buarada ben çok beğendim canm köşe takımını çok şık duruyooKızlar ben bu köşe takımını istiyorum. Çok beğendik biz sizce nasıl?
Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya
inanamazsınız herşey yolunda derken kavga ettik yaa çok huzursuz oldum içim çok kötü şuan hiçbir yere sığamıyorum ya çok sinirlerim bozuldu
canm haklısın ama bence geröekten önemsiz bişey neyin kıskançlığını yaptı anlayamadm ben. boşuna huzursuz olmayalım dedim ama dinletemedim kızarsa da aramaz o öyle kötü bir huyumuz var benm için dua edin lütfenCanım üzülme bizde Bingöl'e gittiğinden beri birbirimizi yiyoruz. Çok seviyor biliyorum, geçenlerde tartışmıştık beni düşünürken nöbet bitimi silahtaki mermileri boşaltmayı unutmuş dalmış kafası basmış tetiğe silah ateş almış. Herkes korkmuş tutanak tutacakmış komutanlardan biri, bizimki kendi komutanına telefon açmış böyle böyle oldu diye adam gelmiş evden hususi bizim ki için tutturmamış tutanak. Kıyamıyorum da aklı hep bende. Bazen kırıyor istemeden farkediyorum ama napayım kıyamıyorum da sıkıştım kaldım burda boğuluyorum diyor.
buarada ben çok beğendim canm köşe takımını çok şık duruyoo
canm haklısın ama bence geröekten önemsiz bişey neyin kıskançlığını yaptı anlayamadm ben. boşuna huzursuz olmayalım dedim ama dinletemedim kızarsa da aramaz o öyle kötü bir huyumuz var benm için dua edin lütfen
buarada Allahtan bişey olmamış gerçekten Allahm korumuş kötü şeyler olmamış dalgınlığına geldi demek kafası sendeyken bi sorun yok ama şimdi demi?
mesaj atmıştm sana canm önceden. kıskanmakta değil sakladığımımı düşündü bilemedm ya işyerinde olan bişeyi söyledm daha önce neden söylemedin soruncamı anlatıcaksın falan demeye başladı ama o sormadan söylemiştim zaten karıştm aslnda bende :44:Evet bütün gece sabaha kadar beni düşünmüş ama şuan bir şey yok merak etme. Sevgilinde olan o kötü huy bende de var işte. Belki de daha beteri... Ben kızarsam ortadan toz olurum. Face kapatılır, telefonlar meşgule dahi alınmaz, o pes edinceye kadar o telefon çalarda çalar hiç bir şey yapmam, mesajları okur silerim. Tüm sinirim geçene kadar bildiğin ölü taklidi yaparım.
Senin için dua edeceğim ama bence gözünde büyüttüğün kadar bir sorun olmayacaktır aranızda. Neyi kıskandı özel değilse?
canm haklısın ama bence geröekten önemsiz bişey neyin kıskançlığını yaptı anlayamadm ben. boşuna huzursuz olmayalım dedim ama dinletemedim kızarsa da aramaz o öyle kötü bir huyumuz var benm için dua edin lütfen
buarada Allahtan bişey olmamış gerçekten Allahm korumuş kötü şeyler olmamış dalgınlığına geldi demek kafası sendeyken bi sorun yok ama şimdi demi?
mesaj atmıştm sana canm önceden. kıskanmakta değil sakladığımımı düşündü bilemedm ya işyerinde olan bişeyi söyledm daha önce neden söylemedin soruncamı anlatıcaksın falan demeye başladı ama o sormadan söylemiştim zaten karıştm aslnda bende :44:
buarada huyunuz gerçekten çok kötü tripliiicm kusura bakma ama :)
Evet bütün gece sabaha kadar beni düşünmüş ama şuan bir şey yok merak etme. Sevgilinde olan o kötü huy bende de var işte. Belki de daha beteri... Ben kızarsam ortadan toz olurum. Face kapatılır, telefonlar meşgule dahi alınmaz, o pes edinceye kadar o telefon çalarda çalar hiç bir şey yapmam, mesajları okur silerim. Tüm sinirim geçene kadar bildiğin ölü taklidi yaparım.
Senin için dua edeceğim ama bence gözünde büyüttüğün kadar bir sorun olmayacaktır aranızda. Neyi kıskandı özel değilse?
sabırlıyımdır ama rest çektiğim görülmemiştir henüüzz sen gibi olmayı isterdim aslındaaaÇok kızarsam böyleyim canım. Yoksa dünyanın en sabırlı insanıyımdır son noktada ehhh der çeker giderim yani.
Alırım başımı giderim efeler gibi heyyyy, efeler gibi heyyyy.
canım gülerek okudum yazdığınıdemek ölü taklidi heeeeeee
Kızlar ben bu köşe takımını istiyorum. Çok beğendik biz sizce nasıl?
Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya
sabırlıyımdır ama rest çektiğim görülmemiştir henüüzz sen gibi olmayı isterdim aslındaaa
çokkkk tatlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?