347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarrr nasıl gidiyo?? bu haftayı da bitiriyoruz yavaş yavaş çok şükür

Amanda aman tatlı telaşlar başlamış, ben sayfalarca liste yapmıştım. Eşime çok çektirdim o konuda gündelik çay altlıklarını bile 1,5 saatte beğenmiştik düşünün. Ama o telaşlar güzel telaşlar ya stres olmadan sıkıntı yapmadan keyfini çıkartmaya çalışın. Eşim geçen seninle alışveriş yapmayı özledim dedi ki bu beni gerçekten özlediğini gösterir onu bile özlemiş yani ben alışveriş yaparken çok kararsızımdır bazı konularda.

selam kızlarrr nasıl gidiyo?? bu haftayı da bitiriyoruz yavaş yavaş çok şükür

Bu hafta hızlı geçti gibi, işyerindekiler benimle birlikte plaka sayıyorlar. Bugün daha yerime oturmadan bugün Yalova dediler : ) 8 gün kaldı aşkıma uçmaya. İstanbulda çizme kaban giyiyoruz, Adana'da benimki tişörtle terliyormuş. Mevsimlerimiz bile farklı Tam 10 kilo verdim eşim beni görünce nasıl bir tepki verecek acaba. Geçen komutanı demiş eşime sen çok kilo verdin diye. Dedim bende ben dal gibi oldum sende kilo ver yanıma yakış Şakayla dedim tabi.

Son düzenleme:

ne güzel az kalmış kavuşmanıza, çabucak geçer 8 gün

Ay bu haritayı boyayınca morelim bozuldu. Küçücük küçücük şehirleri boyadım haritaya fazla etkisi olmadı Şöyle Konya'yı boyamak istiyorum, Sivas'ı , Erzurum'u, Van'ı haritama etki etsin diye. Amaaa en çok Adana'yı boyamak istiyorum çok istiyorum çok istiyorum.

Canım balıkesir e döndü zaten... İzmir askeri hastanesi demiş git balıkesir devlet hastanesinde yapsınlar sana fizik tedaviyi.. ordan oraya gönderiyorlar canı çıktı ya zaten beli ağırıyor

Bende Ankarayııııı

Böylelikle benim de canımı görme hayallerim suya düştü bakalım fizik tedavi esnasında nasıl olacak devlet hastanesinde yapmayalım diye izmir e gönderdiler şimdi tekrar git onlar yapsın dediler sinirleri çok bozuk valla... şehire 28 km uzaklıkta karakol nasıl olacak gidip gelip üşütürse fizik tedavi hiçbir işe yaramaz.. şehirde kalmas lazım

cumartesi Van'ı boyucam bende çok sevinçli oluyo insan öyle kocaman il boyayınca

Stanki canım ben de bugün aynı şeyi düşündüm Yalovayı boyarken isyan ettim. Benim de gözüm Konya da ve Sivas da.

Canım balıkesir e döndü zaten... İzmir askeri hastanesi demiş git balıkesir devlet hastanesinde yapsınlar sana fizik tedaviyi.. ordan oraya gönderiyorlar canı çıktı ya zaten beli ağırıyor

Anladım canım. Geçmiş olsun tekrar. Yollarda perişan ettiler çocukcağızı hasta hasta.

Stanki canım ben de bugün aynı şeyi düşündüm Yalovayı boyarken isyan ettim. Benim de gözüm Konya da ve Sivas da.

Harita üzerinde stratejiler geliştiriyorum. Haritayı gözümün önünden kaldırdım. 2-3 gün biriksin ondan sonra boyayacağım.

Kızlar özcan deniz den Geçmiyor Günler şarkısını size armağan ediyorum...

2007hu sana Kenan Doğulu'dan "Bunlar Da Geçer" şarkısını armağan ediyorum.

[video=youtube;vd99OAW_OXs]http://www.youtube.com/watch?v=vd99OAW_OXs[/video]

Selam kızlar
sevgilim nöbette konuşuyorduk telefonda
bi mola verdik bakayım dedim buraya

Teşekkür ederim bu arada ismim Hümeyra... Ne yapayım ya 67 gündür yüzünü görmüyorum çok özledim

Canım memnun oldum, o zaman tüm özleyenlere armağan olsun bu şarkı.

[video=youtube;rGLwzWdh-SQ]http://www.youtube.com/watch?v=rGLwzWdh-SQ[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…