347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım ya bende sen o resmi ilk paylaştığında onu düşünmüştüm bu kız nası oynıcak bu etekle nasıl halay çekicek dedim kendi kendime

Canım valla bağlasalar durmam o gün benim gecem. Ne oynucam ne oynucam, nişanda da ne yemeklerden yiyebildim ne pastamdan sadece nişan öncesi vodka içtim onunla bütün geceyi geçirdim. Nişan sırasındada rakı içerek oynadığımı biliyorum. Hiç oturmadım.

senin beğendiğin model varmı canım bunların arasında.. ya bana kalsa normal bir kıyafet olsun evde olsun istiyorum çünkü ama dış mekanda foto istediğimden normal kıyafetle foto çekilmek istemiyorum

Canım benim beğendiğim çok model var sana attığım linkte ama kısalarda var orda onlarda çok güzel evde olacaksa kısa giyebilirsin. Dışarda olacaksa uzunların mutlaka hepsine bak. Çok şık şeyler var orda hangi birini paylaşayım bilmiyorum ki...

canım bende sadeliği sevdiğim için annemin sade bulduğu gelinliği çok beğeniyorum.. banada çok yakışıcağını düşünmekteyim :=)

benim içinde hem rahatlık çok önemli hemde sade olmak çok önemli abartı saçları, makyajları, taşlı gelinlikleri sevmiyorum. gelin dediğin sade ve kuğu gibi olmalı bence sende resimlerinde aynen öyleydin canımm darısı bizim başımıza artık

beni gördün bana yakışacak şeyi paylaş tatlım baktım bende çok güzel modeller var

Püf noktaları vermişsin nikitam
sağol

ne demek sekerim
benim dusuncelerim bunlarr .. ama gelinlik deneme isini unutmayin atlamayin,,
hayatinizda 1 kerecik giyiceksnzz
her modelim uzerinizde nasi duracagini gorun bilinn
icinizde kalmasin :)
ztn diorum ya , bi an giyiosun askida gozune hic de albenili girunmeyen bi gelinligi
sobra uzerindeyken asik oluyosn :)
bilg i acabilsem size o gelinligin, ayni gelinligin 4 farkli kisi uzerinde nasil farkli durdugunu gostericem:)
ama acamiorumm

Gelinlik deneme olayını planladım bende çoktan
Arkadaşlar telefon bekliyor benden toplaşıp gideceğiz
Azıcıkta gelinlikçi dağıtalım

ya sorma canim abartiyorlar
gidip ispanya dan yerinden alsan
burda verdigin paraya
hem ucak biletlerini alirsin hem orda bi kac gece konaklarsin donersin:))))))
sen bence kusum fiziginin guzel olma avanajini kullan
git guzel bi moda evine izmirdeki
orda onlarin mutlaka senin begendigin modelde diktikleri gelinlik vardir
kumas kalitesine dikisi kalitesine bak
uzerine gore diktir gelinligini
artan parayi da balayi butvene ya da fotografci butcene ayir :) sen cuval giysen yakisir sanaa

canım bende sadeliği sevdiğim için annemin sade bulduğu gelinliği çok beğeniyorum.. banada çok yakışıcağını düşünmekteyim :=)

Canım açıkçası annen değil sen giyeceksin tabi ki birilerinin fikir vermesi çok önemli atladığın bir detayı onlar farkedebilirler. Bu annen olur, arkadaın olur, başka bir yakının olur. Olur da olur... Benim annem çok karışmıyor ama bir kusur gördüyse söylüyor, son fikri yine bana bırakıyor. Duruşunda bir problem yoksa açıkçası sadece sade olduğu için bir gelinlik eleştiriliyorsa o çok beğendiğin gelinlikten vazgeçmemelisin.

beni gördün bana yakışacak şeyi paylaş tatlım baktım bende çok güzel modeller var

hepsine bakamadım ama 9 daki zaidayı beğendim rengi de çok güzelmiş, 13teki zalla yı beğendim, 20deki celebre yi beğendim seni görmedim ama canım bu modeller yakışır umuyorum ki sana

kızlar denemeden almayın cünkü sitede beğeniyorsun giyince beğenmiyorsun yada yok bu olmaz dediğin üstünde süper gözüküyor

Gelinlik deneme olayını planladım bende çoktan
Arkadaşlar telefon bekliyor benden toplaşıp gideceğiz
Azıcıkta gelinlikçi dağıtalım

dağıtın valla ,, çok eğlenceli...
ben kuyruklu vak vak kardeş gelinliğini bile denedim :))))))

sağol kşumm
hepiniz çok güzel olcaksınızzzzz

Melekim o senin gönlünün güzelliği ve beni güzel görmek isteyen gözlerinin pırıltısı bence. Dediğin gibi yapacağım. Vakko'nun adına o kadar para saymayacağım ama istediğimden de vazgeçmeyeceğim çok gönlümü çelen başka bir gelinlik olmadığı sürece tabi ki. Takıntı yapmak yerine gezip dolaşacağım sanırım en mantıklısı bu olucak. Bulamazsam aklımda bir yer var o da Sister'S oraya diktireceğim. İzmir'de bir tek oraya güvenebilirim. Hayallerimin ötesinde bir gelinlikte çıkarabilirler önüme ve alır çıkarım. Hepsini Aralık'ta göreceğim.

Son düzenleme:

ayy gelinlik denerken resim çektir koy buraya da biz de görelim nasıl peri kızı gibi olduğunuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…