347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bir ara Büşra vardı sanki onun şafak böyle 50 küsur falandı yazıyordu hep bizde senin bir şey kalmamış bizde o günleri görebilcekmiyiz bizim de şafağımız bu kadar az kalacak mı diyorduk gelmez dediğimiz günler, uzak görünen o zaman geldi işte. Pazartesi 49 diyeceğim ben. Bir şey kalmadı gerçekten yiyip bitiriyoruz biz bu askerliği hep birlikte.

Walla canım daha dün ya da bir kaç gün önce sormuştum seni bugün gördüm çok sevindim. Gel ara sıra yaz merakta bırakma. Nasıl askerinin durumu iyi mi? Çok az kaldı kavuşuyoruz inş.
iyi canm ya aksilikler yaşıyo şans işi bu askerlik diyo başka bişey demiyo gün geçiriyoz işte hayırlısıyla bitirsek o günleri görsek rahatlasak hepbirlikte inşallah ara vermicem daha buraya yazmaya canmm hepinizi çok seviyorum kiiii vala yazamadımya bi süre eksikliğinizi hissettim ya inanamazsınz

Bende geçenlerde aynı şeyi düşünüyodum hislerime tercüman oldum triplicim :)
Uzak gözüken o günler, imrendiğimiz şafaklar bizede nasip oldu sonunda. Darısı son 7'nin başına.
Büşra kavuşamadan ayrılmıştı asker sevgilisiyle. Barıştılar mı ne oldu en son bilmiyorum :/

Vallahi tripliii canım şöyle yazıyorsun ya içim açılıyor.Olumlu pozitif yazıyorsun.Sorunlar,sıkıntılar dışında yazılan olumsuz,karamsar yorumlardan ben çok etkileniyorum çünkü.Bu sıra çok mu hassasım ne.

büşra uzun zamandır yok canım ayrıldı die biliyorum onlar kavuşmaya 10günü felan kalmış olması gerekiyordu bildiğim kadarıyla

Cidden ayrıldı mı ?Ne acı.Üzüldüm..Emek ver,sev,bekle sonra bitime 10 gün kala bitsin...Allah hiçbirimize yaşatmasın böyle birşeyi.Tabi hayırlısıyla beraberliği nasip etsin.Şimdi bir başlıkta okuyorum da doguma 5 gun kala öğrenmiş aldatıldıgını kızcağız Ne üzüldüm.İçim parçalandı. Allahım yaşatma sen bize.

canım 1 ay önce felan bitti plaklardaydı zaten pek girmiyor ayyy merak ettim bir bakayım büşeee

Canım ara verme zaten biz burda bir aile gibi olduk artık. Birbirimizin herşeyinden haberimiz var. Birlikte güç topluyoruz, birlikte gülüp, birlikte üzülüyoruz. Bende burayı çok seviyorum. Her zaman yazmaya devam edeceğim.

Canım evet çok uzaktı bize 50'ler hatta iki basamaklılar. Önce dedik ki gelsin yemin töreni, sonra dedik gelsin iki basamaklılar görelim 99 rakamını, sonra dedik plakalar. Şimdi bakıyorum da nerdeyse plakaları da yarılıyoruz. Aralık zaten yılbaşı hazırlığı, programı, telaşıyla geçiyor yani benim öyle turizmci olduğum için yoğun oluyor. Kışta geldi ne zaman sabah olmuş alarmım çalmış işe gitmişim, ne zaman akşam olmuş eve gidiyorum anlamıyorum. İnşallah 7'de gelecek, doğan güneşte...

Canım bende çok etkileniyorum hatta askerim üşüyorum diyor ben ağlıyorum ama biraz daha sabredeceğiz. Biz hep birlikte en zoru atlatmışız 50 gün koymaz artık bize. Biz Bingöl'de çok sıkıntılar geçirdik, hem askerlik anlamında hem ilişkimizde ama atlatacağız hayırlısıyla yokuşu çıkmak varsa inmekte var. Ben inandıysam az kaldığına herkes inanmalı.

büşra uzun zamandır yok canım ayrıldı die biliyorum onlar kavuşmaya 10günü felan kalmış olması gerekiyordu bildiğim kadarıyla

Çok üzüldüm. Dışarıdan gördüğüm kadarıyla çok seviyorlardı ne oldu acaba? 337. dönemde de vardı çok ayrılan.

Son düzenleme:
Selam kızlar
Nasılsınız
Ben sabahtan beri işlerle uğraşıyorum anca bilgisayar başına oturdum

Kuzum az önce teslim oldu birliğine. 5 günlük rüya burada sona erdi Onunla dolu dolu 5 gün geçirdikten sonra çok koyuyo bana oraya tekrar göndermek. Tamda alışmıştım yanımda olmasına

Canım başın sağolsun Allah sabır versin özellikle annene.

Selam kızlar
Nasılsınız

Selam canım, yanlış hatırlamıyorsam sen kpssye girmiştin değil mi? Senin bölümüne verilen kontenjanlar nasıl? Benimki çok kötü sadece 1 kişi alıyor. 3001ler desen hep hizmetli..

Selam canım, yanlış hatırlamıyorsam sen kpssye girmiştin değil mi? Senin bölümüne verilen kontenjanlar nasıl? Benimki çok kötü sadece 1 kişi alıyor. 3001ler desen hep hizmetli..

Benimde bir kişi alıyor şöyle on kişi açsa kadro giriyorum alanımda 8. sıradayım.

hizmetli olarak görüyor devlet herkesi çok sayıp sövdüm başka bişi diyemiyorum. Ailelerimiz bizi hizmetli olmak için mi okuttu

Canım başın sağolsun Allah sabır versin özellikle annene.
sağol canım teşekkür ederim.

Selam kızlar
Nasılsınız

Bende şimdi kpss kitapçığına bakıyorum unutmuştum kadro açıldığını burda okuyunca aklıma geldi

Benim moralimde bozuldu klavuza bakınca çok. 3001 içinde puanım çok düşük. Açıktan alımları takip edeceğim artık yapıcak bir şey yok.

Son düzenleme:
Benim moralimde bozuldu klavuza bakınca çok. 3001 içinde puanım çok düşük. Açıktan alımları takip edeceğim artık yapıcak bir şey yok.

3001 için ortalama bi puanım var Allah'tan umut kesilmez mantığına girdim bakalım...
Bazende salla ya diyorum su akar yolunu bulur elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…