347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım bende o seriden alacağım zaten. Senin beğendiğini bende çok beğenmiştim. 100 tl da hediye çeki veriyorlarmış şuan.

kahvaltı takımı alana mı 100 tl hediye çeki veriyormış .. ama işte ben düşünmüyorum kahvaltı takımı almayı.. çok tabak olucak evimde ozaman. çünkü ben günlük olarak aldıklarımıda 2 takım aldım 12 kişilik olsun diye..

bende aslında kahvaltı takımı almak istememiştim ama herkes kafamı karıştırdı. ben kendim servis tabağı falan alacaktım onunla uğraşacağına bi takım al kolayca dediler.
Canım bana çok uyduruk gibi geldi nacizane fikrim tabi. Şimdi çok taksite bölüyorlar. Bernardo, karaca falan tercih edeceğim ben yine zannediyorum.

ben biraz daha düşüneyim en iyisi. bide schaferdan beğenmiştim takıma 400 dedi bunu fiyatı cezbetti işte

Canım benim tencerede almam lazım anneannem almış ama rengini beğenmedim tutma yerleri lila. Kahvaltı takımına ihtiyacım var benim, günlük yemek takımına ihtiyacım var. Ocaktan itibaren başlayım diyorum.

ben böyle bir takım aldığım için kahvaltı takımı almadım.. ayrıca üçgen gibi değişik kedili tabaklardan almıştım

ben hepsini karacadan aldım canım.. tencerenin kulplarını siyah aldım ben..

galiba benimkilernde sapları lila karacadan set halinde almştk 2-3 sene önce hatırlamıyorum bile hemen kaldırdık
günlük yemek takımınıda annem ben küçükken kütahya porselen almş pek tarzım olmasana minik çiçekli bi takım gönlü olsun die kullanıcam artık napalım

Karacadada çok güzel şeyler var bu arada. Benim yemek takımımı yıllar önce Yeni Konak'tan 1.800'e falan almıştık. O zaman İzmirlililer bilir Yeni Karamürsel, Yeni Konak falan revaçtaydı. Çok parçalı olduğunu hatırlıyorum. Onu gündeliğe kullanmayacağım. Sadece misafirler için kullanmayı düşünüyorum.

ewt canım çok parçalı oluyor zaten

ewt aynen öyle ama daha bişey almıycammm diyorum ama alıyorum :=) şu kahve fincanlarını alsam :=)

o kadar güzel şeyler var ki şimdi insanın gözü kalıyo.
ben fazla bişey almak istemiyorum en gerekli şeyleri almaya çalışyorum. zaten annem sağolsun halletmiş yavaş yavaş herşeyi kahvaltı takımıyla su takımı olsa tamam heralde. evlendikten sonrada illaki birşeyler alınır die düşünüyorum şimdiden fazla eşya olmasın her gün yeni bişey çıkıyo malum aklımda kalmasın

benım hiç bir şeyim yoktu annem almadı öyle şeyler hiç.. ben 1 sene oldu almaya başlıyalı...

benım hiç bir şeyim yoktu annem almadı öyle şeyler hiç.. ben 1 sene oldu almaya başlıyalı...

olsun canım çalışıyosun ne güzel herşeyi zevkine göre alırsın yavaş yavaş
ben çalışmıyorum daha annem aklına geleni alıp koymasaydı çok zordu valla baya birikim istiyo çünkü

olsun canım çalışıyosun ne güzel herşeyi zevkine göre alırsın yavaş yavaş
ben çalışmıyorum daha annem aklına geleni alıp koymasaydı çok zordu valla baya birikim istiyo çünkü

ewt canım zaten almaması çok daha iyi beğenmeyebilirdim.. zaten eksik kalmadı sayılır.. küçük ev aleti beyaz eşya onları almadım hiç. birlikte alıcakmıışız sevglim öyle diyor..

ewt canım zaten almaması çok daha iyi beğenmeyebilirdim.. zaten eksik kalmadı sayılır.. küçük ev aleti beyaz eşya onları almadım hiç. birlikte alıcakmıışız sevglim öyle diyor..

beraber alırsınız zevkinize göre hallolur hepsi
bizde daha öyle beyaz eşyaydı küçük ev aletiydi falan almadık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…