347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cik cik kuşlar öterken hepinize günaydınnn
şafağımı bir gün daha attırabilmenin huzuruyla buraya yazıyorum
benim yar 3-7 nöbetinde bende onla nöbet tuttum giibii :))
şimdi yaticiğimm
hepinize kocaman öpücüklerr :))
akşama görüşmek üzere
sevvgilerrrrr :)))

Eheheh senin kıvırmanı yerim ben. Tabi canım ne kaldı şurda sesver olmama. Enişte gözlerini alamıyor benden, bende kameralardan. Sürekli fotoğrafçıya çalışmışım.

Eheheh senin kıvırmanı yerim ben. Tabi canım ne kaldı şurda sesver olmama. Enişte gözlerini alamıyor benden, bende kameralardan. Sürekli fotoğrafçıya çalışmışım.

canım günaydın güzel kıvırdım ama di miii :):)
ay ama o foto çekimi çok güzel bişeyy
benim de kori diyor ki o gün , vay arkadaş, içinden ne çıktı senin foto çektirirken bi havalar bi bilmemne, ne kaddar meraklıymışsın, bi sakin ol bi düzgün dur :) :

Aynen minik kuşum bizimkide bir bana bak ama aşkım ya diyor. Ben sürekli adama gülüyorum.

Aynen minik kuşum bizimkide bir bana bak ama aşkım ya diyor. Ben sürekli adama gülüyorum.

ben hatta abartıp bi ara önden önden yürüyordum fotocu da çekiyor, baktım kori yok yanımda :) o kadar kaptırmıştım ki, korhan geride kalmış
ay çok güzel bi gündü..
çok eğlenceli..
insanın kendisini böyle dünyanın merkezi gibi hissettiği bi gün. herkes pervane çevrende..
en önemli şey o gün çok rahat olmakk
ben hiç saçıma prova vs de yaptırmamıştım, model de bakmamıştım, herşeyi kuaförüm yaptı. haatta ben o kadar rahattım ki, kızlarla gittim kuaföre en yakın 6 arkadaşımla, benim saçım herkesten önce bitti makyaj vs . gelinliği giydim oturdum, sağa sola karıştım, onun saçını söyle yapın bunu böyle yapın :) ne kadar rahat gelinsin sen ya şoka sokuyosn bizi demişti kuafördekiler. kuaförde foto çekimi de çok güzelll :)
aman ya bu evlilik muhabbeti yeniden evlenesimi getirio benim :)
çok güzel bi gün vallahi hepiniz tadını çıkarın boll bolll...

Bi uzuNgol mu gordumm oradaa:))
Allah nasip etsin terhisin hemen sonrasi solugu uzungolde almayi planliyoruz.
Daha guzel bi yer olamaz sanirim hasret giderip kafayi dinlemek icinn
Az kalmis ne guzel sizin.hemencik kavusunn

günaydın kızlarr şafak bir gün daha attıı 100 den düşmeye az kaldıı 100 den düşünce daha güzel atcak sanırım şafak ne dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…