347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar o depresyon benide aldı içine saat 10 da uyumaya başladım sırf gün bitsin die şafak 120 gitt eylülll gitt diyorum 20 gün sonra yüzlerden saycaz mutluyum ama yorgunumda

aşkım dün gece aradığında bugün içimde kötü bir his avrdı iyikide bitti dedi bide ben uyuyodum o saatte pek konuşamadımda sanırsam o gitmek istemediği yere gitmicek seviniyorum dün çok aradıo yemek yemeye gidiyorum lavabya gidiyorum die hep kaçtı

kızlar bingölden yine kötü haberler var allahım askerlermizin yanında olsun

Hangi gün olmuyor ki yazık çok yazık
Öyle bi hal aldı ki durum her gün çerez gibi şehit haberleri görüyoz...
Yine ve milyon kere yine Başımız sağolsun...
Hep ölenlerin haberlerini veriyorlar 45 sn kadar peki o yaralılar ne halde ?

Şimdi haber aldım. Bizimki Bingöl'e varmış ama kendi birliğine değil. Saldırı olmuş arkasındaki Muş'a giden araca. 24 yaralı, 9 ağır yaralı varmış. Bizimkileri geçici olarak Bingöl'de ki bir Tugay'a almışlar. Çok kötüyüm. Haberlere çıktı.

Haberi okuyunca aklıma ilk sen geldin biliyor musun
inşallah sağ salim gitmiştir birliğine dedim
of çok kötü bi durum triplii
ben bu haberi okurken aklıma ilk sen geldiysen senin endişeni düşünemiyorum bile

Haberi okuyunca aklıma ilk sen geldin biliyor musun
inşallah sağ salim gitmiştir birliğine dedim
of çok kötü bi durum triplii
ben bu haberi okurken aklıma ilk sen geldiysen senin endişeni düşünemiyorum bile

al benden de okadar sormaya korktum tripliiye nasılsın demeye çekindim iyi ki yazdın Allahm yardımcıları olsun

Çok kötüyüm ellerim titriyor. 30 yaralı 1 ölü var şuanda. Bizimkinin üstünden helikopterler uçuyor. Güvenlik yok, devlet korumuyor diyor. 4 asker varmış sadece araçlarında silahlı. Ben gidiyorum kızlar iyi değilim.

Son düzenleme:

saldırılardaki rahatlıktan şehitlerin sayısından ortada bunlarda tek bişey sadece tek bişey Allahm korusuun onlarııı

Canım haberi görür görmez buraya geldim ama haber almana sevindim biz bu şekil olduysak seni düşüneymiyorum bile... Allahım korusun hepsini de seninkini de yaaa Chelzy ne yaptı acaba haber alabildi mi ki? Allahım koru hepsini =(

tripli canım haberi görünce chelzy ve sen geldiniz aklıma dua ediyorum sen haber almışsın chelzy inşallah sende haber almışsındır canım

nasıl yaa bingölde bile bilemi askerlerimizi atıyolar mayına nasıl dvelet koruması olmaz nasıl bu adamlar bu kadarmı pkk dan korkuyolar onlara bişi olamsın benim vatanı koruyan askerim pis pisine gitsin öylemi nefret ediyorum bu ülkede yaşamaktan

Elim ayagiM titriyo hala kanim cekildi resmen.
Baska biyrrdelermis su an.hic haberim yoktu.ben iyiyim merak etme dedi.bizim arac degil dedi ne olduunu anlamadim.ne diyosun ne arabasi ne saldirisi demeye kamadi.bos bos bakiyorm etrafa su anda.

Elim ayagiM titriyo hala kanim cekildi resmen.
Baska biyrrdelermis su an.hic haberim yoktu.ben iyiyim merak etme dedi.bizim arac degil dedi ne olduunu anlamadim.ne diyosun ne arabasi ne saldirisi demeye kamadi.bos bos bakiyorm etrafa su anda.

canım beniim ya pff büyük ihtimal tripliiinnkiyle aynı yerde seninki :S

alllahım korusun onları yarabbim duy sesimizi kızlar iyikide bingölden rahatça aradılar iyikide o araçlarda değillerdi allahım dağıtımlar herşey bugünlerdi o canilerin allah bin belasını versin şu anda çok kötüyüm cehlzy tripli kızlar inşalllah inşalllah döncekelr sağ salim askerlerniz

Kaç gündür içime doğmuştu resmen, burdan bir şey yazmak bile istememiştim. Hislerim çok kuvvetlidir. Kendimi suçluyorum resmen çektim, ben çektim bu durumu üstümüze diye. Şuan yaralı sayısı 48'e çıkmış. Şehit sayısı bir ama artacakmış söylenilene göre. Devlet bizi korumuyor demesi aklımdan çıkmıyor. Kastamonu'da bize hep yalan söylemişler diyor. Ben demiştim ona siz korkmayasınız diye öyle söylemişlerdir demiştim. Söylediklerimin çıkmasından nefret ediyorum artık, hiç bir şey bilmek istemiyorum, tahmin yürütmek istemiyorum. Arkadaşları yaralı şuanda, kan vermeye gitmiş bazıları negatif kana ihtiyaç varmış. Kastamonu'dan 5. yada 6. koğuşa denk gelmiş. Nikita'yı merak ettim. Umarım onunkisi de iyidir. Şeymaaanın abisi vardı bir de. Allahım inş. onlarda iyidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…