347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay bende hiç sevmiyorum.. kırmızı kırmızı elim.. hemen yıkarım.. cok da sürdürmem

bende hiç sevmiyorum bu kına işini ya ama adet yerini bulsun diye azıcık koydurup hemen yıkamaya gidicem. ben hem gelin hamamı hem kına istiyorum o yüzden eğlenceleri bikaç haftaya yayıcaz gibi görünüyo

canım bence pronovias harika ve sana da acayip çok yakışıcak inşallah uygun bi fiyata yaptırabilirsin aynı kalitede aynı güzellikte

bende hüsniye moda evinde şu gelinliği gördüm 2013 modeliymiş çok beğendim acaba fiyatı ne kadardır? bu tarz sade bişey seçicem ben kendime

Canım çok beğendim gerçekten çok beğendim. Normalde kabarık model sevmem ama eğer sade kabarıksa beğeniyorum. Bende balık modelleri paylaşıp böyle prenses model alıyormuşum ne gülerim kendime. Kadın bugün prenses modellerinde oynamak çok rahat oluyor dedi. Gelin eteklerini eliyle toplayıveriyormuş ama balıkta öyle olmaz dedi.

canım bence sana böyle modellerde çok yakışır..

canım bence sana böyle modellerde çok yakışır..

Yakışır yakışmasına da benim hayallerimdeki gelinlik pronovias urban. Takığım ben ona aşığım. Yarın Sister'S arayıp Aralık ayına randevu alacağım. Yapabilirler mi yapabilirlerse ne kadar tutar annemle görüşmeye gideceğiz. Bugün bizimkine Enzoani'de beğendiğim gelinliğin 5 milyar olduğunu söyledim. Aşkım çok değil mi dedi. Gerçekten çok zor iş şu gelinlik. Olmadı annemle Barcelo'na ya mı gitsek dedik, hem gezer hem yerinden alırız zaten ikimizde yeşil pasaportluyuz. Bunu bile düşünmedik değil yani ya da biz gidemezsek getirteceğiz.

sen ne yap ne et o modeli al canım mutlaka.. senin gerçekten hayalin.. aklında kalmasın .. orda daha mı uygun canım..

annem bunları daha çok beğendi .. benim beğendiğimi çok sade buluyor

Eki Görüntüle 561425 Eki Görüntüle 561426

Duygu ikiside güzel canım ama ben kırık beyaz gelinlikleri nedense beğenmiyorum ve bu konuda çok kararlıyım kırık beyaz almayacağım. Senin attığın resimlerde de ilki beyaz sanıyorum, ikincisi kırık beyaz aralarında görünüş olarak dağlar kadar fark var. Halbuki 2. attığının üstünü daha çok beğenmiştim ama dediğim gibi bir gelinlik kırık beyaz olunca ondan soğuyorum. O yüzden burdaki gelinliklerden birini seçecek olsam 1.'yi tercih ederdim nacizane fikrim.

bende beyaz istiyorum zaten canım.. modeller üstüne oynama yapılıyor ben diktirmeyi düşünüyorum

evet canım ya bende sen o resmi ilk paylaştığında onu düşünmüştüm bu kız nası oynıcak bu etekle nasıl halay çekicek dedim kendi kendime

simdi bastan yaziyorum:)
kizlarr gelinlikleriniz cok guzel :)
dyyg benm gelinligim senin annenin beenmedigi sade buldugu o gelinligin nerdeyse aynisi
ben biraz ukalaca gelebilir belki yanlis anlasilmak da istemem ama kendimi guzel bulmadigim halde cok gelinlik benm onume gecmesin istedim
hatta benm kuaforumdeki manikurcu kiz yrni gelmisti sonra bnm dugunden sonra ayrildi 1 yil snra ger geldiginde bana aaa siz o cok sade ama harika gelinligi olab kisisiniz dedii
benm gelinligimi bendensnra 4 arkadasim aldi
birisi kuyrugu uzatti
biri gogus drapesini dantel yaptrdi
biriisi gogus altina tas eklett
birii dantel kol ekletti
ve bu kucuk farklar gelinligi o kdr degistirdi ki
diyeegim su ki her helinlik herkeste cok arkli gorunuyor
benden abla:) tavsiyesi
ben dugunden once 2 yakin ark imi alip 50 tane fln gelinlik denedim eglencesine.. aklimda olmayan modelleri bile denedim:) o kdr buyuk bi zevk ki.. suz de alin kankinizi fonunuzu cekirinhafif bi makyaj yapin..
ve inanin netten istediginiz kadar baksaniz bile , dogru gelinligi giyice iste buu diosun :)
ve benim hafif kabark bi model oldugundan oynadim zipladim sicradim
cicek atma aninda dugunun sonuda sahneye ziplayarak ciktim :€
haraketlerinizi kisitlamasin gelinlik.. sabah 10 da giyisunuz gece 2 ye kdr uzerinizde..
gicik olmayin gelinliginize sevin onu:))))

Püf noktaları vermişsin nikitam
sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…