kızlarr mesai saatimin sonuna yaklaşırken burayı okumadan gitmiyim dedim :)
nikitaaa tatlım çok güzel bi gelinn olmuşsunnn maşallahh
Çiçek buradan güzel gözüküyo. ama 2. koyduğun fotoğraftaki daha zarifmiş tabii.
Oda nazar boncuğunuz olmuş herşeyiyle güzel bi düğününüz olmuş çünkü
Bende çiçeğimii atmak istiyorumm ama arkam dönükken denk getiremem sağa sola fırlatırım diye korkuyorum bu konuda biraz beceriksizim
saol tatlım , o senin güzelliğin
kuzum ya ben de sana kanım nasıl bu kadar çabuk kaynadı şaşırmıştım :)
demek kii kan çekiyor :))))))))))
Nikita'm benim çiçekim bile hazır desem.Çoktan araştırıldı o konular araba süslemesine kadar. Hatta kına gecemde arkadaşların takacağı duvaklara kadar. Herşey hazır sayılır alması kaldı. Hiç bir zaman son ana bırakmam işimi ufacık detayları bile hesaplarım. İnş. düğündede hep planlı gideceğim sonra üzülmeyim diye ama şunu biliyorum her an herşey olabilir bir arkadaşım istediği gibi yaptırdı ama evde unuttu çiçeğini. Böyle şeylerde var. Kısmet artık.
saol babılım balım :)
ya ççok da iğrenç değildi ama, marull yapraklarını biraz çıkardım sonradan :)
at att , çok zevkli oluyor :) hele sonradan kameradan izlerken çok eğlendiğimizi daha net gördük :)
bütün kızlar toplandık şarkısı çalmaya başladı, ben elime mikrofonu aldım, erkekler dışarı, evliler dışarı, tüm bekar kızlar pistee diye bağırdım. arada kaçaklar oldu onları tek tek çıkardım :) ,
sonra fırlattımm, tabii ben çok becereksiz biri olduğumdan, dj de pistten 2 basamak yukarıda durduğundan ben de oradan fırlattığımdan dolayı tavana çarptı :):):)):)
sonra hop bi kargaşa gördüm kapışmalar :) sonradan bir arkadaşım alıverdi :))) 1 ay sonra erkek arkadaşı ailesi ile tanışmak istedi,
tanıştılar, 4 ay sonra nişan,
bu mayısta evleneceklerdi, nişanlısı bir rahatsızlık yaşadı ama atlattı şükür, o yüzden düğün ertelendi ekimde evlendiriyorum :)
işin ilginci evlilik düşünceleri yoktu, çiçeğim ne kadar maruldan da olsa uğur getrdi sanırım :)
Nikita'm benim çiçekim bile hazır desem.Çoktan araştırıldı o konular araba süslemesine kadar. Hatta kına gecemde arkadaşların takacağı duvaklara kadar. Herşey hazır sayılır alması kaldı. Hiç bir zaman son ana bırakmam işimi ufacık detayları bile hesaplarım. İnş. düğündede hep planlı gideceğim sonra üzülmeyim diye ama şunu biliyorum her an herşey olabilir bir arkadaşım istediği gibi yaptırdı ama evde unuttu çiçeğini. Böyle şeylerde var. Kısmet artık.
ay canım ya ne güzel eğlenmişsiniz. Ömrünüzün sonuna kadar hatıra kalır bu güzel anlar
benimkide muhtemelen öyle olucak artık tavana sağa sola duvarlara çarpar yada kapmaya çalışan birinin kafasına fırlatabilirim direkt
gerçekten çok uğurluymuşş çiçeğin marul diyip geçmemek gerekiyomuş
Kuzum kanın başka sebeple çekiyor olabilir çünkü yanlış anlaşılma oldu sanırım bizimkiler derken Egemen'i ve ailesini kastettim onlar selanik göçmeni.
Nikita çok güzel bir gelin olmuşsun,Allah mutluluğunuzu daim etsin...bizde baba tarafından Selanik göçmeniyiz oraları gidip görmek çok isityorum inşallah kısmet olur bir gün.
uvvv bugün burası çok kalabalıkkkk
hep böyle olsunn, şen şakrak kimse keyfimizi bozmasınn
benim sevgiliminde 2 gün sonra teli elinde olcak artık rahat rahat konuşabilcez diye düşünüyorum
yani öyle oluyor dimi, teli yanında olan var mı ? istediğiniz zaman konuşuluyor değil mi :))
boşa hayal kurup sonra onun başının etini yemek istemem sonra :)))
bu arada ales staj falan çok moralim bozuk
halen staj yerimi ayarlayamadım
kızlar bana şans dileyin lütfen kafam hep askerde olduğu için yoğunlaşamıyorum başka şeylere
bu arada nikita çok resim koyma nazar değicek
nikita canım çiçek nazar olmuş valla fotolarınız harikaydı iç çiçeğe dikkat bile etmedim yada bilgisizlikten
ne çok selanik göçmeni var izmirde çok kaşılaştım sonra aydındada varlar ve en son kuşadasında herkes selanik göçmeni renkli gözlü son derece kibar ve gençlerdi 40 yaşında bir bayan sanırsın 30 yaşında neden çünkü zeytinyağıyla yüzüne bakımdan tutu herşeyi düzgün besleniyolar oksijen bol
ailemle beraber hayran kaldık selanikten göç edenler hatta annem çok seviyorum atamın akrabalarısınız dedi ordakilere gözler herşey benziyor tabibabamda espiriyle atan iyi yerlere yerleştirmiş bak ne iyi coğrafyası mevsimi herşeyi harika diyor
benimde fikrim değişmezse böyle bir buket istiyorum bu forumdan özellikle gelinlik konusunda çok bilgi edindiğim bir arkadaş kendisi provanias giymişti yaaa güller böyle yada beyaz olup pudra pembesi kurdele kullanılıcak daha soft renkler tercihim
Eki Görüntüle 518646
Nikitanın resimlerini bi ben göremedimm(( bulamıyorumm nerdeee ((
buraya ekledimm, geçmiş sayfalarda canım ama dur senin için bi tane koym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?