347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

puknasss Adana'ya geldik tişörtle dolaştım buraya geldim donuyorum. Cenette yaşıyorsunuz resmen ya tabi yazın cehennem oluyordur

aynen öyle yazın cehennem yani başka açıklaması yok.biz soğuklar başladı diyoruz ceketsiz çıkmıyoruz burda sıcağa alışkın olunca Adanalı olmama rağmen hiç sevmem ben sıcağı pişiyorum ya burda nefes alamıyorsun yazın bildiğin oksijen yok yani nemden

Gunaydın.
Haftayı yarıladık şükür.Sıkıntısız dertsiz bir gün olsun inşallah.

Öncelikle hepinize günaydın kızlar. Şafak 54 Sakarya

Bubble çok üzüldüm canım başınız sağolsun. Allah günahlarını affetsin. Sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Canım gözlerim doldu okurken. Bitsin artık kavuşma anlarımızı yazalım hepimiz.

Canım yurtiçi kargo değil sırf diğer kargo şirketleride askeriyenin içine götüremiyor doğuda. Komutanları gidip alıyor teslim ediyor askerlere. Benim iki günde ulaşmıştı 3. gün komutanı gidip alıp getirip teslim etmişti. Bizimkininde 9 Aralık doğum günü bende ona kurabiyelerden yaptırmayı düşünüyorum 50 adet.

Ben telefonu pttyle gonderdım.İlçede başka kargo şubesi yoktu.Salı günü cıktı kargo persembe gunu ıletıldı normalde de,bır karısıklık cıktı jandarmanın içinde.O yuzden elınde cuma oldu.
Diğer kargolar soygun yapıyorlar bence.Eminin yutıcıyle mng yle falan gonderseydım en az 20 lira alırdı ki abisine fındık gönderdiğimde 23 lira almıştı mng.Ptt 5,5 lıra aldı tahmınımden kısa surede.
Yıne bişeyler göndermek istiyorum bakalım bende bir iki haftaya fındık,kuru incir,ceviz falan.Bu sıralar malum karışık oralar birde heryer komutan doluymuş.Bekleyeceğim biraz.Moral olur biraz sevdiğime.

Benim yurtiçiyle İzmir'den Bingöl'e 10 tl'ya gitti.

Bu arada Aldebaran'ı gördüm aşağıda canım nerdesin ne zamandır bir ses ver çok merak ettim seni.

Son düzenleme:
Benim yurtiçiyle İzmir'den Bingöl'e 10 tl'ya gitti.

Bu arada Aldebaran'ı gördüm aşağıda canım nerdesin ne zamandır bir ses ver çok merak ettim seni.

takip ediyorum arada ama yazamadım hiç kızlaar özlediim sizleriii yoğunduu işleer bayaa bi de sevdiceğimin sıkıntıları çarşı izinleri cezaları falan fenalardaydım sıfır enerji geziyorum ortalıktaa..
buarada kargoda ptt ideal bencee 2 günde ulaşmıştı benmkide ptt şubeye, konuya yorum yapmadan da geçemiceem

bubble canm başınız sağolsun Allah rahmet eyleyin

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar.
ŞAFAK:59 Tekirdağ..

Baş sağlığı dileyen herkese tekrar çok teşekkürler. İyiki varsınız.

Hoşgeldin canım.Uzun zamandır görunmuyodun.Gel ara ara.Benim kendime hayrım yok bari siz sıkıntıda olmayın.
Ptt kargodan ummadıgım bır performanstı benimde.Hatta görevlıyede dedım 7-8 gunu bulur mu gıtmesı dıye.Hocam ne yaptınız o eskıdendı dedı reklamını yaptı bıde.

Kuzum az önce teslim oldu birliğine. 5 günlük rüya burada sona erdi Onunla dolu dolu 5 gün geçirdikten sonra çok koyuyo bana oraya tekrar göndermek. Tamda alışmıştım yanımda olmasına

hoşbulduuk canmm sende sıkıntılı olmaa hiçbirimiz olmayalıımm ptt kargodan bende hiç beklemiyordum vala diğerleri gibi bence artık o da tek farkı daha uyguna götürüyo ben 4.50 tl ödemiştim eminmisinz demiştm bide baya uygunmuş bi kutu gönderdim çünkü

Walla canım daha dün ya da bir kaç gün önce sormuştum seni bugün gördüm çok sevindim. Gel ara sıra yaz merakta bırakma. Nasıl askerinin durumu iyi mi? Çok az kaldı kavuşuyoruz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…