evet canım ya bende sen o resmi ilk paylaştığında onu düşünmüştüm bu kız nası oynıcak bu etekle nasıl halay çekicek dedim kendi kendime
senin beğendiğin model varmı canım bunların arasında.. ya bana kalsa normal bir kıyafet olsun evde olsun istiyorum çünkü ama dış mekanda foto istediğimden normal kıyafetle foto çekilmek istemiyorum
simdi bastan yaziyorum:)
kizlarr gelinlikleriniz cok guzel :)
dyyg benm gelinligim senin annenin beenmedigi sade buldugu o gelinligin nerdeyse aynisi
ben biraz ukalaca gelebilir belki yanlis anlasilmak da istemem ama kendimi guzel bulmadigim halde cok gelinlik benm onume gecmesin istedim
hatta benm kuaforumdeki manikurcu kiz yrni gelmisti sonra bnm dugunden sonra ayrildi 1 yil snra ger geldiginde bana aaa siz o cok sade ama harika gelinligi olab kisisiniz dedii
benm gelinligimi bendensnra 4 arkadasim aldi
birisi kuyrugu uzatti
biri gogus drapesini dantel yaptrdi
biriisi gogus altina tas eklett
birii dantel kol ekletti
ve bu kucuk farklar gelinligi o kdr degistirdi ki
diyeegim su ki her helinlik herkeste cok arkli gorunuyor
benden abla:) tavsiyesi
ben dugunden once 2 yakin ark imi alip 50 tane fln gelinlik denedim eglencesine.. aklimda olmayan modelleri bile denedim:) o kdr buyuk bi zevk ki.. suz de alin kankinizi fonunuzu cekirinhafif bi makyaj yapin..
ve inanin netten istediginiz kadar baksaniz bile , dogru gelinligi giyice iste buu diosun :)
ve benim hafif kabark bi model oldugundan oynadim zipladim sicradim
cicek atma aninda dugunun sonuda sahneye ziplayarak ciktim :
haraketlerinizi kisitlamasin gelinlik.. sabah 10 da giyisunuz gece 2 ye kdr uzerinizde..
gicik olmayin gelinliginize sevin onu:))))
simdi bastan yaziyorum:)
kizlarr gelinlikleriniz cok guzel :)
dyyg benm gelinligim senin annenin beenmedigi sade buldugu o gelinligin nerdeyse aynisi
ben biraz ukalaca gelebilir belki yanlis anlasilmak da istemem ama kendimi guzel bulmadigim halde cok gelinlik benm onume gecmesin istedim
hatta benm kuaforumdeki manikurcu kiz yrni gelmisti sonra bnm dugunden sonra ayrildi 1 yil snra ger geldiginde bana aaa siz o cok sade ama harika gelinligi olab kisisiniz dedii
benm gelinligimi bendensnra 4 arkadasim aldi
birisi kuyrugu uzatti
biri gogus drapesini dantel yaptrdi
biriisi gogus altina tas eklett
birii dantel kol ekletti
ve bu kucuk farklar gelinligi o kdr degistirdi ki
diyeegim su ki her helinlik herkeste cok arkli gorunuyor
benden abla:) tavsiyesi
ben dugunden once 2 yakin ark imi alip 50 tane fln gelinlik denedim eglencesine.. aklimda olmayan modelleri bile denedim:) o kdr buyuk bi zevk ki.. suz de alin kankinizi fonunuzu cekirinhafif bi makyaj yapin..
ve inanin netten istediginiz kadar baksaniz bile , dogru gelinligi giyice iste buu diosun :)
ve benim hafif kabark bi model oldugundan oynadim zipladim sicradim
cicek atma aninda dugunun sonuda sahneye ziplayarak ciktim :
haraketlerinizi kisitlamasin gelinlik.. sabah 10 da giyisunuz gece 2 ye kdr uzerinizde..
gicik olmayin gelinliginize sevin onu:))))
Canım valla bağlasalar durmam o gün benim gecem. Ne oynucam ne oynucam, nişanda da ne yemeklerden yiyebildim ne pastamdan sadece nişan öncesi vodka içtim onunla bütün geceyi geçirdim. Nişan sırasındada rakı içerek oynadığımı biliyorum. Hiç oturmadım.
