Sevgiliyle konuşmak, sıkıntılarını az da olsa hafifletmek ve aşkını bir kez daha dile getirmek harika bir duygu :98:
bende hiç bilmiyorumki hangisi doğru keşke yardımcı olabilsem.inşallah bir sorun olmadan biter bu olay.herkes korktuğundan şikayet etmek nistemiyordur.
diyorum ya bugun anlattı işte biraz çok gülüyordu.. bende dedim ki onlar orda kalıcak sen terhis olucaksın sosyal hayatına döneceksin. komutanlar orada kalmak zorundalar. hiç kafana takma dedim.. unutucaksın hepsini dedim. ewt öyle dedi ..
Çok aşağılayıcı şeyler..Gerçekten nefret ediyorum bu askeriyeden yaaa(( Canım da benim doğumgünümü unutmuştu bende trip atmıştım aynı böle olaylar olmuştu o zaman da .. tüp e selam veriyorlardı falan saçma sapan
muss87, canım gerçekten çok kötü olmuş bu olay nasıl yardımcı olsam bilemedim. eğer şikayetçi olursa olay çok büyüyecekse hiç olmasın şurda ne kaldı ki iyice sinirleri bozulur belki sonra.
Canım teşekkür ederim fikir verdiğiniz için hepinize iyi ki varsınız. Büyük ihtimal olmaycak şikayetçi.
Bu arada safak 77 yalova. Günler geçiyor. Öyle ya da böyle.
canım çok üzüldüm olanlara ya bence de en iyisi şikayetçi olmaması iş büyümesin hiç. nasılsa 77 gün sonra hiçbirini bidaha görmek zorunda kalmıcak
Canım bu gece nerde kalması gerekiyormuş. Rapor verirler ise iyi olur. Ama bir fikrim yok. Az da olsa görebileceksin askerini. Bu gece çık yola hemen. Moral olur size de..günaydın kızlar canım izmir e hastaneye gitmiş... eğer haftasonu da orda olursa gideceğim onu görmeye :) Tabi hastanedekiler haftasonu izni verirlerse... Sizce olur mu??? yarın tekrar muayene olacakmış büyük ihtiamal haftasonu da orda
Canım bu gece nerde kalması gerekiyormuş. Rapor verirler ise iyi olur. Ama bir fikrim yok. Az da olsa görebileceksin askerini. Bu gece çık yola hemen. Moral olur size de..
Canım bu gece nerde kalması gerekiyormuş. Rapor verirler ise iyi olur. Ama bir fikrim yok. Az da olsa görebileceksin askerini. Bu gece çık yola hemen. Moral olur size de..
Askeri hastanede kalacak canım.. Herşey bi belli olsun da ona göre gideceğim yoksa bugün gidecektim ama oraya almıyorlarmış kimseyi.... haftasonu dışarı izni verirlerse gidip döneceğim
Kızlar bana yardımcı olun. Bir fikir verin. Sabah nöbetçi uyuyakalmış ve askerleri 15 dakka geç uyandırmış. İçtimaya da 2 dk. geç kalmış benim askerim ve bir kaç asker. İçtimayı alan astsubayda askerime geç gelen diğer kısa döneme tokat atmasını istemiş. O da diğer askerin yanağına dokunmuş yalandan. Astsubayda çok sinirlenmiş benim askerim ve diğer kısa dönem askere tokat atmış ve diğer uzun dönem geç kalan askerlerede gelişi güzel vurmuş. Çok gururludur benim ki. Gidip direk tabur komutanına çıkacakmış ama askerde silsile kuralı varmış. Bunu yapması suçmuş. Arkadaşları sakinleştirmiş. Şikayetçi olucak ve ben kötü bir şey olmasından çok korkuyorum. Onunla birlikte benim de gururum o kadar incindiki. Dün benim doğum günümdü ve sevgilim hatırlamadı. Ben ona trip attım meğer onun yaşadığı şeye bak. Ona nasıl yol göstermem gerekiyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.. Karmakarışığım...
eee senn olmadan olmuyor güzelimm buralar :=) şekerim çokk güzel bir gelinlik bekliyorum senden.. tülden ve hafif dantelden taşlı olmayan.. nedense ben taşlı şeyleri çok sevmem de:=)
nasılsın canım daha iyisindir umarım ağrıların azalmıştır.
hayırlı olsun bulaşık makinan güle güle kullanırsın inşallah
tripliii, canımm iyi günlerde güle güle kullan cicini inşallah. biz daha büyük parçaları almadık bakalım ne zaman alırız belli değil. ben yavaş yavaş beyaz eşyaları halledelim diyorum ama bakalım ne zaman alıcaz.
Bugün canım aradı o dün o olaydan sonra konuşamadık zaten.. Mr sonucunu almış belinde fıtık varmış... Balıkesir askeri hastanesinde bel fiziik falan bölümü olmadığı için izmir e sevk etmişler... Sabah izmir e gidecekmiş.. İzmir de de yakın bi arkadaşım var benim.. sende gel gündüz görüşürüz akşam dönersin dedi annemlerden izin aldım onlar tamam dediler... ama ama ama o kadar heveslendik ki hemen iner inmez buraya geleceksin demişler((( eğer fizik tedavi verirlerse izmir de kalacak o zaman belli olunca gideceğim görmeye.. Fizik vermezse istirahat verirler demiş doktor... acaba o da kaç gün ankaraya gelmesine izin verecekler mi falan hiçbişey belli değil.. kızlar dua edin de çok önemli bişey olmasın Herşey üst üste geldi yaa kardeşimin kulak zarı delindi sonra canım fıtık oldu var başımızda bi müsibet ama Allah bilir
Hmm almıyorlar mi. Evet canım dışarı çıkabilecek ise git. Sen de giremeyeceksen bir anlamı yok gitmenin. Inş çıkabilir tatlım. Güzel vakit gecirirsiniz sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?