347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ben çıkıyorum işe gidicem.. öncesindede şu mektup işini halledeyim.. Gece görüşmek üzere...

Hemen bi haber verip kaçcam çok işim var kızlar
Geçmiş sayfaları da akşam okuyacağım
Bizimki çavuş olmuş
Hiç de anlamıyorum bu işlerden
İyi mi kötü mü nolcak yani şimdi diyorum
Doğru düzgün yorum da yapmıyor çatlak

Canım hayırlısı olsunda zaten 4 yıllık üniversite mezunlarının hepsi acemilikten sonra çavuş oluyor ustalığında diye biliyorum ben, bizimki de öyle söylemişti.

ilk tercihime atandım kızlar ya ataşehire inanamıyorum halaaaa

canım haydi hayırlı olsunnnnn ilerde orada oturursam çocuğumu sana göndericem o zaman anaokulu öğretmenide buldum şaka bir yana tebrikler canım

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımmmmm gönderin kızlar ataşehirdeyim yakın olanlar önce çocuk yapsın sonra bana yollasın

teşekkür ederim canımmmmm gönderin kızlar ataşehirdeyim yakın olanlar önce çocuk yapsın sonra bana yollasın

ataşehir bostancı küçükyalı dolaylarında oturucam zaten iletişimi koparmayalım bebişlerimiz büyüdüğünde sendeyiz teyzesi ayyy ne tuaf oldu hemen hayal kurdum

ayyy canım garanti meslek memurluk helal olsun ben yerinde olmak isterdim biraz geç farkettim okul öncesini isteklerimin arasında olucağı en güzel mesleklerden biri yorucu ama olsun

mesleğini huzurla yap canım tebrikler tekrardan

bende bostancıda oturuyorum ama evlenince ataşehire taşınırım muhtemelen bekliyorum miniklerinizi çoookkk teşekkür ederimmm

bende bostancıda oturuyorum ama evlenince ataşehire taşınırım muhtemelen bekliyorum miniklerinizi çoookkk teşekkür ederimmm

canım vallla allah söyletiyor yazıyorum hepimizin miniği olsunnn inşallah askerlimize kavuşalım

kızlar bugünüde yiyoruz ayyy çok mutluyummm havalara uçuyorum bugünde bitiyor çok özledim aşkımı dayanamıyorum bütün herkes şaşırıyor duygularımı belli edemezken herkese onu ne çok sevdiğimi analtıyorum ona bazen odun gibi davrandığım için kendime kızıyorum değerini anladımmm ahhhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…