Günaydın kızlar.
Hepimiz depresyona girdik galiba. Dönem dönem değişiyo ruh hallerimiz ama genel olarak hepimizin aynı :/
ŞAFAK: 120
kızlar bingölden yine kötü haberler var allahım askerlermizin yanında olsun
Şimdi haber aldım. Bizimki Bingöl'e varmış ama kendi birliğine değil. Saldırı olmuş arkasındaki Muş'a giden araca. 24 yaralı, 9 ağır yaralı varmış. Bizimkileri geçici olarak Bingöl'de ki bir Tugay'a almışlar. Çok kötüyüm. Haberlere çıktı.
Haberi okuyunca aklıma ilk sen geldin biliyor musun
inşallah sağ salim gitmiştir birliğine dedim
of çok kötü bi durum triplii
ben bu haberi okurken aklıma ilk sen geldiysen senin endişeni düşünemiyorum bile
Çok kötüyüm ellerim titriyor. 30 yaralı 1 ölü var şuanda. Bizimkinin üstünden helikopterler uçuyor. Güvenlik yok, devlet korumuyor diyor. 4 asker varmış sadece araçlarında silahlı. Ben gidiyorum kızlar iyi değilim.
Şimdi haber aldım. Bizimki Bingöl'e varmış ama kendi birliğine değil. Saldırı olmuş arkasındaki Muş'a giden araca. 24 yaralı, 9 ağır yaralı varmış. Bizimkileri geçici olarak Bingöl'de ki bir Tugay'a almışlar. Çok kötüyüm. Haberlere çıktı.
Elim ayagiM titriyo hala kanim cekildi resmen.
Baska biyrrdelermis su an.hic haberim yoktu.ben iyiyim merak etme dedi.bizim arac degil dedi ne olduunu anlamadim.ne diyosun ne arabasi ne saldirisi demeye kamadi.bos bos bakiyorm etrafa su anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?