Kayınpederimin tansiyonu yükselmiş, hastaneye götürmüşler bugün.Büyük 20, küçük 12'ymiş.
kızzlaaarrr merhabalaarr
bi kaç gündür pek uğrayamıyorum uğrasam da öyle bir iki dakika genel ruh halınıze bakabiliyorum ancak
sizlere bi sorum olacaktı... bu konuyla ilgili daha önce ayrıca başlık açılmış ama güncel değil çok eskide kalmış bi de yazanlar tanıdık değil o yüzden asker yareni olan canıımmmm arkadaşlarım olarak sizi daha yakın ve samimi bulduğum için size sormak istiyorum.bugün doktora gittim 3 yıldır alnımda sürekli tekrarlanan sivilcelerme çare arayışı içindeyim. bir sürü krem kullandım faydası yokk öyle çok aşırı değil 3-4 tane amaa sık sık tekrarlıyo ve çokk acıyodu veee sadece ama sadece alnımda çıkıyordu kremler işe yaramadı diynce doktor da roaccutane verdi. ilaç elimin altında ama nette okuduğum yorumlardan dolayı çok fena korktum yaklaşamıyorm bile. kullananınız, çevresinde kullanmış olan tecrübesi olan varsa nolurr bi akıl verin bana (( kurum sınavlarına hazırlanıyorum yoğun ders çalışmam gerekiyo konsantrasyon bozukluğu bel sırt eklem ağrısı yaptığı söyleniyo dayanılmaz boyutlarda mı acabaa ders çalışmamı engeller miii ( çalışamazsam işe giremem işe giremezsem de birsürü birsürü sıkıntılar yaa uff napcaammm ((
ayy
çok geçmiş olsun canım benimm ,çok geçmiş olsun.. iyi mi şimdi? hastanede mi???
benim babamın da çok yükselir böyle, srekli ilaç kullanıyor
aman dikkat etsin ya, tansiyon dan nefret ediyorum
kızlarr,
arkadaşım evleniyor :) üni.den ev arkadaşım,
cumartesi günü antalya ya gidiyorummm
ona düğün için şu şekilde bir set aldım, pırlantalı, ama toz pırlanta tabii :)
güzel mi sizce
Eki Görüntüle 519129
Vallahi ben bilmiyorum o ilacı hiç
ama yan etkileri olan ilaç kullanımına ben karşıyımyine de bir dr una danış tbii ama,
eğer yan etkileri yoğun hissediliyorsa ve seni korkutuyorsa hiç hiç bulaşma...
2 tane sivilce geçicek diye, ders çalışmanı vs etkilerse hele hiç bulaşma, benim fikrimce..
Canım sorma tansiyon hastası değil aslında ama bizimkine çok üzülüyor. Annesi de üzülüyor ama babası bir başka düşkün sürekli ağlıyor. Sonuçları bekliyorlardı hani geçici mi kalıcı mı bu tansiyon diye. Neyseki kalıcı değilmiş. Taburcu ediyor olmalrı lazım şimdi.
Canım çok şık çok zarif allah mutlu etsin. Çok zevklisin ben çok beğendim.
beğendin mi ciddenn,, çok sevindim..
ben de beğenerek aldım, inşallah o da beğenir...
:)
böyle benden anı kalacak bişey olsun istedim, maddi sıkıntısı da yok kendisinin, altın alırsam bişeye yaramıcak yani
bari böle anı kalır diye düşündüm,
umarım beğenir :)
Beğendin mi ne demek bayıldım gerçekten müthiş bir seçim. Gelinliğin üzerine bile olabilir. Çok zarif. Bana gelse ben çok mutlu olurdum mesela. Herşeyden önce düşünmen yeter ama ben arkadaşının da çoook beğeneceğine eminim.
slm kızlarrr..nete bi girim dedim gene şehit haberi var offff allah belalarını versin ya!! hakkari çukurca 2 şehit 4 yaralı bi şehitin eşi 5 aylık hamileymiş yeterr artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?