Kaç gündür içime doğmuştu resmen, burdan bir şey yazmak bile istememiştim. Hislerim çok kuvvetlidir. Kendimi suçluyorum resmen çektim, ben çektim bu durumu üstümüze diye. Şuan yaralı sayısı 48'e çıkmış. Şehit sayısı bir ama artacakmış söylenilene göre. Devlet bizi korumuyor demesi aklımdan çıkmıyor. Kastamonu'da bize hep yalan söylemişler diyor. Ben demiştim ona siz korkmayasınız diye öyle söylemişlerdir demiştim. Söylediklerimin çıkmasından nefret ediyorum artık, hiç bir şey bilmek istemiyorum, tahmin yürütmek istemiyorum. Arkadaşları yaralı şuanda, kan vermeye gitmiş bazıları negatif kana ihtiyaç varmış. Kastamonu'dan 5. yada 6. koğuşa denk gelmiş. Nikita'yı merak ettim. Umarım onunkisi de iyidir. Şeymaaanın abisi vardı bir de. Allahım inş. onlarda iyidir.
Bizimki mesaj attı şuan, allahıma şükür telefonu var sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. Konvoy mola verdiği sırada bir asker ortadan kaybolmuş, o haber uçurmuş olabilir diyormuş komutan. Bunlar her yerde işte, içlerinde bile var.
Kaç gündür içime doğmuştu resmen, burdan bir şey yazmak bile istememiştim. Hislerim çok kuvvetlidir. Kendimi suçluyorum resmen çektim, ben çektim bu durumu üstümüze diye. Şuan yaralı sayısı 48'e çıkmış. Şehit sayısı bir ama artacakmış söylenilene göre. Devlet bizi korumuyor demesi aklımdan çıkmıyor. Kastamonu'da bize hep yalan söylemişler diyor. Ben demiştim ona siz korkmayasınız diye öyle söylemişlerdir demiştim. Söylediklerimin çıkmasından nefret ediyorum artık, hiç bir şey bilmek istemiyorum, tahmin yürütmek istemiyorum. Arkadaşları yaralı şuanda, kan vermeye gitmiş bazıları negatif kana ihtiyaç varmış. Kastamonu'dan 5. yada 6. koğuşa denk gelmiş. Nikita'yı merak ettim. Umarım onunkisi de iyidir. Şeymaaanın abisi vardı bir de. Allahım inş. onlarda iyidir.
bana daha 2 gün önce yemek yerken demişti ki yukarda iki helikopter, önümüzde ve arkamızda 150 tane komando asker, zırhlı araçlarla yollar kontrolden geçtikten sonra gidecekmişiz dedi ama öyle olmadı. Dün elazığ ktm'ye vardı. Bana sabah 07:30'ta mesaj attı yola çıkıyoruz diye. Bu kadar çabuk mu dedim. Mayınlar hep gece döşeniyor yollar ne zaman kontrol edildi de sizi çıkartıyorlar dedim. Hiç bir güvenlik önlemi alınmadan sadece araçlarındaki 4 silahlı askerle olcak iş değildi bu, kendiside lanet etti sabah. Ve allah kahretsin ki benim içime doğdu ofise geldim ve gözlerim haber sayfalarını taradı önce hürriyet, sonra miliyet. Resmen bir haber aradım oradan. Tam öğle tatilinden döndüm ki telefonuma mesaj geldi. Konvoya saldırı oldu ama ben iyiyim. Beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen aradım açtı, konuştuk haberlere bile çıktı dedi. O an kanım çekildi. Bütün sabah ben haber taradım ve bakmadığım anda haber sayfalarına geçmiş. Bir açtım ki bingöl. Benim yüzümden, ben çektim, ben olumlu düşünemedim. Pozitif olamadım, soğukkanlılığımı koruyamadım diye oldu tüm bunlar. Kaç gündür kendimi salmıştım. Açtığım sayfaya bile yazmıcam dedim. Saldım kendimi, bıraktım. Hepsi benim suçum.
Geçmiş olsun çok üzücü ihmaller çok sinir bozucu davetiye sanki inanamıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?