347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Piii ben gelip arada bi iki üç sayfa okuyorum geçmişten sonra geri dönüyorum filan :)
Nikitam balım daha önce de söyleyecektim hep unutuyorum yahu
Ne kadar güzel bi gelin olmuşsun sen öyle maşallahhhh
Ayrıca çiçeğin de güzel
Hem bunu kafana takmaman da harika
Ben mesela çok detaycıyım ve ıvıra zıvıra çok takılırım
İnşallah o günü kendime zehir etmem

Bi de ben sigara aldım bugün
Arada bi kaç yakıp bırakıyordum ama sürekli kullanmıyordum
Manyak mıyım neyim durdum durdum biizmki bırakacağı zaman ben başlıyorum
Yok ya başlamak değil de elimde paket olmayınca sürekli içesim geliyor
Bak şimdi hiç bişicik yok
Bi nefes içtim bıraktım
Baba korkusu da var o ayrı

Ay ben gelin çiçekimi mavi istiyorum :)
Pek gelin çiçeği gibi değil ama şu hoş misilağğğ
http://becomingthebride.com/wp-content/plugins/jobber-import-articles/photos/140842-blue-bride-flowers-2.jpg

Yahut şöyleeee
http://www.trendus.com/images/news/photogallery/small1/vera-wengin-gelin-buketleri-195333-17082012103513.jpg

Ama eminim o zamana kadar zilyon kez değişir fikrim
Çok güzel buketler görüyorum çünkü

Son düzenleme:

nikitanın fotoları kaçıncı sayfada kızlar banada bi söyleyin bende göreyim artık:))

ooo maaşallah hareketlenmiş buralar kızlar ya siz şafağı neye göre sayıyosunuz ben sayıyorum daha 113.gündeyiz ....

ooo maaşallah hareketlenmiş buralar kızlar ya siz şafağı neye göre sayıyosunuz ben sayıyorum daha 113.gündeyiz ....

canım terhis günleri birlikten birliğe göre 1-2 gün oynayabiliyor.
bizim şafak 112. 17 ocakta çıkacak sevgilim izin kullanmazsa

Son düzenleme:
canım terhis günleri birlikten birliğe göre 1-2 gün oynayabiliyor.
bizim şafak 112. 17 ocakta çıkacak sevgilim izin kullanmazsa

hımm anladım canımm ben hep yedeksubay.tk sitesine göre takip ediyorum 113.gündeyiz bugun ve 42. gün benim sevdiğimde izin kullanmayı düşünmüyordu ama belki kurbanda kullanırım dedi ben kullanmasını istemiyorum bir an önce bitsin de gelsin en geç ocak 18.de döner diye umut ediyorum izin kullanmazsa kullanırsa ne olur bilmem...

kızlarrr bugün az konuşmussunuz çabucak bitti eski sayfalar hayrolaaa eeee hani bugün gelinlik hani bugün saç falan da yok
nikitam sana bakmaktan marullara bakmayı akıl edememiştir zaten kimsecikler çokk güzel bi gelin olmuşsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…