347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen canım benmkide sormadan söylemiyor
ben anlatıyorum anlatıyorum bende bişe kalmıyor
en sonda soru cevap yapıyoruz resmen bişey anlatıcak sora sora öğreniyorum en sinir olduğum şeydir ama sesimi çıkarmıyorum şuan ama heran patlayabilirim

bencede çok güzel bir noktaya parmak bastın :=)

Bastık basmasına da o parmak basıldığı yerde kalakaldı
Baksana biz kendimizi ele verioruz diye nicklerden kimse oralı değil
inşallah çıkmaz
geçiyo geçiyo ya bu ara biraz fazla koştrmaca içindeyim ondan mı bilmiyorum ama 1 ay 10 gündür asker baya olmuş gideli
hep böyle çabucak geçsin inş

İnşallah geçecek canım bende ekimde kursa başlicamsonra sınavlar okul staj derken çabucak geçecek inşallah

kızlar benim gözler kapanıyor herkese iyi geceler diliyorum. yarın sevdiğinizin sesiyle uyanmanız dileğiyle. Rabbim onların yardımcısı olsun inşallah.

İyi geceler canım Amiiiiinnnnnnnnn

canım ben başlayayım o zaman sizin isimler belli nede olsa
bende müge tanıştığımıza memnun oldum :))

site herkese açık isim vermeyi pek doğru bulmuyorum. bu yüzden nick daha iyi
tecrübelere dayanarak bi çok kişi isim verip daha sonradan yeni nick alma girişiminde bulunmuştur.

demek ki hepsi öyle oluyoooo, ordaki stresssten kurtulmak için bizi arıyorlar
çok normal sanırım orayla ilgili konuşmak istememeleri
bizde merak edince soru yağmuruna tutuyorum ben onu
biraz bunaltıyorum,
daha telefon kullanamıyor
inşallah rahat olur
mp3 istiyor sizinkilerde varmı mp3 tarzında bişey ?

Herkeste bi sesszlik hakim...En iyisi yatıp uyumak. İyi geceler kızlar rüyanızda sevdiceğinizi görünn ( bende görm Tabi )

benimki de mp3 istedi. müzik dinlemeye hasret kalmış.
giderken götürmeyi düşünüyorum

şuan yanında yok
bilmem sonra alırmı

geceyi böyle bitirmek istemezdim...
SON DAKİKA...
[h=2]Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bir grup PKK'lı ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı.[/h]

benimki de mp3 istedi. müzik dinlemeye hasret kalmış.
giderken götürmeyi düşünüyorum

hii almak sıkıntı değil demekki içeriye sokabiliyorlarr

allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu ne yaaa ülkeyi ne hale getirdiii
allahım ailelerine sabır versinnnn düşünemiyorumm

kızlar ben geldim ama hemen yatmaya gidicem maalesef
bugün aşkımı çanakkaleye teslim ettim usta birliğine. bir de baktık ki, nerdeyse bütün iskenderun oraya toplanmış yanında birsürü arkadaşıyla içeri girdi. zaten aradan bi saat geçmeden de arkadaşının cep telefonundan aradı burda herkesin cep telefonu var 40 kişiyiz ,rahat burası dedi. bakalım yarın daha net öğrenicez rahat olup olmadığını ama biraz olsun içim rahatladı. herkese iyi geceler kızlarrr

Gunaudinlar herkese
Sabah 4bucukta otobusten indim ve 4saatcik uykuyla seminere geldim.Gozumden uyku akiyor
Yavruda 7de aradi indinmi naptin diye.normalde yolculuk yaptigimda uyumaz butun gece mesajlasirdik
Simdi nerdesin,indinmi bisey oldumu diye meraktan öldüm dedi.Atma uyudun misil misil dedim:)
Atisi varmis yine.delik desik et Jack dedim:)gozum kapali bide espri yaptim uykulu uykulu.uykuda bile hinzirsin diyor kerata:)
Bugun cabucak bitsin.eve gidip uyuyayim.sonra bi gozumu acayim cumartesi olsun.bitanecik bursa yollarina dokulsun.ozledi oralari cok.

günaydın kızlarrr
hala haber gelmedi nişanlımdan ne yaptığını çok merak ediyorum.
rahat uyudumu, kahvaltı nasıldı, ne yapcak acaba bütün gün??
bugün atamam var ama benim umrumda bile değil onun iyi haberlerini bir alabilsem

Bir pazartesi günü nekadar iyi olunursa okadar iyiyim işte canım sen nasılsın

valla canım sevgilim askerde ya şuanda haftasonunun pazartesiye bağlandığı geceyi bile seviyorum çünkü şafak atıyor

Ama şuda var şimdi hafta sonunun geçmesini istiyorum ya inadına yavas geçiyor ve uykuların çok kalitesiz neden böyle oldu anlamadım

hayırdır canım ne oldu ki askerine ? Nerdeydi? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…