Canım benim beğendiğim çok model var sana attığım linkte ama kısalarda var orda onlarda çok güzel evde olacaksa kısa giyebilirsin. Dışarda olacaksa uzunların mutlaka hepsine bak. Çok şık şeyler var orda hangi birini paylaşayım bilmiyorum ki...
Püf noktaları vermişsin nikitam
sağol
ne demek sekerim
benim dusuncelerim bunlarr .. ama gelinlik deneme isini unutmayin atlamayin,,
hayatinizda 1 kerecik giyiceksnzz
her modelim uzerinizde nasi duracagini gorun bilinn
icinizde kalmasin :)
ztn diorum ya , bi an giyiosun askida gozune hic de albenili girunmeyen bi gelinligi
sobra uzerindeyken asik oluyosn :)
bilg i acabilsem size o gelinligin, ayni gelinligin 4 farkli kisi uzerinde nasil farkli durdugunu gostericem:)
ama acamiorumm
Kızlar Pronovias'ın bir linkini paylaşıyorum. 2012 modeller var ve seçtiğiniz koleksiyonun üstüne mauseunuzu getirdiğinizde fiyatlar gözüküyor. Bakın ne kadar ucuz aslında, ülkemizde fahiş fiyatlara satılıyor.
Pronovias presents the wedding dresses of the 2012 Pronovias Collection. | Pronovias
canım bende sadeliği sevdiğim için annemin sade bulduğu gelinliği çok beğeniyorum.. banada çok yakışıcağını düşünmekteyim :=)
beni gördün bana yakışacak şeyi paylaş tatlım baktım bende çok güzel modeller var
bende hüsniye moda evinde şu gelinliği gördüm 2013 modeliymiş çok beğendim acaba fiyatı ne kadardır? bu tarz sade bişey seçicem ben kendime
Eki Görüntüle 561388 Eki Görüntüle 561389
Eki Görüntüle 561390
Gelinlik deneme olayını planladım bende çoktan
Arkadaşlar telefon bekliyor benden toplaşıp gideceğiz
Azıcıkta gelinlikçi dağıtalım
ayyy canım buna bende bayıldım hemen pc ye ekliyorum çok güzelmişş
benim içinde hem rahatlık çok önemli hemde sade olmak çok önemli abartı saçları, makyajları, taşlı gelinlikleri sevmiyorum. gelin dediğin sade ve kuğu gibi olmalı bence sende resimlerinde aynen öyleydin canımmdarısı bizim başımıza artık
ya sorma canim abartiyorlar
gidip ispanya dan yerinden alsan
burda verdigin paraya
hem ucak biletlerini alirsin hem orda bi kac gece konaklarsin donersin:))))))
sen bence kusum fiziginin guzel olma avanajini kullan
git guzel bi moda evine izmirdeki
orda onlarin mutlaka senin begendigin modelde diktikleri gelinlik vardir
kumas kalitesine dikisi kalitesine bak
uzerine gore diktir gelinligini
artan parayi da balayi butvene ya da fotografci butcene ayir :) sen cuval giysen yakisir sanaa
hepsine bakamadım ama 9 daki zaidayı beğendim rengi de çok güzelmiş, 13teki zalla yı beğendim, 20deki celebre yi beğendim seni görmedim ama canım bu modeller yakışır umuyorum ki sana
Melekim o senin gönlünün güzelliği ve beni güzel görmek isteyen gözlerinin pırıltısı bence. Dediğin gibi yapacağım. Vakko'nun adına o kadar para saymayacağım ama istediğimden de vazgeçmeyeceğim çok gönlümü çelen başka bir gelinlik olmadığı sürece tabi ki. Takıntı yapmak yerine gezip dolaşacağım sanırım en mantıklısı bu olucak. Bulamazsam aklımda bir yer var o da Sister'S oraya diktireceğim. İzmir'de bir tek oraya güvenebilirim. Hayallerimin ötesinde bir gelinlikte çıkarabilirler önüme ve alır çıkarım. Hepsini Aralık'ta göreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?