347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

zaten şehir dışına gidiceğimden burdan oraya beyaz eşya gitmez yani.. bunlar nasıl gidicek bilmiyorum bile..

zor tabii
en iyisi parasını biriktir evini kuracağın yerden alırsın hepsini. birde nasıl gönderecem derdiyle uğraşmamış olursun

Ben geldimmmm... Nasılsınız cankuşlar????Aşkımı tekrar balıkesir e gönderdiler... devlet hastanesinde fizik olmasını söylemiş izmirdeki askeri hastane.. eğer yatılı kalırsa hastanede gidip ziyaret edeceğim onu pazartesi belli olacakmış inşallah haftaya canımı görürüm.. Kızlar dua edin

Merkez deki hastaneye gelecek o zaman :44:

hadi hayırlısı olsun canım.. gönlünce olur inşallah

geçmiş olsun canım.

Canım sevindim senin adına güzel günler geçirmişsiniz. Bu arada ne iyi kayınpederin varmış ya maşallah

kızlar bi aksilik olmazsa bende yarın sevdiceğimle buluşacağım ama belki 10 Kasım nedeniyle iptal olabilir dedi
benim için dua edin inş iptal edilez

selam kızlarrr bılgısayarımı tamıre verdım bu aksam usb gırıslerı bozuldu dıye, o yuzden bıkac gun telefondan ıdare etcem oldugu kadar. aysegulcum hosgeldın kurkcu dukkanına ne guzel zaman gecırmıssınız, gerı kalan zaman da cabucak gecer de bı an once kavusursunuz ınsallahhh

yok canım şu 1 haftaya kadar biribimizin hiç üstüne gitmemiştik ne olduysa iş düzenim değiştiğinden beri oluyor yada benim hormonalrım altüst oldu bilmiyorum yoksa böyle olmazdım canım uzaklığada alışığım her şekilde idare ederim ama işte siteyi okuyacağım canım sağol tavsiyeye ihtiyacım vardı doğrusu

canım iş stresinden kötü durumdayım çok kötü hemde yani iş yerinde isyan modunda geziyorum sevgilicik arıyor konuşuyor onlada öyle onlarca dakka konuşpamıyorum buda koyuyor bide bir iş bir sevgilicik iş yerinde ne bir arkadaşa vaktim kaldı neden lavaboya gitmeye bu hafta perişandım zaten hani benimkide denetlemelere rağmen arıyor çok ama oda doymuyor işte sürekli konuşcaz o yüzden didiştik :)))))))))) 5 dakkada olsa üzülmek istemiyorum sonrada oda bende hemen özür diliyoruz o kapatıyorsa kızıp arıyor hemen eğer saatler sürse ne çalışabilirim ne başka bişi birgün aç kaldım üzüntüden ağzıma almadım bişi benimde bu kötü huyum

benide yedi askerlik pozitiflik bırakmadı

yarın ben bir alışverişe gideyim hala telefon alamadım peşin parayıda vereyim telefon rahatlayyım birazda alışveriş ohhh ohh aferin bana :))))))kendime elbisede aldım markafoniden şimdiden trendyoldan bu ciciyi eklicem çeyize

aysegül canım çok ama çok sevindim adına güzel vakit geçirmişsiniz çeyiz işini halletmişsiniz darısı başımıza arabanız hayırlı olsun canım bide sen istanbuldaydın sanırım izmirede rahat gidip gelirsin evde tutumuş bu 7 ay da onu rahatça görürsün

incicecği ben bernardodan alacam kahvaltımı rosy yada jardin olucak onları çok beğeniyorum

kızlar çeyiz konuşmuşsunuz ya resmen uzmanlık alanım yani bir çırpıda alırım almasınada hoşuma giden deli gibi araştırmak daha önceden bilgim olması felan bide en sevdiğim alışverş oldu asla vazgeçemicem bu çeyiz olayından gibi geliyor

Çarşı dönüşlerini 15.30 yapmışlar. Bu hafta eşimin çarşısı kilit. Zaten çarşıya çıksada göremiycem hafta sonları dershaneye gidiyorum.

merhaba kızlar bakıyorumda çeyiz alışverişleri konuşulmuş ne güzel.Allah hepinize çeyizlerinizi güle güle kullanmayı nasip etsin.:)

merhaba kizlar araniza yeni katildim ama uzun zamandr yazdiklarnizi okuyorum okuunca rahatliyorum sanki bu ara cok zor geciyo gunler benim.icin dusundukce cok var diyorum bide sevgilimlede 5gun konusamadigimiz oluo bu canimi sikio kibrista evt guvenli biyerde ama cok siki ankesorlu tel.bile yok santralde bozuk dusunun artik o daha ocaga cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…