347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar herkese iyi akşamlar pek giremiyorum ben umarım iyisinizdir

canım geçmiş olsun askerine üzüldüm talihsizliklere
kardeşinide okumuştum dualrım seninle canım atın üstünüzdeki karabulutları

muss87 canım sizede geçmiş olsun neden böyle kötü şeyler oluyor bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun bütün doğum günlerini sevdiğinle huzurlu bir şekilde geçir canım

bizde denetlemeler var ve ben ankaraya gidemiyorum oysaki ayda bir gidicektim denetlemeler öyle sıkı ki hiç kavga etmeyen biz hergün fikir ayrılığına düşüp zıtlaşıyoruz çok saçma sebepten laf sokuyoruz işim gücüm yoğun hem işler hem böyle saçmalıklar stresi var çarşıları kilit oda haklı ama benimde iş düzenm değişiyor şu dönem kazasız belasız atlatılsın dahada bişi istemiyorum

ben askeriye ile ilgili hiç bişi bilmiyorum analtmıyor ne yediğini hiç bişiyi anlatmıyor gece nöbetleri hergün tutuyormuş onu bile yeni söledi takarsın sen şimdi kafaya yandık diyor hani beni oyalıyor, birlikteki herkes dağa gitmiş 5 gün ordaymış kocaman yerde az kişi kalmışlar oda nizamiyede belli işleri olanlar onuda yeni söyledi

gerçi anlatmasına lüzüm yok burda ne anlatıyorsanız oda çoğunlkta onu yaşıyor sırf o sapık adamların varlıkları yüzünden ben nizamiyeye gidip ziyaret edemiyorm oraya gelmemi kesinlikle istemiyor nefret etti askeriyeden bide ailesi askeriyede kalsın dedyip duruyorlardı oda verdi herkese gerekli cevabı

geçsin artık vakit hergün hatırlayamadığım sebeğten birbirimizi yemek istemiyorum 5 dakkada olsa kafamı öne eğip üzülmek istemiyorm ben böyle değildim o böyle değildi gittiğinden beri didişmedik son 5 gündür didiştiğimiz kadar

Son düzenleme:

Off off sorma işte benimki de anlatmıyordu bugün çok canı sıkıldı da anlattı işte olanları (( Çok teşekkür ederim canım kardeşim daha iyi de canımın beli fena o da iyi olacak inşallah

Günaydın kızlar.

ŞAFAK: 68 AKSARAY..

2007hu cnm çok geçmiş olsun inşallah gönderirler yanına dinleniceksede evinde dinlenmiş olur en azından.

Günaydın kızlar ....
Şafak 76 Iğdır.

Gizcim öncelikle teşekkür ederim güzel dileklerin için. Inan sevgilinin üstüne fazla gitme. Orda yaşadıklarını hiçbir zaman tam olarak bilmiyoruz. Anlatıyorlar bazıları çok bunaldiklarinda. Yani bilmediğimiz çok şey var. Tamam sen de zor zamanlar geciriyorsun ama yine de alttan al. Benim sesim soğuk çıktığında çok alınıyor sevgilim. Tek destekçileri biziz. Az kaldı 2.5 ay daha dayanmamiz gerek.
Bu arada askerhaklari.com diye bir site var orayı boş kaldıkça oku. Askeriyede dönen olayları görürsün. O zaman daha yumuşak olursun ona karşı.

kıyAmam
sen en pozitif en anlayışla insanlardan birisin canım üzülme sakın derin bi nefes al ve bugünler de geçecek diye ddüşün
ne kadar eskisi gibi yazamasam da girip okuyorum sürekli ,siz bana enerji veriyorsunuz..
bu arada tripliciim canikom nasıl oldun son durum nedir?
geçti mi ağrılar?

Selam kızlar
şafağımız giderek azalırken umudumda giderek azalıyor. sanki hep orda kalacakmış gibi hissediyorum

Selam kızlar
şafağımız giderek azalırken umudumda giderek azalıyor. sanki hep orda kalacakmış gibi hissediyorum

Höytttt :) yok öyle bişeyyyy
söke söke alırız terhisten sonra :)
hatta toplanıp gider koparırız :) bi sürü hatun kimse bizim önümüze geçemezzzzzz:)

Höytttt :) yok öyle bişeyyyy
söke söke alırız terhisten sonra :)
hatta toplanıp gider koparırız :) bi sürü hatun kimse bizim önümüze geçemezzzzzz:)

Ne bileyim ya garip bi durum oldu buraya kadar hızlı geldik ama sanki bu 2 ay 2 yılda geçecek gibi

Ne bileyim ya garip bi durum oldu buraya kadar hızlı geldik ama sanki bu 2 ay 2 yılda geçecek gibi
Yok ya oyle deme bak plakalar hızlı ggeçiyorlar gittikleri günü hatırlasanaaa
155den100edüşene kadar çatlamıştık :) hatta 120 ye gelene kadar zaman geçmemişti :)
şimdi öyle değil azaldıkta sayması da zevklileşiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…