beraber alırsınız zevkinize göre hallolur hepsi
bizde daha öyle beyaz eşyaydı küçük ev aletiydi falan almadık zaten
zaten şehir dışına gidiceğimden burdan oraya beyaz eşya gitmez yani.. bunlar nasıl gidicek bilmiyorum bile..
zor tabii
en iyisi parasını biriktir evini kuracağın yerden alırsın hepsini. birde nasıl gönderecem derdiyle uğraşmamış olursun
yok canım ya biriktirmiyorum para felan :=) birlikte alırız beyaz eşyaları :=)
Ben geldimmmm... Nasılsınız cankuşlar????Aşkımı tekrar balıkesir e gönderdiler... devlet hastanesinde fizik olmasını söylemiş izmirdeki askeri hastane.. eğer yatılı kalırsa hastanede gidip ziyaret edeceğim onu pazartesi belli olacakmış inşallah haftaya canımı görürüm.. Kızlar dua edin
Merkez deki hastaneye gelecek o zaman :44:
Ben geldimmmm... Nasılsınız cankuşlar????Aşkımı tekrar balıkesir e gönderdiler... devlet hastanesinde fizik olmasını söylemiş izmirdeki askeri hastane.. eğer yatılı kalırsa hastanede gidip ziyaret edeceğim onu pazartesi belli olacakmış inşallah haftaya canımı görürüm.. Kızlar dua edin
hadi hayırlısı olsun canım.. gönlünce olur inşallah
herkese selam kızlar...
Ben geri geldim biraz buruk biraz üzgün ama çooook mutlu geldim. 20 gündür sevdiğimle geçirdiğim muhteşem günler ardından yine kürkçü dükkanıma döndüm
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun ara ara girdim baktım okudum... O kadr güzeldi ki herşey bayramda ankaradaydık ailesiyle birlikte 2 gün geçirdik. gezdik gezdik gezdik bol bol. Sonra alıp buraya benim memlekete getirdim yaklaşık 10 günde burdaydı. Ya kızlar ben çok alıştım bir araada kalmaya dün yolladım tekrra ankaraya ama o kadar zor geldi ki ayrılmak
İlk gördüğüm an aklımdan çıkmıyor o kadar değişmiş ki kuzum çok kilo vermiş sakal saç o biçimahhhh olsun yinede aşığım ona ben hatta bu haline daha çok aşık oldum galiba... geçirdiğimiz günlerde hiç tartılmakdık ve ikimizde birşeyi anladık ki ayrı olunca hassasiyetten midir nedir tartışmaya çok meyilli oluyoruz.
Bol bol gezdik resim çekrdik ayrı tek bi an bile yaşamadık. Ben oınun için günlük tutuyordum onu okudu çok duygulandı.. Alış-veriş yaptık bolca
bide bide bide televizyonumuz ve buzdolabımızı küçük ev aletlerimizi tamamladık çeyiz bitti sayılır büyükbaşlar kaldı sadce koltuk takımı yatak odası yemek odası vs...
Ayyy kızlar çok heyecanlıydı onu o kadar özlemiştim ki 20 gün az geldi doyamadım hiç
Şimdi ailesinin yanında ayın 14ünde izmirde olcak ev tutcak acemilikten bi arkadaşlıyla birlikte evde kalcaklar askerliğin zorlu günleri bitti gibi geliyor bize.. aaaaaa bide unutmadan kayınederim arabamızı da aldı artık arabamızda varrrrrrrrr
Şafağımız dahaaa çok sizinki ne güzel plakaların üçte birni bitirdiniz. Bende heralde bi 6 ay sonra plakaların üçte birini halledcem
Herkesleerrr iyidir inşallah yeni glenler olmuş galiba onlarda hoşgelmişer
Şimdilik bu kadar zaten bisürü oldu
Günaydın kızlar ....
Şafak 76 Iğdır.
Gizcim öncelikle teşekkür ederim güzel dileklerin için. Inan sevgilinin üstüne fazla gitme. Orda yaşadıklarını hiçbir zaman tam olarak bilmiyoruz. Anlatıyorlar bazıları çok bunaldiklarinda. Yani bilmediğimiz çok şey var. Tamam sen de zor zamanlar geciriyorsun ama yine de alttan al. Benim sesim soğuk çıktığında çok alınıyor sevgilim. Tek destekçileri biziz. Az kaldı 2.5 ay daha dayanmamiz gerek.
Bu arada askerhaklari.com diye bir site var orayı boş kaldıkça oku. Askeriyede dönen olayları görürsün. O zaman daha yumuşak olursun ona karşı.
kıyAmam
sen en pozitif en anlayışla insanlardan birisin canım üzülme sakın derin bi nefes al ve bugünler de geçecek diye ddüşün
ne kadar eskisi gibi yazamasam da girip okuyorum sürekli ,siz bana enerji veriyorsunuz..
bu arada tripliciim canikom nasıl oldun son durum nedir?
geçti mi ağrılar?
merhaba kızlar bakıyorumda çeyiz alışverişleri konuşulmuş ne güzel.Allah hepinize çeyizlerinizi güle güle kullanmayı nasip etsin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?