En üzüldüğüm ne biliyor musunuz yan koğuşta Abdullah Gül'ün yiğeni askerlik yapıyormuş Kastamonu'da ve çocuk sivil kıyafetlerle bütün gün koğuşta tek başına yatıyormuş. Pazartesiden haftasonuna kadar rapor alıyormuş. Haftasonuda çarşı iznine çıkıyormuş ama bizim askerlerimiz onları korumayan devlete askerlik yapıyor. Böyle adaleti, böyle sistemi...
Kastamonudayken ktm ye mutlaka katilin diyrn komutanlari vardi guvenle gitmeleri icin.
Onlari dinledilerrde gittiler ktmye
Bu mu guvenlik???
Belki kendi imkanlariyla bingole gidip teslim olsalardi su anda srhitlerimiz yasiyordu.
Nasil guvenlik bu?
Bugun bizim araca isabet etmedi.ya yarin?
Bunun korkusuyla nasil duracaklar orda?
Ya biz nasil bekleyexegiz her an bi haber varmi diye?
Delirmemek icten degil.
Kızlar "Muş ve Van istikametindeki birlikler" incicicegiğinin de Vandı sanırım askeri. Ama iznemi gitmişti acaba bi hafta? Nikitadan da haber alabilsek(
İnciçiçeğinin burda şuan izinde biliyorum ben. Van'a gidecek Nikita var. Ondan haber yok şuan ama iyidir inş. Dualarımız hepsiyle.
nikitanın eşi ktmden mi gidecekti?
nikitanınki bingöl ktm de değildi kızlar geçmiş yazılarından hatırlıyorum hangi ktm de olduğunu geçmiş konularını okuyup bulmaya çalışıyorum offf ellerim titiriyorrr
Sanırım, ktm güvenli olur dediler hepsi imza attı ktm'ye teslim oacağına ama ben biliyordum hissediyordum. Allah kahretsin.
ah kuzuu.. canım benim.. bu yazdıklarını okurken , bi kişi ancak bu kadar anlatır ne hissettiğini dedim. seni anlıyorum, burada hepimiz anlıyoruz.
dün haberleri seyrederken bingöl lafını duyunca yüreğim titredi. nasıl göndericek anneler sevdikler kuzularını oralara dedim. direkt seni ve chelzy i düşündüm. ne kadar üzülmüşlerdir dedim. üzülmemeye çalışın. ağlmamaya..
çok zor bişey bu ya, kimse de anlamıyor sanki etraftaki . Allah hepimize herkese sabırlar versin, bu zor günler geçip gitsin, Allah hepsini korusun tüm kötülüklerden.
ben de yolda ağlarken , eşimi bıraktım dönüyordum, kaza yapma tehlikesi geçirdim,, snra birden çat diye kesildi gözümden akan yaş.
akşamı beklyorağlama sakın.sen ağlarken çok kötü oluyorum zmn geçmek bilmiyor aklım sende kalıyor. zaten gitmek istemiyorum hele seni böle görünce hiç ded ...
ulaşmışlar van a , aradı şimdi. ktm ye gideceklermiş van da . 1 hafta oradalarmış.
Allah yardımcıları olsun.
işte buldum yazısını
Sanırım, ktm güvenli olur dediler hepsi imza attı ktm'ye teslim oacağına ama ben biliyordum hissediyordum. Allah kahretsin.
dün yazmış canım demek ki Van'da şimdinası van da yani şimdi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?