saol cnm bnm sen daha da guzel olcaksin eminimmkızlarrr bugün az konuşmussunuz çabucak bitti eski sayfalar hayrolaaa eeee hani bugün gelinlik hani bugün saç falan da yok
nikitam sana bakmaktan marullara bakmayı akıl edememiştir zaten kimsecikler çokk güzel bi gelin olmuşsun
legocanim yaa ne kaa guzel buketlet bayildimmPiii ben gelip arada bi iki üç sayfa okuyorum geçmişten sonra geri dönüyorum filan :)
Nikitam balım daha önce de söyleyecektim hep unutuyorum yahu
Ne kadar güzel bi gelin olmuşsun sen öyle maşallahhhh
Ayrıca çiçeğin de güzel
Hem bunu kafana takmaman da harika
Ben mesela çok detaycıyım ve ıvıra zıvıra çok takılırım
İnşallah o günü kendime zehir etmem
Bi de ben sigara aldım bugün
Arada bi kaç yakıp bırakıyordum ama sürekli kullanmıyordum
Manyak mıyım neyim durdum durdum biizmki bırakacağı zaman ben başlıyorum
Yok ya başlamak değil de elimde paket olmayınca sürekli içesim geliyor
Bak şimdi hiç bişicik yok
Bi nefes içtim bıraktım
Baba korkusu da var o ayrı
Ay ben gelin çiçekimi mavi istiyorum :)
Pek gelin çiçeği gibi değil ama şu hoş misilağğğ
http://becomingthebride.com/wp-cont...ticles/photos/140842-blue-bride-flowers-2.jpg
Yahut şöyleeee
http://www.trendus.com/images/news/...gin-gelin-buketleri-195333-17082012103513.jpg
Ama eminim o zamana kadar zilyon kez değişir fikrim
Çok güzel buketler görüyorum çünkü
:) renkli buket de çok güzel olmuş
kızlarrr bugün az konuşmussunuz çabucak bitti eski sayfalar hayrolaaa eeee hani bugün gelinlik hani bugün saç falan da yok
nikitam sana bakmaktan marullara bakmayı akıl edememiştir zaten kimsecikler çokk güzel bi gelin olmuşsun
paylaşmaz olurmuyuz canım ön sayafalrda ekledik valla çok güzel zaman geçiyor böyle olunca
Ben şafağı bu sayfadan takip ediyorum 347. KISA DONEM SAFAK SAYACI
ama izinsiz hesaplıyor.Benim eşim 7 gün izin kullandığı için üzerine 7 gün ekliyorum.
kızlarrrrrrr çook mutluyummm
Biletimi aldım şimdi bayramda sevdiceğime uçuyorum bayram tatili sonrasında dağıtım izni başlıyor bi istanbul turu ve sonrasında benm memlekte gelioruz 18 gün birlikte olcazzzzz yuuuupppiiiiiii
kızlarrrrrrr çook mutluyummm
Biletimi aldım şimdi bayramda sevdiceğime uçuyorum bayram tatili sonrasında dağıtım izni başlıyor bi istanbul turu ve sonrasında benm memlekte gelioruz 18 gün birlikte olcazzzzz yuuuupppiiiiiii
Ayy hadi inşallah senin adına da çok sevindim tatlım herkescikler mutlu olsun böyle yaaaayy ne güzel çookk güzel vakit geçirirsiniz inş. bende arabayla çanakkaleye gidiyorum bayramda 2 gün aşkımla kalcam. umarım herkes en kısa zamanda görür sevdicekleriniiii
İnşallah canım darısı sizlere olsuninşallah çoook güzel bi 18 gün geçirirsiniz canım ...
iyi geceler canım seni seviyoruzhadi iyigeceler kızlarrrr hepinizi seviyorummm yarın görüşürüzzz
Giz Canım saol inşallah geçircez bakalımayşegül canım çok sevindim bol bol hasret giderin
merci canım sen askerinin yanına gidince nasıl çıkarıcaklar bayramda izin veriyorlarmı aileden biri olması gerekmiyormuydu bende pazartesi salı çarşamyaı izin kullancam olmadı gideyim diyorum ama bırakmazlar benle
legocanim yaa ne kaa guzel buketlet bayildimm
ozellikle ilkine. renkleri zerafeti harikaa
Aiiiyyy mutlu oldummmmm :)
Bana kalırsa erguvanları elime toplayıp çıkasım var en doğalı
Yaa benim canım sıkılıyor böyle içimde bi sıkıntı var
Hayrolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?