347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sevgiliyle konuşmak, sıkıntılarını az da olsa hafifletmek ve aşkını bir kez daha dile getirmek harika bir duygu :98:

günaydın kızlarr... ŞAFAK:67 ZONGULDAK'a selam yola devamm... Rüyamda aşkımla beraber uyuyoduk nolurdu sanki hiç uyanmasam

bende hiç bilmiyorumki hangisi doğru keşke yardımcı olabilsem.inşallah bir sorun olmadan biter bu olay.herkes korktuğundan şikayet etmek nistemiyordur.

Canım dün gece aradı konuştuk. Herkese şikayet edeceğinden bahsettiği için astsubayın kulağına gitmiş. Tam olarak özür dilememis ama ben vurmak istemedim. Başka kişilere sinir oldum acısını sizden çıkardım demiş. Dün aşkım ayağına 93 kiloluk mühimmat düşmüş. Ayakkabısıni çıkarttırip bakmış falan. En iyisi şikayet etmemek diye karar verdik şu an.

Evet canım aynen oyle. Yüzyüze bakmayacaklar sonuçta. Artık sineye çekecek. Başa bela almaya gerek yok.

Gerçekten nefret ediyorum bu askeriyeden yaaa (( Canım da benim doğumgünümü unutmuştu bende trip atmıştım aynı böle olaylar olmuştu o zaman da .. tüp e selam veriyorlardı falan saçma sapan

Çok aşağılayıcı şeyler..
Canım çok geçmiş olsun sana da. herşey üst üste geliyor. Inşallah raporunu sıhhi rapora çevirir de evine gelir.

muss87, canım gerçekten çok kötü olmuş bu olay nasıl yardımcı olsam bilemedim. eğer şikayetçi olursa olay çok büyüyecekse hiç olmasın şurda ne kaldı ki iyice sinirleri bozulur belki sonra.

Canım teşekkür ederim fikir verdiğiniz için hepinize iyi ki varsınız. Büyük ihtimal olmaycak şikayetçi.

Bu arada safak 77 yalova. Günler geçiyor. Öyle ya da böyle.

Canım teşekkür ederim fikir verdiğiniz için hepinize iyi ki varsınız. Büyük ihtimal olmaycak şikayetçi.

Bu arada safak 77 yalova. Günler geçiyor. Öyle ya da böyle.

canım çok üzüldüm olanlara ya bence de en iyisi şikayetçi olmaması iş büyümesin hiç. nasılsa 77 gün sonra hiçbirini bidaha görmek zorunda kalmıcak

canım çok üzüldüm olanlara ya bence de en iyisi şikayetçi olmaması iş büyümesin hiç. nasılsa 77 gün sonra hiçbirini bidaha görmek zorunda kalmıcak

Evet canım şimdilik kararımiz bu yönde. Inşallah hayırlısı ile sevdiklerimize kavusuruz. Sağ salim gelsinler de başka bişey istemiyorum.

günaydın kızlar canım izmir e hastaneye gitmiş... eğer haftasonu da orda olursa gideceğim onu görmeye :) Tabi hastanedekiler haftasonu izni verirlerse... Sizce olur mu??? yarın tekrar muayene olacakmış büyük ihtiamal haftasonu da orda

Canım bu gece nerde kalması gerekiyormuş. Rapor verirler ise iyi olur. Ama bir fikrim yok. Az da olsa görebileceksin askerini. Bu gece çık yola hemen. Moral olur size de..

Canım bu gece nerde kalması gerekiyormuş. Rapor verirler ise iyi olur. Ama bir fikrim yok. Az da olsa görebileceksin askerini. Bu gece çık yola hemen. Moral olur size de..

Askeri hastanede kalacak canım.. Herşey bi belli olsun da ona göre gideceğim yoksa bugün gidecektim ama oraya almıyorlarmış kimseyi.... haftasonu dışarı izni verirlerse gidip döneceğim

Askeri hastanede kalacak canım.. Herşey bi belli olsun da ona göre gideceğim yoksa bugün gidecektim ama oraya almıyorlarmış kimseyi.... haftasonu dışarı izni verirlerse gidip döneceğim

Hmm almıyorlar mi. Evet canım dışarı çıkabilecek ise git. Sen de giremeyeceksen bir anlamı yok gitmenin. Inş çıkabilir tatlım. Güzel vakit gecirirsiniz sizde.

canım benim öncelikle doğum günün kutlu olsun,, yeni yaşın hep sevinçlerle geçsin...
diğer olaya canını sıkma, benim eşim de bi gün bir arkadaşını dövdü komutan diye delirmişti, şikayett edicem deyip durdu, haksız yere dövdüler çocuğu gözümüzn önünde hem de yumrukla demişti. sonra kendi kendileri, onlardan daha tecrübeli insanlarla konuşarak sakinleştiler. şu an asabidir, biraz zaman geçsin sakinleşir, sen de telkin et, konuş o şekilde, unutsun takmamaya çalşsın , kolay değil tabii

eee senn olmadan olmuyor güzelimm buralar :=) şekerim çokk güzel bir gelinlik bekliyorum senden.. tülden ve hafif dantelden taşlı olmayan.. nedense ben taşlı şeyleri çok sevmem de:=)

Canım taş tuş bende sevmiyorum. Gelinliğim şöyle olacak inş. karar verildi. Vakko'ya gidip görüşeceğiz fiyat konusunda fazla gelirse diktirteceğim.

Annem için bile beğendik o da yine Pronovias, onun içinde Vakko'yla görüşeceğiz.

nasılsın canım daha iyisindir umarım ağrıların azalmıştır.
hayırlı olsun bulaşık makinan güle güle kullanırsın inşallah

Canım sağolasın ağrılarım azaldı.

Canım biz çamaşır makinası, bulaşık makinası, elektrik süpürgesi, ütü, kurutma makinası gibi elektronikleri aldık. Ocakta alacaktık ama oturacağım ev belli olmadığı için onu en sona bıraktık. Sıfır düşünüyoruz belki mutfağında hazır takılı olur dedik. Şimdi kayınvalidemler tv ve buzdolabı alacak. Bu ay çok büyük indirim var çünkü aklınızda olsun.

Muss87 canım şikayetçi olmayacak olmasına sevindim. Zaten az günleri kaldı şurda daha çok yıpranmasın bu olayla.

2007hu çok geçmiş olsun canım sizede askeri hastaneyle aramda 5 durak var. 10 dakika yani.

Son düzenleme:

çok geçmişolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…