347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

saol cnm bnm sen daha da guzel olcaksin eminimm

toplantim yeni bittieve yeni geldim ama bitigim
kuzey guney baslarrrr:)

legocanim yaa ne kaa guzel buketlet bayildimm
ozellikle ilkine. renkleri zerafeti harikaa

bende pembe ve mavi ortancalardan istiyorum buketimi gelinliğime de bağlı tabi çok ağır dantelli falan bişey alırsam güle dönüş yapabilirim

:) renkli buket de çok güzel olmuş

ayakkbısıda çok şekerdi ama ben soft renkler tercih edicem inşallah bende halledebilirim bu işleri

mesela paylaşacağım linkteki blogerın 2 gelin çiçeği var birisinin onla kalmasını istemiş düğün işi ayrıntı işi o kadar çok araştırıp duyduğum şey varki şimdiden yoruluyorum oluruna bırakmakta istemiyorum

Pembe Evren: An itibarıyla " pembelendi benim ayaklar " a dostlar...

paylaşmaz olurmuyuz canım ön sayafalrda ekledik valla çok güzel zaman geçiyor böyle olunca

paylaşmaz olurmuyuz canım ön sayafalrda ekledik valla çok güzel zaman geçiyor böyle olunca

onları gördüm canım ama dün daha bi çok vardı bugün az geldiler gözüme
aşkım gelsede bende başlasam gelinlik denemelerine oh oh resimleri de buraya koysam da siz de yardımcı olsanız bana mesela

kızlarrrrrrr çook mutluyummm
Biletimi aldım şimdi bayramda sevdiceğime uçuyorum bayram tatili sonrasında dağıtım izni başlıyor bi istanbul turu ve sonrasında benm memlekte gelioruz 18 gün birlikte olcazzzzz yuuuupppiiiiiii

ayy ne güzel çookk güzel vakit geçirirsiniz inş. bende arabayla çanakkaleye gidiyorum bayramda 2 gün aşkımla kalcam. umarım herkes en kısa zamanda görür sevdicekleriniiii

inşallah çoook güzel bi 18 gün geçirirsiniz canım ...

ayy ne güzel çookk güzel vakit geçirirsiniz inş. bende arabayla çanakkaleye gidiyorum bayramda 2 gün aşkımla kalcam. umarım herkes en kısa zamanda görür sevdicekleriniiii
Ayy hadi inşallah senin adına da çok sevindim tatlım herkescikler mutlu olsun böyle yaaa

ayşegül canım çok sevindim bol bol hasret giderin

merci canım sen askerinin yanına gidince nasıl çıkarıcaklar bayramda izin veriyorlarmı aileden biri olması gerekmiyormuydu bende pazartesi salı çarşamyaı izin kullancam olmadı gideyim diyorum ama bırakmazlar benle

Giz Canım saol inşallah geçircez bakalım

legocanim yaa ne kaa guzel buketlet bayildimm
ozellikle ilkine. renkleri zerafeti harikaa

Aiiiyyy mutlu oldummmmm :)
Bana kalırsa erguvanları elime toplayıp çıkasım var en doğalı

Yaa benim canım sıkılıyor böyle içimde bi sıkıntı var
Hayrolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…