Sen yapmıyormusun puknas çeyiz
valla bende ne söz var ne işin ne de iş güç:) ama başlasam iyi olur diye düşünüyorum hep bakıyorum internetten veya alışverişe çıktığımızda annemle bakınıyoruz şunu alırız bunu yaparız diye.alacak çok şey var aslında yavaş yavaş başlamak lazım
Olur olur canım zamanla herşey alınır, hem bazı eşyalar o kadar hızlı yenileniyorki ben yemek takımı aldım bi baktım kare yemek takımları çıktı. Ben evleneli 2 yıl oldu bende çoğu şeyi sözden sonra aldım. Yeni almama rağmen bir çok şeyin daha güzelleri çıktı o yüzden sözden sonra nişandan sonra alırsın. Allah herşeyi gönlünüzce versin.
merhaba kizlar araniza yeni katildim ama uzun zamandr yazdiklarnizi okuyorum okuunca rahatliyorum sanki bu ara cok zor geciyo gunler benim.icin dusundukce cok var diyorum bide sevgilimlede 5gun konusamadigimiz oluo bu canimi sikio kibrista evt guvenli biyerde ama cok siki ankesorlu tel.bile yok santralde bozuk dusunun artik odaha ocaga cok var
merhaba kizlar araniza yeni katildim ama uzun zamandr yazdiklarnizi okuyorum okuunca rahatliyorum sanki bu ara cok zor geciyo gunler benim.icin dusundukce cok var diyorum bide sevgilimlede 5gun konusamadigimiz oluo bu canimi sikio kibrista evt guvenli biyerde ama cok siki ankesorlu tel.bile yok santralde bozuk dusunun artik odaha ocaga cok var
Evet balıkesir devlet hastanesine.. otogar a uzak mı orası
otogar dan otobüsle şehir merkezine gelince yakın
Eğer gelebilirsem gece binip sabah inerim çünkü o gelemez belki sabah fiziği olursa ben şehir içi servisine binerim ordan balıkesir devlet hastanesinde indirin dersem indirirler herhalde
otobüslerin servisleri yok burda.
otogardan merkeze gelen tek bi otobüs var ona biniyorsun devlet hastanesinin yakınında durak var orda inersin zaten. 5 dakika yürüyünce devlet hastanesine varıyorsun
Tamam çok teşekkür ederim sora sora bağdatı buldum işte
Kaybolmazsın kız zaten
Ben akçay altınoluk tarafına çok geldim ama balıkesir merkezine hiç uğramadık gidip gelirkensadece arka bi yoldan apartmanların arasından düz yolumuza devam ettik
hahah evet çevre yolu
yazın bizde altınoluk tarafındayız hep
Nişanlım Balıkesir deyince içim rahatladı valla bildiğimiz yer diye.. Acemilikte gömeçteydi nişanlımın ailesi de ilk defa geliyordu oraya biz biliyorduk sahili hep.. 2 gün gezdik hep Küçükkuyu dan tut Ayvalık a kadar çok güzel geçmişti3 Eylül den beri görmedim canımın yüzünü
yazlık yerleri çok güzeldir işte körfez tarafı şahane
yazın dolup taşıyor turist.
Balıkesir de öyle olay falan fazla olmaz yani askeri anlamda. Sevgilimle hep konuşurduk burda askerlik yapanlar şanslı diye.
Benimki kepsutta şu an canım köylerde çok olay oluyormuş
günler sonra yarın bikaç saatte olsa sevdiceğimi göreceğim kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?