347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tirpli yazını görünce dahada kötü oldum nikitanınki bingöldenmi gidicekti, canım ister istemez kötüyü çektim en hayırlısını isticektim allahım yardım et lütfen kötü durumdaki askerlermize güç ver koru onları

kızlar ben şu anda gözü yaşlıysam sizi hiç düşünemiyorum boğazımda bir yumru var allahım yardım et demekten başka bişi gelmiyor elimden

triplii ve chelzy kızlar çok üzüldüm ve haberi duyunca da çok korktum hemen koştum buraya haber almışsınız askerlerinizden çok şükür allahım hepsine yrdım etsin nasıl korumazlar askerlerimizi nasıl bir ülke olduk böyle of off içimden bişeyler koptu resmen.

canım suçlama kendini lütfen bak askerinden haber almıssın cok şükür iyiymiş inşallah diğer arkadaşlardanda nikita ve seymaa lardanda iyi haber alırız.yaralılar için dua edelim hepsi ayağa kalksınlar şehit sayısı artmasın onların ailelerini sevdiklerini düşünemiyorum bile biz bile ne hale geldik lanet olsun bu devlete göz göre göre ateşe yollatıyorlar bize sevdiklerimiz yaşanmaz oldu artık.

Nikita'nın ki Van'a gidecekti. Şeymaaanın abisine bir şey olmamıştır diye tahmin ediyorum Şanlıurfa'ydı onunkisi, unutmuşum şimdi baktım. Bizimkilerin olduğu aracada denk gelebilirdi. Arkasındaki araca denk gelmiş. Olcak iş değil aklım almıyor birkaç yüz metreyle hayatta kaldı. Chelzy'e de dedim şuan benim burda oturmuyor olmam lazım, benim şuan onun yanında olmam lazım, onun elini tutmam lazım. Benim onu ordan almam lazım.

Son düzenleme:
Takili plak gibi 1saattir ayni soru donyyo aklimda
4 ay nasil gecicek ?
Kendimi okadar kasiyorumki korkuyorum kendimden.
O dunku bogazimdaki yumru su anda butun vucudumu kapladi.
Bombosum bosluktayim

Şu an dilime neler geliyor ama dışarı dökmek istemiyorum. Rabbim hepsini ailelerine sevdiklerine bağışlasın. Yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Rabbim bizi sevdiklerimizin acısıyla imtihan etmesin. Sevdiklerimiz sağlıkla tezkerelerini alıp dönsünler başka birşey istemiyorum. Söz Yarabbi

Bana daha 2 gün önce yemek yerken demişti ki yukarda iki helikopter, önümüzde ve arkamızda 150 tane komando asker, zırhlı araçlarla yollar kontrolden geçtikten sonra gidecekmişiz dedi ama öyle olmadı. Dün Elazığ Ktm'ye vardı. Bana sabah 07:30'ta mesaj attı yola çıkıyoruz diye. Bu kadar çabuk mu dedim. Mayınlar hep gece döşeniyor yollar ne zaman kontrol edildi de sizi çıkartıyorlar dedim. Hiç bir güvenlik önlemi alınmadan sadece araçlarındaki 4 silahlı askerle olcak iş değildi bu, kendiside lanet etti sabah. Ve allah kahretsin ki benim içime doğdu ofise geldim ve gözlerim haber sayfalarını taradı önce hürriyet, sonra miliyet. Resmen bir haber aradım oradan. Tam öğle tatilinden döndüm ki telefonuma mesaj geldi. Konvoya saldırı oldu ama ben iyiyim. Beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen aradım açtı, konuştuk haberlere bile çıktı dedi. O an kanım çekildi. Bütün sabah ben haber taradım ve bakmadığım anda haber sayfalarına geçmiş. Bir açtım ki Bingöl. Benim yüzümden, ben çektim, ben olumlu düşünemedim. Pozitif olamadım, soğukkanlılığımı koruyamadım diye oldu tüm bunlar. Kaç gündür kendimi salmıştım. Açtığım sayfaya bile yazmıcam dedim. Saldım kendimi, bıraktım. Hepsi benim suçum.

Son düzenleme:
Bizimki mesaj attı şuan, allahıma şükür telefonu var sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. Konvoy mola verdiği sırada bir asker ortadan kaybolmuş, o haber uçurmuş olabilir diyormuş komutan. Bunlar her yerde işte, içlerinde bile var.

Triplii Senin Askerini sakinleştirmen lazım. Askerinin yanında olmuş bunlar ve ruh hali bizden daha kötüdür. Destek ol Askerine, Sen kendini bırakırsan Onun hali ne olur.

canımm haberi şimdi gördüm koştum buraya, şükür ki sizinkiler orada değilmiş. Allahım hepsini korusun,diken üstündeyiz nedir bu.
benim abim iznini kullanıyor canım daha teslim olmadı,bizimle beraber. İçim gitti ya

kızlar büyük geçmiş olsun rabbim tüm askerlerimizi polislerimizi korusun Triplii öle düşünme rabbimden başka kim bilir neler olucağını biliyorum şuan çok karmaşık duygular içindesin hepimizi içindeyiz ama sen sizler ve bizler güçlü olalım kii askerlerimizde güçlü olsun rabbimm yar ve yardımcıları olsun sağ salim dönsünler inşallah bütün askerlerimiz...

tatlım panık yapma o senı her fırsatta arar ıyıyım demıs yapma üzme kendını

Şehit sayısı 7'ye çıktı. Yaralılar 50'nin üzerindeymiş. Yara almayanlar şuan bizimkilerin yanına gelmiş. Ben o çocukların ailesiyle yemin törenindeydim.

Telefonu yanında açık zaten mesj atıyor sürekli istediğim an arıyorum açıyor şimdilik. Çok şükür o iyi ama onun iyi olmasına ben sevinemiyorum bile. Ben iyi değilim. Benim onu toplamam gereken yerde o beni sakinleştirmeye çalışıyor. Sadece dua et bizim için diyor. Yapcak bir şey yok diyor en çokta bu kahrediyor beni. Çekip o tehlikeden almak istiyorum onu.

dua etmekten başka çaremiz yok iştee.. dua etmemizin yanında onları korusalar bişilerden emin olsak böyle olmucaz zaten sadece dua etmek değil ilk önce bişiler tam yapılcakki snra Allaha bırakıcaz hayırlısı buymuş dicez endişelerimiz fzlaa..

anlamıyorum ya gerçekteen anlamıyorum bir değil iki değil aynı hep aynı olay ya ilk değil ki bu durum kaçıncı kez kaçıncı kez aynı senaryoo hiç mi önlem alınmaz hiç mi kıymet yok bu canların ya

Gökyüzü de ağlıyor bu pisliği temizlemek istercesine.
Allahımm sen bütün askerlerimizi koru

Son düzenleme:
Geçmiş olsun çok üzücü ihmaller çok sinir bozucu davetiye sanki inanamıyorum ((

davetiyee doğru kelime bu aslındaa, adamlar silahsız araç normal otobüs savunabilcek durumda değiller zaten, ölüme davetiye çıkarmak budur. Söylenicek çok şey varda yeri değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…