum :) gittiği gün olarak boyuyorum onu kalan gün değil de, 1 rakamının içi bitti gibi 4 tane gün kaldı,, sonra 5 ve 8 rakamları diye kendimi avutuyorm :):)):) zaman geçiricem kendimi oyalıcam diye kafayı sıyırdım iyice sanırım :)

Son düzenleme:

Canim yapma Allahaskina umrum degil falan demissin.hayatinin donum noktasi belki bugun kendini kahvalti yaptimi iyi uyudumu diye harap ediyosun.Kendi hayatin bence su anda bugun nisanlinin ne yediginden ne yapacagindan cok onemli ki daha yeni gordun yeri rahat vs vs.Sadece senin icin demiyorum ama biz sanirim kendimizden cok sevdgimizi dusunmenin dozunu kaciriyoruz.Beni insallah yanlis anlamamissindir.insallah ataman olur.hayirli haberlerle..

Hahah canımcım bende kendim bir çizelge hazırladım sıkıntıdan önümdeki ajandama, senin gibi 1'den başlayıp çarpı atıyorum. Birde masa takvimim var ondada gittiği günden itibaren 155-154-153 diye yazıyor bitene kadar. Plakaları bile yazdım tek tek. 81 Düzce - 80 Osmaniye gibi devam ediyor... Aylar yazıyor 1 ay bitti, 2 ay bitti gibi. Çarpı atıyorum bir de günlere. Ofistekiler dalga geçiyor sanki mahkumlar hapishanede çizik atarlar ya onun gibi diyorlar. 2013'ün Ocak ayını da takvimin en arkasına kendim devam ettim. Kafayı bozdum iyice.

Son düzenleme:

bana bakma canım sen daha dün ayrıldık ya çok koydu bana onu yeniden biyerde tek başına bırakmak.. arkamdan el sallamasını görmek.. o yüzden pek keyfim yok bugün herşeyin hayırlısı

uff. bgn çalışmak çok sıkıcıı, çok ağrım varr, zorla oturuyorum vallahi, çığlık atıp koşarak kaçıcam şubeden az kaldı :)
akşamla ilgili hayallerim var, pijamalarımı giyip , camları açıp üzerime çöken serinlik için bi de ayağımın dibine bi pike alıp , tv karşısına uzanmakkkkkkkk, bi fincan çay ile kitap okumakk
ahhhh rüyalarım gerçek olsaaa,,,
geçin saatler geçinn beni evime gönderin,,
expelliarmuss! (alakasız ama aklıma ilk gelen büyü )

bana bakma canım sen daha dün ayrıldık ya çok koydu bana onu yeniden biyerde tek başına bırakmak.. arkamdan el sallamasını görmek.. o yüzden pek keyfim yok bugün herşeyin hayırlısı

inş güzel bi yer olur atamann, hayırlısı olsnn

rapor almadın mı..

telefon ve bilgisayardaki şafakmatikler dahil benim de 5-6 tane farklı saydığım şey var ajanda takvim vs :)
çok olunca hepsini işaretlemek daha bi tatmin edici sanki di mi koskoca günde 1 tanecik şeyi karalamaktansa,
ohoo ajandalar , takvimler, outlook , excel vs :) daha ii gelio sanki daha çok gün geçmiş gibi
eyy pskoloji sen ne ilginç bişeysin yahu.

rapor almadın mı..

ya arkasından konuşmak gibi olmasın ama o kaddddar ilginç bir müdürüm var ki
cuma ameliyat oldum ki ctsi pazar dinleneyim pzt geliym. o bile sorun oldu, öyle hissettm yani
346 tane mail gelmiş sadece 1 günde. bi de bu ara yemin töreni için fln da izin aldım diye, erken geldim. sonradan stresi daha beter oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…