selam kızlarrrnasıl gidiyo?? bu haftayı da bitiriyoruz yavaş yavaş çok şükür
Bu hafta hızlı geçti gibi, işyerindekiler benimle birlikte plaka sayıyorlar. Bugün daha yerime oturmadan bugün Yalova dediler : ) 8 gün kaldı aşkıma uçmaya. İstanbulda çizme kaban giyiyoruz, Adana'da benimki tişörtle terliyormuş. Mevsimlerimiz bile farklıTam 10 kilo verdim eşim beni görünce nasıl bir tepki verecek acaba. Geçen komutanı demiş eşime sen çok kilo verdin diye. Dedim bende ben dal gibi oldum sende kilo ver yanıma yakış Şakayla dedim tabi.
Yok canım ayağında bir sorun yok ama ortamdan biraz uzak kalmak istediği için ağrı var deyip rapor aldı 3 gün. İnşallah doğru bir karardır canım.
Canım valla o kadar midem bulandı ki askeriyeden bu kadar olayların döndüğünü bilmiyordum ben. Hiç akrabalarımda falan da yok ki askere giden. Canım senin nişanlının belli oldu mu durumu gidiyor musun İzmire. Ee şimdi çıkabildiyse akrabasıyla hafta sonu seninlede çıkabilir sanırım.
Ay bu haritayı boyayınca morelim bozuldu. Küçücük küçücük şehirleri boyadım haritaya fazla etkisi olmadıŞöyle Konya'yı boyamak istiyorum, Sivas'ı , Erzurum'u, Van'ı haritama etki etsin diye. Amaaa en çok Adana'yı boyamak istiyorum çok istiyorum çok istiyorum.
Ay bu haritayı boyayınca morelim bozuldu. Küçücük küçücük şehirleri boyadım haritaya fazla etkisi olmadıŞöyle Konya'yı boyamak istiyorum, Sivas'ı , Erzurum'u, Van'ı haritama etki etsin diye. Amaaa en çok Adana'yı boyamak istiyorum çok istiyorum çok istiyorum.
Canım balıkesir e döndü zaten... İzmir askeri hastanesi demiş git balıkesir devlet hastanesinde yapsınlar sana fizik tedaviyi.. ordan oraya gönderiyorlar canı çıktı ya zaten beli ağırıyor
Anladım canım. Geçmiş olsun tekrar. Yollarda perişan ettiler çocukcağızı hasta hasta.
Stanki canım ben de bugün aynı şeyi düşündüm Yalovayı boyarken isyan ettim. Benim de gözüm Konya da ve Sivas da.
Kızlar özcan deniz den Geçmiyor Günler şarkısını size armağan ediyorum...
2007hu sana Kenan Doğulu'dan "Bunlar Da Geçer" şarkısını armağan ediyorum.
[video=youtube;vd99OAW_OXs]http://www.youtube.com/watch?v=vd99OAW_OXs[/video]
Teşekkür ederim bu arada ismim Hümeyra... Ne yapayım ya 67 gündür yüzünü görmüyorum çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?