347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

seduluuuu bikaç gün önce aynısı yaşadım.rüyamda görüyodum yanyanaydık eğleniyorduk mutlu mesut o ara bir telefona rüyam bölündüüü diye saymaya başladım :SS meğersem askerimmiş bu sefer ağla ağla iyice sinirlerim bozuldu:2::2:

incicicegiii 30 ağustos düşünüyoruz bizdee aynı günün gelinlerimi olacağız ne :)

benim erkek arkadaşımda seferihisarda suan :) sıkıntılı bi yer degil ben gittim zaten dışarı cıkamıo 2 haftadır :)

aaaaa gerçekten miii ??? hmmm allah kavuştursun canm. Kısa dönem galiba benim askerim kasım 15ten sonra oraya geçecek.. Gittin demek nasıl bi yer rahat mı yollar falan? Ayy ne çok soru sordum

aaaaa gerçekten miii ??? hmmm allah kavuştursun canm. Kısa dönem galiba benim askerim kasım 15ten sonra oraya geçecek.. Gittin demek nasıl bi yer rahat mı yollar falan? Ayy ne çok soru sordum

evet canım kısa dönem valla ben gaziemirde bi tanıdıgımızda kalıodum onlar benı arabayla götürdüler yollar fln gayet iyi.. zaten seferihisarın merkezinde yani yanında marketler fln var..lojmanla fln yanyana..oyle dagın başı fln degil.. onunden dolmus otobus hersey gecio yani..ama usta birligi oldugu için işte biraz daha yogun bi d daha az carsı veriyolar sanırım..ama hergun cok rahat konusuyoruz.. benimki ocakta gelio ama olmazsa soylerız tanısırlar orda :)

ohh ohh rahat bi yer olması çok iyi yaa yani izmire çok hakim değilim küçükken bi kaç kez gitmiştim şimdi gitsem kaybolurum yolların iyi ve yerinin merkezi olması mutlu etti beni =) Muhtemelen tanışcaklar canım kasım-ocak arası aynı yerde olurlar. Konuşmakonusunda sıkıntı yaşamayız zaten tlefonu serbest olccak sabah8 akşam 5 arası birliğinde olcak konuşuruz rahatça da işte görüşme kısmı sancılı olcak artık napalım seferihisar a demir atcaz

Aaa ben senin bu evlilik kısmını görmemiştim demek hemen hemen netleşti tarihinizi ne güzeeellll
Çok mutlu olun inşallah canım 30 Ağustos2013 Aşkınızın zafer günü olsun artık

nişanlım gitmeden halletmek istedi biraz erken oldu sanki ama o olmadan tek başıma karar vermekte istemedim ben.
aklımda kalmasın kendmizi ona göre ayarlayalım dedi
çok teşekkür ederim canım inşallah zafer günümüz olur 3 seneyi geçicek nişanlanalı çünkü

Nişanlın çok doğru düşünmüş canım.. Oo baya olmuş sizin nişan süreniz bişelerin netleşmesi zafere adım adım yaklaşmanız çok yerinde olmuş olur bu durumda

kızlar benim de içim sıkılıyor ya mezun olalı 4 ay olcak ben hala iş bulamadım
millet iş değiştiriyor ben hala boştayım

bu zamanda hiç kolay değil cnm iş bulup girmek.allah hepimizin yardımcısı olsun.strese sokma kendini akışına bıraktığında daha çabuk oluyor herşey...

Nişanlın çok doğru düşünmüş canım.. Oo baya olmuş sizin nişan süreniz bişelerin netleşmesi zafere adım adım yaklaşmanız çok yerinde olmuş olur bu durumda

evet canım baya oldu
şehirler ayrı olnca görşmek zor oluyo bizde nişanı yapalım dedik. iyide oldu çünkü hep iş için afyon isteyen kuzucuk tek tercih yapıp izmiri seçti
nişanlımın atanmasıydı askerlikti derken oldu işte
hayırlısı olsunda hakkımızda ben 1 sene daha beklerim

aynen öyle hayırlısı olsunda... Hani derler ya geç olsun temiz olsun sizinkide öyle olsun işte inşallah...
Valla el mahkum istersen bekleme bi sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…