olsun o kadar kıskançlıkta iyidir
Günaydın kızlar
nöbetten sonra hemen aşkım aradı yorgunmuş baya uyucam dedisabah güne onun sesiyle uyandım zaten bi afalladım telefon çalınca çünkü tam rüyamda onu görüyordum yanımdaydı
giz paylaştığın gelinliklerden 3.sü tam benim istediğim model dün bu modele bakıp çok beğenmiştim nasip olursa onu istiyorum
kızlarrrr ben geldimm
nasılsınız?
10 gündür aşkım yanmdaydı bu sabah yolladım memleketinebirazcıkta ailesiyle kalsın.
nasıl geçti 10 gün anlamadım valla yeni gelmişti halbuki.inşallah şafakta hemencecik anlamadan geçer gider.
arada sırada girip yazdıklarınızı okudum ama yorum yapamadım
yeni gelenler olmuş hoşgelmişler
nişan kararı alanlar olmuş hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar diliyorum herkese
ayrıca paylaştığınız gelinlik modellerine bayıldım bayıldımm hepsi çok güzeller
bizde düğün tarihimizi belirlerdik gibi bişey 30 ağustos diye düşündük kısmetse. salon işinide hallettik sayılır 1 aya kadar kesinleşecek inşallah. aşkım burdayken halledelim istedik aklı kalırmış yoksa
benim erkek arkadaşımda seferihisarda suan :) sıkıntılı bi yer degil ben gittim zaten dışarı cıkamıo 2 haftadır :)
incicicegiii 30 ağustos düşünüyoruz bizdee aynı günün gelinlerimi olacağız ne :)
Kızlar ben yatıyorum size iyi geceler tatlı rüyalar(sevgililerinizi görün) :))
Demiii ama o kadr da ipleri bırakmaylım
Sürekli ayrıydık biz malesef ama askerlik apayrı bişeymiş yaaa daha farklı şeyler hissettiriyorayrı kalmakta lazımmış birazcık iyi yanlarıda oldukça fazla :))
Kızlar ben yatıyorum size iyi geceler tatlı rüyalar(sevgililerinizi görün) :))
aaaaa gerçekten miii ??? hmmm allah kavuştursun canm. Kısa dönem galiba benim askerim kasım 15ten sonra oraya geçecek.. Gittin demek nasıl bi yer rahat mı yollar falan? Ayy ne çok soru sordum
ayy ne güzell kısmetse aynı gün gelin olucaz
evet canım kısa dönem valla ben gaziemirde bi tanıdıgımızda kalıodum onlar benı arabayla götürdüler yollar fln gayet iyi.. zaten seferihisarın merkezinde yani yanında marketler fln var..lojmanla fln yanyana..oyle dagın başı fln degil.. onunden dolmus otobus hersey gecio yani..ama usta birligi oldugu için işte biraz daha yogun bi d daha az carsı veriyolar sanırım..ama hergun cok rahat konusuyoruz.. benimki ocakta gelio ama olmazsa soylerız tanısırlar orda :)
Aaa ben senin bu evlilik kısmını görmemiştim demek hemen hemen netleşti tarihinizi ne güzeeellll
Çok mutlu olun inşallah canım 30 Ağustos2013 Aşkınızın zafer günü olsun artık
nişanlım gitmeden halletmek istedi biraz erken oldu sanki ama o olmadan tek başıma karar vermekte istemedim ben.
aklımda kalmasın kendmizi ona göre ayarlayalım dedi
çok teşekkür ederim canım inşallah zafer günümüz olur 3 seneyi geçicek nişanlanalı çünkü
kızlar benim de içim sıkılıyor ya mezun olalı 4 ay olcak ben hala iş bulamadım
millet iş değiştiriyor ben hala boştayım
Nişanlın çok doğru düşünmüş canım.. Oo baya olmuş sizin nişan süreniz bişelerin netleşmesi zafere adım adım yaklaşmanız çok yerinde olmuş olur bu durumda
evet canım baya oldu
şehirler ayrı olnca görşmek zor oluyo bizde nişanı yapalım dedik. iyide oldu çünkü hep iş için afyon isteyen kuzucuk tek tercih yapıp izmiri seçti
nişanlımın atanmasıydı askerlikti derken oldu işte
hayırlısı olsunda hakkımızda ben 1 sene daha beklerim
ayy ne güzell kısmetse aynı gün gelin olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?