puknasss Adana'ya geldik tişörtle dolaştım buraya geldim donuyorum. Cenette yaşıyorsunuz resmen ya tabi yazın cehennem oluyordur
sağolun kızlarr hepiniz.... artık çevremdekilere de kızmaa başladım ve şöle bi tweet attım
Kimse bana "az kaldı az" ve "geçer geçer" cümlelerini kullanmasın artık!!!
biz burda birbirimizi derdinden anlıyoruz cannım
iyi geceler kızlar,tatlı rüyalar:80:
Çok kötü bi gün geçiriyorum Allahım yarın aydınlığa ulaştır(amin).
Gece kanser olan dayımın ölüm haberini aldık. Yarın sabah erkenden annem ve babam memlekete uçuyolar. Aynı saatte sevgilimde askere geri dönüyor.
Burda yapayalnız kalıyorum. Bu 1 haftayı bi atlatabilsem..
Kızlar ben geldim,
Keşke gelmeseydim kalsaydım 65 gün daha orda. Yanımda olmasaydı görmeseydim ama aynı şehirde nefes alıp verdiğimizi bilseydim.
Hani burdan giderken diyordum ya hiç heyecan yok diye uçağa binince saniyeler geçmedi. Hava alanında karşımda görünce dünyalar benimdi. Çok kilo vermiş şok oldum. Orda olduğum süre su gibi geçti. Çok ihtiyacım varmış buna, benim son zamanlarda ruh halim değişmişti sürekli görüştüğüm insanları çekemez görüşmek istemez olmuştum. Birlikte bol bol yemek yedik. Gezdik. Bana hayatımdaki en güzel 2. hafta sonuydu dedi duraksadım 1. si neydiki dedim evlendiğimiz hafta sonuydu dedi. Pazar günü teslim olmaya giderken sen gelme dedi. Gidemem gelirsen dedi. O zaman aşağı inince bana el salla dedim. El sallarken ben başladım ağlamaya, oda ağlamış. Pazartesi İstanbul'a dönmeden görmeye gittim. 1 saat anca görebildim. Biz ordan çıktık yola doğru giderken bir tane pencere var telli merdivene çıkıp pencereden seslendi o an onu öyle gördüm ya sanki hapishane de gibi geldi. Yeter askerde bu kadar kaldığın gel gidelim dedi gülümsedi. İstanbul'a dönerken uçağa hareket etti ya içimden birşey koptu. Şimdiden çok özledim.
İlk gün gece uyurken öksürdü bir sıçradım, yalnız uyuyorum ya 90 küsür gündür eşimden korktum onun yanımda olduğunu hatırlayamadım bir anda.
Adana'da 01 plakasını görmeye alıştı gözlerim. Haritada da görmek hepimize nasip olsun.
ohh ohh ne kdar güzell
nerden nereye göndermiştin. benimki izmirden cizreye baya bi uzak oluyo alamazsa falan çok üzülürüm.dün y.içine sordum askeriyeye götrmüyoruz şubeden gelip alması gerekir dedi. nişanlımda sen paketi abartırsın kargo ücreti baya yüksek olur boşver yollama sen diyo kıyamam
Benim yurtiçiyle İzmir'den Bingöl'e 10 tl'ya gitti.
Bu arada Aldebaran'ı gördüm aşağıda canım nerdesin ne zamandır bir ses ver çok merak ettim seni.
takip ediyorum arada ama yazamadım hiç kızlaar özlediim sizleriii yoğunduu işleer bayaa bi de sevdiceğimin sıkıntıları çarşı izinleri cezaları falan fenalardaydım sıfır enerji geziyorum ortalıktaa..
buarada kargoda ptt ideal bencee 2 günde ulaşmıştı benmkide ptt şubeye, konuya yorum yapmadan da geçemiceem
hoşbulduuk canmm sende sıkıntılı olmaa hiçbirimiz olmayalıımmHoşgeldin canım.Uzun zamandır görunmuyodun.Gel ara ara.Benim kendime hayrım yok bari siz sıkıntıda olmayın.
Ptt kargodan ummadıgım bır performanstı benimde.Hatta görevlıyede dedım 7-8 gunu bulur mu gıtmesı dıye.Hocam ne yaptınız o eskıdendı dedı reklamını yaptı bıde.
bencede profesyonller gitmeli zaten geç bile kalındıı işi bilen gidiceek görmemiştiimm ben bunu paylaştığn için teşekkrler gizcm mantklı olan buyduu zaten
takip ediyorum arada ama yazamadım hiç kızlaar özlediim sizleriii yoğunduu işleer bayaa bi de sevdiceğimin sıkıntıları çarşı izinleri cezaları falan fenalardaydım sıfır enerji geziyorum ortalıktaa..
buarada kargoda ptt ideal bencee 2 günde ulaşmıştı benmkide ptt şubeye, konuya yorum yapmadan da geçemiceem
bubble canm başınız sağolsun Allah rahmet eyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?