- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
aynen öyle hayırlısı olsunda... Hani derler ya geç olsun temiz olsun sizinkide öyle olsun işte inşallah...
Valla el mahkum istersen bekleme bi sene
İyi geceler tatlım Allah rahatlık versinkızlar hepinize iyi geceler bende yatayım artık
tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
Bitmiyor sanki geceler onlarsız... Daha da uzuyoriyi geceler kızlarrr....serhatsız bir geceyi daha deviriyorum.kokusunu çok özledim
:) olsun artık sende onlardan sayılırsın bölece sende bizdensin fln şeklinde kıvırayım bari :)
enişteye de kanım kaynamıştı zaten :) çok sevgi dolu bakıyo sana ondan sanmıştım, meğer tek sebep o değilmiş
Günaydınnn kızlarrr
ŞAFAK: 111
Eheheh senin kıvırmanı yerim ben.Tabi canım ne kaldı şurda sesver olmama. Enişte gözlerini alamıyor benden, bende kameralardan. Sürekli fotoğrafçıya çalışmışım.
canım günaydın güzel kıvırdım ama di miii:):)
ay ama o foto çekimi çok güzel bişeyy
benim de kori diyor ki o gün , vay arkadaş, içinden ne çıktı senin foto çektirirken bi havalar bi bilmemne, ne kaddar meraklıymışsın, bi sakin ol bi düzgün dur :) :
Aynen minik kuşum bizimkide bir bana bak ama aşkım ya diyor. Ben sürekli adama gülüyorum.
Ayyy ne güzel 2 aycık kalmış sadece kavuşmaya. Darısı başımıza inş.
günaydın kızlarr şafak bir gün daha attıı 100 den düşmeye az kaldıı 100 den düşünce daha güzel atcak sanırım şafak ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?