347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlaaaar melebalaaaar
Bi selam verip çıkayım dedim
Okuldan geldim dinlendim yemek yedim birazcık şimdi de hoppalaaaaa spora
Dıp tıs dıp tıs gidelim iki ter atalım
Yalnız burası çok soğukkkkkkk bi yerlere kar yağmış olmalıııı

Bune yaa önlisansta sadece sağlık ve bilgisayarla ilgili bölümler var. İstanbulda 3001 den sadece 2 açık kadro bulabildim. Şaka gibi.

Son düzenleme:
inanamazsınız herşey yolunda derken kavga ettik yaa çok huzursuz oldum içim çok kötü şuan hiçbir yere sığamıyorum ya çok sinirlerim bozuldu

inanamazsınız herşey yolunda derken kavga ettik yaa çok huzursuz oldum içim çok kötü şuan hiçbir yere sığamıyorum ya çok sinirlerim bozuldu

Canım üzülme bizde Bingöl'e gittiğinden beri birbirimizi yiyoruz. Çok seviyor biliyorum, geçenlerde tartışmıştık beni düşünürken nöbet bitimi silahtaki mermileri boşaltmayı unutmuş dalmış kafası basmış tetiğe silah ateş almış. Herkes korkmuş tutanak tutacakmış komutanlardan biri, bizimki kendi komutanına telefon açmış böyle böyle oldu diye adam gelmiş evden hususi bizim ki için tutturmamış tutanak. Kıyamıyorum da aklı hep bende. Bazen kırıyor istemeden farkediyorum ama napayım kıyamıyorum da sıkıştım kaldım burda boğuluyorum diyor.

canm haklısın ama bence geröekten önemsiz bişey neyin kıskançlığını yaptı anlayamadm ben. boşuna huzursuz olmayalım dedim ama dinletemedim kızarsa da aramaz o öyle kötü bir huyumuz var benm için dua edin lütfen
buarada Allahtan bişey olmamış gerçekten Allahm korumuş kötü şeyler olmamış dalgınlığına geldi demek kafası sendeyken bi sorun yok ama şimdi demi?

buarada ben çok beğendim canm köşe takımını çok şık duruyoo

Çok teşekkür ederim canım. Bunu salon için düşünüyorum bu takımı hatta bu olur büyük ihtimal çok içime sindi. Ordaki berjerden iki tane alacağım ben, yemek masası, 6 adet sandalye ve tv ünitesiyle salonumu tamamlayacağım. Oturma odası yapmayı düşünmüyorum. Onun yerine boş kalan odaya boydan boya dolap istiyorum. Yürüyüş bandımı, bir açılır çek yat (kalacak olursa diye), ütü masası, çamaşır askılığı ve bir küçük led tv koyacağım. Daha sonrada bebek odasına dönüştüreceğim orayı.

Evet bütün gece sabaha kadar beni düşünmüş ama şuan bir şey yok merak etme. Sevgilinde olan o kötü huy bende de var işte. Belki de daha beteri... Ben kızarsam ortadan toz olurum. Face kapatılır, telefonlar meşgule dahi alınmaz, o pes edinceye kadar o telefon çalarda çalar hiç bir şey yapmam, mesajları okur silerim. Tüm sinirim geçene kadar bildiğin ölü taklidi yaparım.

Senin için dua edeceğim ama bence gözünde büyüttüğün kadar bir sorun olmayacaktır aranızda. Neyi kıskandı özel değilse?

mesaj atmıştm sana canm önceden. kıskanmakta değil sakladığımımı düşündü bilemedm ya işyerinde olan bişeyi söyledm daha önce neden söylemedin soruncamı anlatıcaksın falan demeye başladı ama o sormadan söylemiştim zaten karıştm aslnda bende :44:
buarada huyunuz gerçekten çok kötü tripliiicm kusura bakma ama :)

Son düzenleme:

Çok kızarsam böyleyim canım. Yoksa dünyanın en sabırlı insanıyımdır son noktada ehhh der çeker giderim yani.

Alırım başımı giderim efeler gibi heyyyy, efeler gibi heyyyy.

canım gülerek okudum yazdığını demek ölü taklidi heeeeeee

Çok kızarsam böyleyim canım. Yoksa dünyanın en sabırlı insanıyımdır son noktada ehhh der çeker giderim yani.

Alırım başımı giderim efeler gibi heyyyy, efeler gibi heyyyy.
sabırlıyımdır ama rest çektiğim görülmemiştir henüüzz sen gibi olmayı isterdim aslındaaa

sabırlıyımdır ama rest çektiğim görülmemiştir henüüzz sen gibi olmayı isterdim aslındaaa

Restlerinde restini çekiyorum ben bir de çok sinirlendirdiyse dilimin ayarı yoktur. Çok ağır konuşurum sonrada dediğim gibi sinirim geçene kadar susarım. Tabi bu arada bizim ki ölüp ölüp dirilir ama bir gün ters tepki yicem apışıp kalcam ondan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…