347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Biraz önce mesaj atmıştı bir yere götürüyorlar bizi nereye bilmiyoruz demişti. Şimdi varmışlar. Telefonları toplamışlar şimdi siz güzelce verin biz sonra size geri vereceğiz demişler. O yüzden hepsi çıkarıp vermiş telefonlarını. Bundan sonra haber alamayacağız.

En üzüldüğüm ne biliyor musunuz yan koğuşta Abdullah Gül'ün yiğeni askerlik yapıyormuş Kastamonu'da ve çocuk sivil kıyafetlerle bütün gün koğuşta tek başına yatıyormuş. Pazartesiden haftasonuna kadar rapor alıyormuş. Haftasonuda çarşı iznine çıkıyormuş ama bizim askerlerimiz onları korumayan devlete askerlik yapıyor. Böyle adaleti, böyle sistemi...

yok artıııııııııkkk bu kadarına peess

Kastamonudayken ktm ye mutlaka katilin diyrn komutanlari vardi guvenle gitmeleri icin.
Onlari dinledilerrde gittiler ktmye
Bu mu guvenlik???
Belki kendi imkanlariyla bingole gidip teslim olsalardi su anda srhitlerimiz yasiyordu.
Nasil guvenlik bu?
Bugun bizim araca isabet etmedi.ya yarin?
Bunun korkusuyla nasil duracaklar orda?
Ya biz nasil bekleyexegiz her an bi haber varmi diye?
Delirmemek icten degil.

3 mermi atmis adamin suan boyle bi bolgeye ne yarari olabilir ya su yasanan strese bile ne kadar yazik...

Kızlar "Muş ve Van istikametindeki birlikler" incicicegiğinin de Vandı sanırım askeri. Ama iznemi gitmişti acaba bi hafta? Nikitadan da haber alabilsek (

Kızlar "Muş ve Van istikametindeki birlikler" incicicegiğinin de Vandı sanırım askeri. Ama iznemi gitmişti acaba bi hafta? Nikitadan da haber alabilsek (

İnciçiçeğinin burda şuan izinde biliyorum ben. Van'a gidecek Nikita var. Ondan haber yok şuan ama iyidir inş. Dualarımız hepsiyle.

nikitanınki bingöl ktm de değildi kızlar geçmiş yazılarından hatırlıyorum hangi ktm de olduğunu geçmiş konularını okuyup bulmaya çalışıyorum offf ellerim titiriyorrr

inanmıyorum nikitanınki elazığ ktm de olması gerekiyor nikita inşallah askerin iyidir canım inşallah

kızlar çok kötüyüm dayanmıyorum çok fazla bu acı artık yeterrrrrrrrr

işte buldum yazısını

Sanırım, ktm güvenli olur dediler hepsi imza attı ktm'ye teslim oacağına ama ben biliyordum hissediyordum. Allah kahretsin.

aslında herkes sana en fazla moralini bozma içini ferah tut diyebilirr.. sana nekadar iyi düşün, takmamaya çalış desekde bunu başarmak çok zor.çünkü senin halini , aklındakileri senden başka kimse iyi bilemez.. kişinin acısını en iyi yine kendi bilir.

Kızlar allahıma şükürler olsun Nikitanın eşi iyi. Onlarda beni ve Egemen'imi merak etmişler. Çok şükür onlarda iyi merak etmeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…